DANSKI - SKIFERIE FOR ALLE

BILLIGE SKIREJSER OG SKIFERIER

Danski giver dig billige skirejser og skiferier. Vi driver selv vores egne Klubhoteller med dansk personale i Alperne. Vi har det største udbud af lejligheder, chaleter og hoteller. En billig skiferie i Alperne er lig med flere oplevelser for pengene, og Danski er din garanti for billige skirejser med høj kvalitet. Hos os bestiller og betaler du skirejsen og skiferien online på hjemmesiden eller telefonisk ved en af vores Travel Managers. Vi har billige skirejser og skiferier til Frankrig, Østrig og Italien.

SKIFERIE FOR DEN KVALITETSBEVIDSTE

Vælg mellem billige skirejser med fly, bus og kør-selv - eentuelt suppleret med vores fantastiske tilbud på en børnevenlig skiferie med store børnerabatter. 

Blandt vores mest populære skidestinationer finder I:
Alpe d'Huez, Tignes, Valloire, Canazei, Livigno, Val Thorens, Sölden, Wagrain og Saalbach.

Find de bedste tilbud, last minute rejser, restpladser og afbudsskirejser og skiferie her

GRUPPEREJSER FOR FESTGLADE UNGE

Kom med Danski til Alperne og få de bedste oplevelser i og udenfor pisterne, på ski og til afterski. At rejse er at leve - og skiferie er mere end godt skiløb, sol og sneklædte bjerge; det er også fede fester, fællesskab og en unik måde at lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Hos Danski har vi mange års erfaring i at sammensætte skirejser for grupper af unge og festglade mennesker. Uanset om I er en enkelt klasse, en årgang eller en hel skole, der vil på skitur sammen, til Europas fedeste skisportsteder, så har vi rejsen til jer.

OPLEV DEN UNIKKE DANSKI KLUBSTEMNING

Igennem 32 år har Danskis klubstemning udviklet sig sammen med vores gæster med overskrifter som glæde, hygge, samvær, venskab/fællesskab, udfordringer og meget mere. Det er således ikke bare et koncept, men noget der er bare opstået ud af sig selv. Danski har skabt rammen, og sammen med gæsterne defineres indholdet for den perfekte skiferie. Dét er Danskis omdrejningspunkt.

GÆSTER DER VIL HYGGE SIG - UNG SOM GAMMEL

Hos Danski finder du Alpernes hyggeligste hotelkæde. Enkle hoteller med den rette beliggenhed og en atmosfære, man ikke kan købe sig til.Vores indsats er rettet mod at skabe rammerne - gæsterne skaber stemningen. Og så gør vi vores yderste for at forplejningen er på højde med stemningen.

Ring til os på tlf. 86 800 600


Åbningstider hos Danski

Mandag: 09.00 - 16.00
Tirsdag: 09.00 - 16.00
Onsdag: 10.00 - 16.00
Torsdag: 09.00 - 16.00
fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Ellers skal I være velkommen til at sende os en e-mail på mail@danski.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt