Danski

Find din skirejse


Lejlighed/Værelse 1

Aabningstider _2014_april

Service og tryghed, Danski overholder naturligvis e-mærkets krav.

Om Danski

Nyheder Skiferie

Alle nyheder fra Danski

Her finder du de seneste nyheder om skirejser

SkiEvent 2012

18. oktober 2012

Lørdag den 3. november er vejrudsigten klar for det centrale Aarhus: Her lander nemlig 45 tons sne fra østrigske Sölden på Bispetorv i anledning af SkiEvent 2012.

Læs mere

Bliv bedre i offpisten

1. marts 2012

I samarbejde med freeridecentret i Sölden (Østrig) og ESF i Tignes (Frankrig) tilbyder vi guidede offpiste-ture med fokus på teknik og sikkerhed uden for pisten.

Læs mere

Medvirk i kommende bog om ski-destinationer!

24. januar 2012

Skriv en anmeldelse af den by og det skiområde, du besøger i denne sæson, eller som du på den ene eller anden måde har et særligt forhold til. Det skal være din helt subjektive beskrivelse af området.

Læs mere

Jul og nytår på ski i Alperne

27. september 2011

Vi har opdateret vores flyafgange i julen og nytår, så du kan få endnu mere skiløb for pengene. Vælg mellem vores populære Klubhoteller i Alpe d'Huez og Tignes, der alle er placeret lige ved pisten.

Læs mere

NYT!! Bestil Danski gavekort online hos gavekort.dk

2. september 2011

Med få klik kan du nu bestille et gavekort til en skirejse fra Danski online på Gavekortet.dk

Læs mere

Førstehjælpskursus med fokus på sikkerhed på pisten

23. august 2011

Har du prøvet at stå med en tilskadekommet på pisten? Danski tilbyder, at du bliver optimalt rustet med et 3 timers førstehjælpskursus inden skisæsonen.

Læs mere

Hvorfor vælge Danski?

 • Prisgaranti

  Med Danski prisgaranti matcher vi altid branchens priser. På den måde betaler du aldrig overpris for en skirejse hos Danski.

 • Dansk personale

  Vi driver selv 5 Klubhoteller i Alperne med dansk personale, der danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie.

 • Egne flyafgange

  Direkte fly fra Billund og Kastrup sikrer dig det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skirejse.

 • Familievenlig

  På udvalgte rejsemål har vi børneklub, dansk skiskole og børnevenlige hoteller til familier der vil bo ved pisten på skiferien.

Danski · Erik Menveds Plads 2 · 8900 Randers · Tlf +45 86 800 600 · Fax +45 8681 6633 · E-mail: mail@danski.dk

SITEMAP | SEND TIL EN VEN | COPYRIGHT DANSKI 2008-2011 | REJSEGARANTIFONDEN REG. NR.: 288
betalingskort Virksomheder mod kræft

Billig skirejser og skiferie

DANSKI giver dig billige skirejser og skiferie. Vi driver selv vores egne Klubhoteller med dansk personale i Alperne. Vi har det største udbud af lejligheder, chaleter og hoteller. En billig skiferie i Alperne er lig med flere oplevelser for pengene, og DANSKI er din garanti for billige skirejser med høj kvalitet. Hos os bestiller og betaler du skirejsen og skiferien online på hjemmesiden eller telefonisk ved en af vores ferierådgivere. Vi har billige skirejser og skiferie til Frankrig, Østrig, Italien, Schweiz, USA og Canada. Vælg mellem billig skirejser og skiferie med fly, billig skirejser og skiferie med tog, billig skirejser og skiferie med bus eller billig skirejser og skiferie kør-selv. Og hvad med skirejser med vores fantastiske tilbud på en børnevenlig skiferie med store børnerabatter? Blandt vore mest populære skidestinationer finder du Alpe d'HuezLes Menuires, Tignes, Val Thorens, Valloire, Canazei, Folgarida, Livigno, Sauze d´Oulx, Sestrière, Ischgl, Serfaus, Sölden, Wagrain, Kappl, SaalbachWhistler, Banff, Sun Peaks, Aspen-Snowmass, Breckenridge. Find de bedste tilbud, last minute rejser, restpladser og afbuds skirejser og skiferie her.