3.459 SKIDAGE FORPLIGTER ...

Hos Danski elsker vi at stå på ski. Faktisk elsker vi det så meget, at vi her på kontoret har over 3.400 skidage - så vi kender Alperne som vores egen bukselomme. Det er noget, du vil kunne mærke, når du rejser med Danski.


Vi har siden 1982 udvalgt de bedste rejsemål, og vi kan vejlede dig hele vejen. Hvor finder du de bedste pister til dit niveau? Hvor er de hyggeligste restauranter? Hvor finder du den bedste afterski? Og hvor er de mest børnevenlig områder? Bare spørg os - vi vil altid gerne dele ud af vores ski-viden og mere end 30 års erfaring.

DEN GODE HISTORIE

Danski har sendt danske skientusiaster på ski siden skiene skulle være så lange som muligt, men altid med fokus på det gode skiløb - og det er der en grund til. Danski blev startet af skilærere, der helt naturligt havde fokus på skiløbet. Det skulle være det gode skiløb i de bedste skiområder. Derfor har Danski en lang historik i de franske Alper, med fokus på højtbelligende områder med stor snesikkerhed og mange kilometer pister.

Danski kan være stolte af at sende de allerførste danske skigæster til Alpe d'Huez i 1982. Efterfølgende opfandt vi Valloire har haft 25 års jubilæum, og Livigno som vi også var det første danske rejsebureau der sendte gæster til. Danski har igennem tiderne købt en del firmaer - blandt andet Scanski, skialpin, skiway.dk, ski1, skiextreme, pistase ski og sidst Østergaardernes skirejser er alle blevet en del af Danski familien.

VI HJÆLPER HELE TIDEN

Når du rejser med Danski, er du i trygge hænder. Vi sidder klar ved telefonen, når du ringer,  vores dygtige guiderstår klar til at tage imod dig, når du kommer frem, og vores guider sørger også for, at du kommer sikkert hjem igen. Vi synes, at alle fortjener den bedste tid på deres skiferie, og med Danski som arrangør, kan du roligt læne dig tilbage og nyde skituren - velvidende, at der er tænkt over alle detaljer.

Ring til os på tlf. 86 800 600


Åbningstider hos Danski

Mandag: 09.00 - 16.00
Tirsdag: 09.00 - 16.00
Onsdag: 10.00 - 16.00
Torsdag: 09.00 - 16.00
fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Ellers skal I være velkommen til at sende os en e-mail på mail@danski.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt