PRESSE

PRESSEMEDDELELSE 07.06.2017
NYHED: DANSKI ÅBNER BØRNEVENLIGT HOTEL I ALPENDORF, WAGRAIN
Der er godt nyt til alle børnefamilier, som gerne vil på skiferie. Danski åbner nemlig et børnevenligt hotel i et af Østrigs mest børnevenlige områder, Alpendorf.  Her er fokus på familiens yngste medlemmer, så de får den bedste tid på skiferien.
Læs pressemeddelelsen her.

PRESSEMEDDELELSE 22.02.17
DÅRLIG SKISÆSON? IKKE I ALPERNE!
Igen i år diskuteres der global opvarmning, mangel på sne og en kortere skisæson. Skirejsebureauet Danski kan dog ikke genkende manglen på sne og en dårligere skisæson, set i det store perspektiv. Flere af Danskis destinationer i Alperne har nemlig fået mere sne, sammenlignet med tidligere sæsoner.
Læs pressemeddelelsen her.

PRESSEMEDDELELSE 14.02.17
SOLO PÅ SKI - IKKE EN SCORETUR
Har du passion for skiløb, men mangler du nogen at rejse med? Så er der godt nyt! Med skirejsebureauet Danski kan du komme på en Solo skiferie til Saalbach/Hinterglemm i uge 11, hvor der bliver sørget for hyggeligt selskab både på- og udenfor pisterne.
Læs pressemeddelelsen her.

PRESSEMEDDELELSE 02.02.17
GODE RÅD OG SJOVE LEGE TIL KØRETUREN
Taskerne er pakket, skiene er fundet frem og hele familie er klar til årets skiferie. Det eneste der ikke er pakket er underholdning til de mange timers kørsel. Transporttiden kan være hård og lang for både børn og voksne – men det behøver den ikke blive.
Læs pressemeddelelsen her.

PRESSEMEDDELELSE 18.01.17
NYHED: REJS SOLO PÅ SKI MED BØRN
Rejser du alene på skiferie med børn, eller kender du én der gør? Så er der godt nyt! Efter adskillige opfordringer fra gæster, udbyder skirejseselskabet Danski for første gang en soloskitur for forældre, der rejser alene med børn. Turen går til franske Valloire i uge 12.
Læs pressemeddelelsen her.


PRESSEMEDDELELSE 01.09.16
TAG BØRNENE MED PÅ SKIFERIE MED SNOWEYCLUB
Det behøver ikke være en kamp at have børn med på skiferie til Alperne. Skirejseselskabet Danski tilbyder SnowyClub til børnefamilier, så skiferien bliver den bedste tid for hele familien. Her sørger de danske guider for underholdning til børnene på Danskis egne Klubhoteller.
Læs pressemeddelelsen her.

PRESSEMEDDELELSE 01.09.16
DANSKI I SAMARBEJDE MED BÆREDYGTIG PRODUCENT
Årets højsæson for skiferier nærmer sig, og forberedelserne er i fuld gang. Når skirejseselskabet Danski til december atter sender omkring 55 nye skiguider mod Alperne, bliver det iført skiudstyr i genbrugsmaterialer fra top til få.
Læs pressemeddelelsen her.

PRESSEMEDDELELSE 07.06.16
NYHED: DANSKI LANCERER FREDAGSFLYVNINGER
Som noget helt nyt, kan du fra den kommende skisæson rejse til Frankrig allerede fredag efter arbejde. God plads på pisterne, stressfrie lufthavne og en hel weekend hjemme er bare nogle af de gevinster, du får ved at rejse på skiferie fra fredag til fredag.
Læs pressemeddelelsen her.

PRESSEMEDDELELSE 27.01.16
NYHED: OPLEV FRANKRIGS NYE SOMMERPARADIS
Downhill mountainbike, rafting i kajak og golf på Europas højest beliggende golfbane er bare nogle af de aktiviteter, franske Tignes har på menukortet om sommeren. Tidligere har Alplebyen kun været kendt blandt skientusiaster, som ét af Europas bedste skisportssteder, men nu taler de også til de, der vil på aktiv sommerferie.
Læs pressemeddelelse her.

KONTAKTOPLYSNINGER

Rikke Levinsen
Head of Marketing
Telefon: +45 87 12 49 16
Email: rikke@danski.dk

DANSKI

Hos Danski elsker vi at stå på ski. Faktisk elsker vi det så meget, at vi her på kontoret har over 3.400 skidage - så vi kender Alperne som vores egen bukselomme.

Læs mere om Danski »

Ring til os på tlf. 86 800 600


Åbningstider hos Danski

Mandag: 09.00 - 16.00
Tirsdag: 09.00 - 16.00
Onsdag: 10.00 - 16.00
Torsdag: 09.00 - 16.00
Fredag: 09.00 - 15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Ellers skal I være velkommen til at sende os en e-mail på mail@danski.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt