Danski

Find din skirejse


Lejlighed/Værelse 1

Aabningstider _2014_PAASKE

Service og tryghed, Danski overholder naturligvis e-mærkets krav.

Danski børneskiskole

Skiskole for børn

En anden måde at gå i skole på...

Vores skiskole for børn eksisteret i over 30 år til glæde for vores mindste gæster og deres forældre. Til denne sæson har vi brugt mange ressourcer på at optimere udbud og kvalitet i skiskolen, så den bliver så børnevenlig som muligt.

 

For at sikre kvaliteten i vores skiskole tilbyder vi dansk undervisning til alle børn på udvalgte rejsemål. I Frankrig vil ét af holdene blive afviklet med en fransk instruktør, sammen med en DANSKI børneguide, der kører med på holdet.

 

Det foregår på 3 destinationer.


DANSKI garanterer formiddagsundervisning på 2 niveauer. Første gang på ski og letøvede. Meget øvede børn vil blive tilbudt undervisning på den franske skiskole, men her vil der ikke være undervisning på dansk. Tilmelding og betaling til meget øvet niveau foregår ved ankomst til vores guider.


Der vil ikke være tale om, at vi nedbringer antallet af undervisningstimer ved få tilmeldinger, sådan som det tidligere har været tilfældet.


For at deltage i skiskole for børn skal man være fyldt 4 år til Østrig og 5 år til Frankrig. Der kan ikke dispenseres for denne regel.


I Valloire undervises der 5 formiddage med start søndag og derefter mandag, tirsdag, onsdag og torsdag  - i alt 14 timer.
Pris 1.245 kr.


I Wagrain tilbyder vi 4 eller 5 dages skiskole, dagligt 4 timer.


Skiskolen i Wagrain køres dagligt med start fra Grafenberg søndag og mandag, 2 timer formiddag 09.30-11.30 og 2 timer eftermiddag 13.00-15.00.
For de øvede er der undervisning kl. 10.00-12.30 og igen 14.00-15.00.

På andre destinationer i Frankrig, f.eks. Alpe d´Huez, Val Thorens og Tignes arbejder vi sammen med det danske selskab skischoolonline.com. Vi følger deres regler og booking kan ske gennem os. Nedenfor er uddrag af deres betingelser:

Holdundervisning børn

For børn 5-12 år gamle* - hjelm er obligatorisk

Varighed: 5 dage x 2 timer 30 minutter (ved min 5. elever)**
Formiddagsundervisning tilstræbes

Målsætning: Børnene lærer at stå på ski med fokus på sjov, spas og masser af skiglæde.
Undervisningen vil så vidt muligt være niveaudelt.

Begynder
0-1 uge på ski

Let øvet
2-5 uger på ski

Pris: DKK 1.400,- pr. barn

Ved booking på destinationen er prisen € 200,-

* Børn under 5, der kan løbe på ski (køre en plov og tage en træklift) kan ekstraordinært blive skrevet op til skiskolen. Instruktørens vurdering af det enkelte barns niveau vil altid være gældende. SkiSchoolOnline forbeholder sig altså ret til at annullere bookingen, hvis barnets niveau ikke er godt nok.

** Konvertering/force majeure: Er vi i den uheldige situation, at der er 4 eller færre personer tilmeldt på et 5-dages hold, forbeholder vi os ret til at konvertere timeantallet. Det sker som følger:
4 børn kører 10 timer
3 børn kører 8 timer
2 børn kører 6 timer
1 barn kører 4 timer

 

Miniklub 2-4 år
For vores mindste gæster (2-4 år) tilbyder vi i Miniklub i Valloire, Frankrig.
For de mindste foregår aktiviteterne på og omkring hotellet, hvor der både er mulighed for indendørs aktivitet og hygge samt leg i sneen. Der er også mulighed for en lille lur til de mindste, mens de lidt større drikker en varm kop kakao og måske bygger en snemand. I Miniklubben lægger vi vægt på tryghed og de første oplevelser i sneen.

 

Miniklub køres søndag til tirsdag eller søndag til torsdag kl.09:00 12:00.

 


Vi prioriterer sikkerheden højt!

Da sikkerheden prioriteres højt i DANSKIs børneskiskole, stiller vi nogle krav til børnenes udstyr. Alle børn i skiskolen skal have skiudstyr inkl. hjelm, sygesikringsbevis, handsker/luffer og solbriller for at kunne deltage.

 

 Hvorfor vælge Danski?

 • Prisgaranti

  Med Danski prisgaranti matcher vi altid branchens priser. På den måde betaler du aldrig overpris for en skirejse hos Danski.

 • Dansk personale

  Vi driver selv 5 Klubhoteller i Alperne med dansk personale, der danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie.

 • Egne flyafgange

  Direkte fly fra Billund og Kastrup sikrer dig det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skirejse.

 • Familievenlig

  På udvalgte rejsemål har vi børneklub, dansk skiskole og børnevenlige hoteller til familier der vil bo ved pisten på skiferien.

Danski · Erik Menveds Plads 2 · 8900 Randers · Tlf +45 86 800 600 · Fax +45 8681 6633 · E-mail: mail@danski.dk

SITEMAP | SEND TIL EN VEN | COPYRIGHT DANSKI 2008-2011 | REJSEGARANTIFONDEN REG. NR.: 288
betalingskort Virksomheder mod kræft

Billig skirejser og skiferie

DANSKI giver dig billige skirejser og skiferie. Vi driver selv vores egne Klubhoteller med dansk personale i Alperne. Vi har det største udbud af lejligheder, chaleter og hoteller. En billig skiferie i Alperne er lig med flere oplevelser for pengene, og DANSKI er din garanti for billige skirejser med høj kvalitet. Hos os bestiller og betaler du skirejsen og skiferien online på hjemmesiden eller telefonisk ved en af vores ferierådgivere. Vi har billige skirejser og skiferie til Frankrig, Østrig, Italien, Schweiz, USA og Canada. Vælg mellem billig skirejser og skiferie med fly, billig skirejser og skiferie med tog, billig skirejser og skiferie med bus eller billig skirejser og skiferie kør-selv. Og hvad med skirejser med vores fantastiske tilbud på en børnevenlig skiferie med store børnerabatter? Blandt vore mest populære skidestinationer finder du Alpe d'HuezLes Menuires, Tignes, Val Thorens, Valloire, Canazei, Folgarida, Livigno, Sauze d´Oulx, Sestrière, Ischgl, Serfaus, Sölden, Wagrain, Kappl, SaalbachWhistler, Banff, Sun Peaks, Aspen-Snowmass, Breckenridge. Find de bedste tilbud, last minute rejser, restpladser og afbuds skirejser og skiferie her.