Danski

Find din skirejse


Lejlighed/Værelse 1

Aabningstider _2014_PAASKE

Service og tryghed, Danski overholder naturligvis e-mærkets krav.

kontakt_topgraphic

Forsikring på skiferien

Selv en velplanlagt skiferie kan tage en uventet eller uheldig drejning. Derfor er det uhyre vigtigt at være rigtigt forsikret. Læs om afbestillingsforsikring og hjemtransportforsikring herunder

Afbestillingsforsikring

Udvidet dækning

Afbestillingsforsikringen dækker bl.a. i følgende tilfælde (uddrag af forsikringsbetingelser):
Forsikringen dækker, når forsikrede ikke kan påbegynde den planlagte rejse pga. død eller alvorlig akut opstået sygdom/ tilskadekomst (opstået efter forsikringens tegning), som kræver hospitalsindlæggelse, lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller dennes:


a) ægtefælle eller samlever(ske)
b) forældre eller svigerforældre
c) børn eller børnebørn
d) søskende
e) bedsteforældre (hvis disse ikke er fyldt 75 år)
f) svigerinde eller svoger
g) rejseledsagerMaksimum tre forsikringstagere kan afbestille med henvisning til pkt. g) rejseledsager.


Den udvidede dækning dækker også tabt ferieformål. D.v.s. at denne forsikring
træder i kraft såfremt en akut opstået skade forhindrer den forsikrede i at udøve den planlagte ferieaktivitet, i dette tilfælde skiløb.
De samlede forsikringsbetingelser udleveres på forlangende og sendes desuden ud sammen med rejsebekræftelsen.

 

Hvis I bliver nødt til at afbestille

I skadestilfælde foretages afbestillingen direkte til Danski.


Danski skal informeres senest en arbejdsdag efter det opståede, men dog inden rejsens påbegyndelse. (Rejsens påbegyndelse er det øjeblik man forlader hjemmet for at tage på den planlagte rejse). Afbestilling foretages først telefonisk og derpå skriftligt med lægelig eller anden dokumentation.

 

Pris for udvidet afbestillingsforsikring (pr. pers.):

Forsikringen koster 6 % af grundprisen (transport, ophold og liftkort).

 

Læs den detaljerede beskrivelse af afbestillingsforsikringen her

 

Hjemtransportforsikring

Siden januar 2008 har der været væsentlige nedjusteringer i dækningen på det gule sygesikringskort. En af de vigtigste ændringer er, at man ikke længere er omfattet af hjemtransport fra udlandet, hvis man bliver syg eller kommer til skade på sin ferie.

 

Det er derfor vigtigt, at du tegner en forsikring til din skiferie, så hjemtransport osv. er sikret i tilfælde af, du kommer til skade på ski eller lignende.

 

 

Hvorfor vælge Danski?

 • Prisgaranti

  Med Danski prisgaranti matcher vi altid branchens priser. På den måde betaler du aldrig overpris for en skirejse hos Danski.

 • Dansk personale

  Vi driver selv 5 Klubhoteller i Alperne med dansk personale, der danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie.

 • Egne flyafgange

  Direkte fly fra Billund og Kastrup sikrer dig det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skirejse.

 • Familievenlig

  På udvalgte rejsemål har vi børneklub, dansk skiskole og børnevenlige hoteller til familier der vil bo ved pisten på skiferien.

Danski · Erik Menveds Plads 2 · 8900 Randers · Tlf +45 86 800 600 · Fax +45 8681 6633 · E-mail: mail@danski.dk

SITEMAP | SEND TIL EN VEN | COPYRIGHT DANSKI 2008-2011 | REJSEGARANTIFONDEN REG. NR.: 288
betalingskort Virksomheder mod kræft

Billig skirejser og skiferie

DANSKI giver dig billige skirejser og skiferie. Vi driver selv vores egne Klubhoteller med dansk personale i Alperne. Vi har det største udbud af lejligheder, chaleter og hoteller. En billig skiferie i Alperne er lig med flere oplevelser for pengene, og DANSKI er din garanti for billige skirejser med høj kvalitet. Hos os bestiller og betaler du skirejsen og skiferien online på hjemmesiden eller telefonisk ved en af vores ferierådgivere. Vi har billige skirejser og skiferie til Frankrig, Østrig, Italien, Schweiz, USA og Canada. Vælg mellem billig skirejser og skiferie med fly, billig skirejser og skiferie med tog, billig skirejser og skiferie med bus eller billig skirejser og skiferie kør-selv. Og hvad med skirejser med vores fantastiske tilbud på en børnevenlig skiferie med store børnerabatter? Blandt vore mest populære skidestinationer finder du Alpe d'HuezLes Menuires, Tignes, Val Thorens, Valloire, Canazei, Folgarida, Livigno, Sauze d´Oulx, Sestrière, Ischgl, Serfaus, Sölden, Wagrain, Kappl, SaalbachWhistler, Banff, Sun Peaks, Aspen-Snowmass, Breckenridge. Find de bedste tilbud, last minute rejser, restpladser og afbuds skirejser og skiferie her.