Danski

Find din skirejse


Lejlighed/Værelse 1

Aabningstider _2014_PAASKE

Service og tryghed, Danski overholder naturligvis e-mærkets krav.

kontakt_topgraphic

Pasregler: information om pas på skiferie

Pas med til udlandet

Når du rejser ud af Danmark, skal du i følge pasregler altid have dit pas med dig, medmindre du rejser i Norden.

 

Da de nordiske lande har en fælles pasunion, skal du som dansk statsborger ikke medbringe pas for at komme ind i andre nordiske lande (Norge, Sverige, Finland og Island). Du skal dog stadig kunne identificere dig, når du opholder dig i udlandet, så medbring alligevel en form for legitimation.
 
Danmark er sammen med en række andre lande med i Schengen-samarbejdet. Dette betyder, at når du rejser til Belgien, Frankrig, Grækenland, Italien, Luxembourg, Holland, Portugal, Tyskland, Spanien, Schweiz eller Østrig, skal du ikke vise pas.
 
 
Men da du skal kunne bevise dit statsborgerskab, skal du alligevel medbringe dit pas, når du opholder dig i et Schengen-land (gælder ikke de nordiske lande). Pr. 21. december 2007 er Estland, Ungarn, Letland, Litauen, Malta, Polen, Slovenien, Slovakiet samt Tjekkiet trådt ind i samarbejdet. For lufttrafikken blev grænsekontrollen ophævet den 30. marts 2008.
 
 
Rejser du uden for Norden og Schengen-området, skal du derfor altid medbringe dit pas ellers risikerer du i følge pasreglerne at blive afvist ved grænsen. Når du vender tilbage til Danmark, risikerer du desuden at få en bøde.

 

Pastvang samt ud- og indrejse

Danske statsborgere kan rejse til og fra Finland, Island, Norge, og Sverige uden at være i besiddelse af pas (fælles pasunion) eller anden rejselegitimation; men du skal dog stadig kunne vise legitimation. Børn, der er optaget i forældrenes pas udstedt før 1. oktober 2004, kan stadig rejse sammen med passets ejer, men kun til de lande, der accepterer udrejse af børn uden eget pas.

 

Det er op til dig selv at undersøge, hvilke lande der accepterer dette. Børn under 15 år kan dog rejse ud og ind af Danmark uden at være i besiddelse af eget pas, såfremt de rejser sammen med deres forældre, plejeforældre eller andre af dem nærstående personer.

 

Endvidere kan Rigspolitichefen i særlige tilfælde tillade ud- og indrejse for danske statsborgere.

 

Ind- og udrejse over grænsen til et land, der ikke er tilsluttet Schengenkonventionen, må - medmindre andet er fastsat - alene finde sted ved de grænseovergangssteder (havne og lufthavne), der er godkendt af ministeren for flygtninge, indvandrere og integration.
 
Politiet kan i helt særlige tilfælde efter Rigspolitichefens nærmere bestemmelse tillade indrejse og udrejse uden for de nævnte grænseovergangssteder.

Hvorfor vælge Danski?

 • Prisgaranti

  Med Danski prisgaranti matcher vi altid branchens priser. På den måde betaler du aldrig overpris for en skirejse hos Danski.

 • Dansk personale

  Vi driver selv 5 Klubhoteller i Alperne med dansk personale, der danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie.

 • Egne flyafgange

  Direkte fly fra Billund og Kastrup sikrer dig det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skirejse.

 • Familievenlig

  På udvalgte rejsemål har vi børneklub, dansk skiskole og børnevenlige hoteller til familier der vil bo ved pisten på skiferien.

Danski · Erik Menveds Plads 2 · 8900 Randers · Tlf +45 86 800 600 · Fax +45 8681 6633 · E-mail: mail@danski.dk

SITEMAP | SEND TIL EN VEN | COPYRIGHT DANSKI 2008-2011 | REJSEGARANTIFONDEN REG. NR.: 288
betalingskort Virksomheder mod kræft

Billig skirejser og skiferie

DANSKI giver dig billige skirejser og skiferie. Vi driver selv vores egne Klubhoteller med dansk personale i Alperne. Vi har det største udbud af lejligheder, chaleter og hoteller. En billig skiferie i Alperne er lig med flere oplevelser for pengene, og DANSKI er din garanti for billige skirejser med høj kvalitet. Hos os bestiller og betaler du skirejsen og skiferien online på hjemmesiden eller telefonisk ved en af vores ferierådgivere. Vi har billige skirejser og skiferie til Frankrig, Østrig, Italien, Schweiz, USA og Canada. Vælg mellem billig skirejser og skiferie med fly, billig skirejser og skiferie med tog, billig skirejser og skiferie med bus eller billig skirejser og skiferie kør-selv. Og hvad med skirejser med vores fantastiske tilbud på en børnevenlig skiferie med store børnerabatter? Blandt vore mest populære skidestinationer finder du Alpe d'HuezLes Menuires, Tignes, Val Thorens, Valloire, Canazei, Folgarida, Livigno, Sauze d´Oulx, Sestrière, Ischgl, Serfaus, Sölden, Wagrain, Kappl, SaalbachWhistler, Banff, Sun Peaks, Aspen-Snowmass, Breckenridge. Find de bedste tilbud, last minute rejser, restpladser og afbuds skirejser og skiferie her.