Dansk skiskole for voksne og børn

DANSKIs skiskole - et tilbud til alle skiløbere


I Danski har vi altid haft tradition for at tilbyde skiskole til børn og voksne. Masser af skiløb i en kombination med pistevisninger, skiskole og skiløb med guide som tilbud på alle destinationer - har siden 1982 været en af Danskis oprindelige grundideer.

Skiskole for voksne

Danski tilbyder skiundervisning i samarbejde med de lokale skiskoler. Det kan naturligvis bestilles og betales hjemmefra på tlf. 86 800 600 eller online. Da vi anvender de lokale instruktører, vil sproget primært være på engelsk, men tysk kan også komme på tale.

Der vil være mulighed for undervisning på 3 niveauer:

  • Nybegynder
  • Let øvet
  • Enetimer

Hvad angår enetimer, skal disse bestilles og betales på rejsemålet. Vores guider vil være behjælpelige med tilmelding. 

Dansksproget skiskole for børn

Vores skiskole for børn har eksisteret i over 30 år til glæde for vores mindste gæster og deres forældre. Til denne sæson har vi brugt mange ressourcer på at optimere udbud og kvalitet i skiskolen, så den bliver så børnevenlig som muligt.

For at sikre kvaliteten i vores skiskole tilbyder vi dansk undervisning til børn på udvalgte rejsemål. I Frankrig vil holdene blive afviklet med en fransk instruktør, sammen med en DANSKI børneguide, der kører med på holdet.

Vi tilbyder børneskiskole med dansk undervisning i:

Danski garanterer formiddagsundervisning på 2 niveauer: Første gang på ski og letøvede.
Meget øvede børn vil blive tilbudt undervisning på den franske skiskole, men her vil der ikke være undervisning på dansk. Tilmelding og betaling til meget øvet niveau foregår ved ankomst til vores guider.

For at deltage i skiskole for børn skal man være fyldt 3 år i Østrig og 5 år i Frankrig og Italien. Der kan ikke dispenseres for denne regel.

I Valloire, Alpe d'Huez og Livigno underviser vi 5 formiddage med start søndag og derefter mandag, tirsdag, onsdag og torsdag  - i alt 14 timer.

I Wagrain tilbyder vi 3 eller 5 dages skiskole, dagligt 4 timer.

Skiskolen i Wagrain starter fra:

Grafenberg (Point) kl. 10.00 - 12.30 / 14.00-15.30
Flying Mozart (Kirchboden) kl. 10.00 - 12:30 / 14.00-15.30

I Livigno tilbyder vi undervisning i 5 dage á 2,5 time på 2 forskellige niveauer. Der køres et nybegynderhold samt et let øvet hold. Desuden tilbyder vi et "Børn med fart" hold, hvor børnene skal kunne køre røde pister og med parallelle ski. "Børn med fart" er 2 dage á 2,5 time.

Ski-leg for 3-4 årige i Wagrain

Vi tilbyder også dansk ski-leg i Wagrain for børn på 3-4 år.

Ski-leg børneskiskolen er for de 3-4 årige børn, der så småt skal begynde at stå på ski. Der vil skiftevis være leg i sneen og skiløb. Derfor er ski, støvler og hjelm obligatorisk. Alt leg foregår udendørs. Der er en dansk skiinstruktør tilknyttet dette hold. Pris: 700 kr. for 3 dage á 2 timer.

Skileg for 3-4 årige starter på Kirchboden ved Juniorland kl 10.00-12.00.

Specielt for vores gæster på Hotel Widmoos i Wagrain: Børn fra Hotel Widmoos har mulighed for at blive kørt gratis ned til start ved skiskolen Juniorland i minibus. Alternativt kan man stå på ski derned ad en blå piste.

Dansksproget børneskiskole i Val d'Isere, Canazei, Tignes, Val Thorens og Alpe d´Huez

Hvis årets skitur ikke går til Valloire, Alpe d'Huez, Wagrain eller Livigno, tilbyder Danski også de mindste dansk skiskole. Der er dog en risiko for, at jeres barn modtager færre undervisningstimer, såfremt, der er få børn tilmeldt skiholdet. Her kan man ikke være sikker på at undervisningen foregår på et fast tidspunkt og et vist antal timer. (For Alpe d'Huez er dette kun gældende i uge 1-6 samt 11-15)

Skiskolen bliver afviklet i samarbejde med SkiSchoolOnline og en lokal samarbejdspartner.

Skiskole for børn med lokal skiinstruktør

På rejsemålene herunder tilbyder vi ligeledes skiskole, dog med lokal instruktør. Undervisningen foregår ikke på dansk, men af lokale engelsk- eller tysksprogede intruktører.

  • Sauze d'Oulx i Italien
  • Sestriere i Italien
  • Folgarida i Italien
  • Saalbach i Østrig
  • Sölden i Østrig

Dansk børnepasning 2-4 år 

Som en del af vores SnowyClub koncept tilbyder vi vores mindste gæster (2-4 år) børnevenlig pasning i Wagrain, Østrig og Valloire & Alpe d'Huez, Frankrig samt i Livigno, Italien. Aktiviteterne foregår på og omkring vores Danski hoteller, hvor der både er mulighed for indendørs aktiviteter og hygge samt leg i sneen. Der er også mulighed for en lille lur til de mindste, mens de lidt større drikker en varm kop kakao og måske bygger en snemand. I børnepasningen lægger vi vægt på tryghed og de første oplevelser i sneen.

Børnepasning starter søndag og der kan vælges mellem 3 og 5 dage. Det er i tiddsrummet kl.09.00 12.00.

Vi prioriterer sikkerheden højt!

Da sikkerheden prioriteres højt i Danskis børneskiskole, stiller vi nogle krav til børnenes udstyr. Alle børn i skiskolen skal have skiudstyr inkl. hjelm, sygesikringsbevis, handsker/luffer og solbriller for at kunne deltage.

Ring til os på tlf. 86 800 600

Åbningstider hos Danski

Mandag: 09.00 - 18.00
Tirsdag: 09.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 09.00 - 18.00
Fredag: 09.00 - 16.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: 10.00 - 15.00

Ellers skal I være velkommen til at sende os en e-mail på mail@danski.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt