DANSKI SKISKOLE FOR BØRN OG VOKSNE

Danski skiskole - et tilbud til alle skiløbere!


I Danski har vi altid haft tradition for at tilbyde skiskole til børn og voksne. Masser af skiløb i en kombination med pistevisninger, skiskole og skiløb med guide som tilbud på alle destinationer har siden 1982 været en af Danskis oprindelige grundideer.

SKISKOLE FOR VOKSNE

Danski tilbyder skiundervisning i samarbejde med de lokale skiskoler. Det kan naturligvis bestilles og betales hjemmefra på tlf. 86 800 600 eller online. Da vi anvender de lokale instruktører, vil sproget primært være på engelsk, men tysk kan også komme på tale.

Der vil være mulighed for undervisning på tre niveauer:

  • Nybegynder
  • Let øvet
  • Enetimer

Hvad angår enetimer, skal disse bestilles og betales på destinationen. Vores guider vil være behjælpelige med tilmelding. 

DANSK SKISKOLE I ØSTRIG

I Østrig kan du få Dansk skiskole på nedenstående destinationer fra 4-års alderen. I Wagrain starter skiskolen dog allerede fra 3 år.

DANSK SKISKOLE I FRANKRIG

De franske destinationer tilbyder dansk skiskole fra 5-12 års alderen - herefter er der rig mulighed for at komme i skiskole, den vil dog ikke være dansk.

I Frankrig får du enten en dansk skiunderviser eller en dansk guide, der kører med på skiskolen og oversætter til dansk - altså en konvetering. Dette vil dog ikke ske i Valloire og Alpe d'Huez, hvor det er dansk skiskole med dansk instruktør.

Skiskolen er delt op således, at begyndere kører fra klokken 09.00 - 12.00 og letøvede kører fra klokken 13.00 - 16.00 (tiderne er cirka tider og kan variere). Du kan få dansk skiskole i Frankrig på følgende destinationer:

Konvetering: Ved bestilling af dansk børneskiskole i Frankrig bestiller du 4-dages skiskole á 3 timer. Har vi under 4 tilmeldte børn per hold, forbeholder vi os retten til at konvertere dem til et ESF-hold (5 dage á 2,5 timer). Hvis der ikke er en dansk instuktør til dit barns hold, så kører minimum én af vores danske guider med som oversætter (konventering til ESF-hold er 100% uden ekstra beregning).

DANSK SKISKOLE I ITALIEN

De italienske destinationer tilbyder skiskole fra 5-års alderen. I Italien er skiunderviserne danske. 

DANSK BØRNEPASNING

Som en del af vores SnowyClub koncept tilbyder vi vores mindste gæster (2-4 år) børnevenlig pasning i Wagrain i Østrig og Valloire i Frankrig. Aktiviteterne foregår på og omkring vores Danski Klubhoteller, hvor der både er mulighed for indendørs aktiviteter og hygge samt leg i sneen. Der er også mulighed for en lille lur til de mindste, mens de lidt større drikker en varm kop kakao og måske bygger en snemand. I børnepasningen lægger vi vægt på tryghed og de første oplevelser i sneen.

Børnepasning starter søndag og der kan vælges mellem tre og fem dage. Det er i tiddsrummet 09.00 12.00.

Læs mere om vores børnevenlige koncept SnowyClub her.

DANSKI PRIORIOTERER SIKKERHED HØJT

Da sikkerheden prioriteres højt i Danskis børneskiskole, stiller vi nogle krav til børnenes udstyr. Alle børn i skiskolen skal have skiudstyr inklusiv hjelm, sygesikringsbevis, handsker/luffer og solbriller for at kunne deltage.

Der kan ikke tilbydes skiskole i miniskiferier fra onsdag-lørdag.

Ring til os på tlf. 86 800 600


Åbningstider hos Danski

Mandag: 09.00 - 16.00
Tirsdag: 09.00 - 16.00
Onsdag: 10.00 - 16.00
Torsdag: 09.00 - 16.00
Fredag: 09.00 - 15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Ellers skal I være velkommen til at sende os en e-mail på mail@danski.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt