Danski

Find din skirejse


Lejlighed/Værelse 1

Aabningstider _2014_PAASKE

Service og tryghed, Danski overholder naturligvis e-mærkets krav.

Canada - Skisafari

Skiferie uge 10 - bestil din næste skiferie nu!

Er du på udkig efter en skiferie i uge 10?

Hos Danski har vi skiferier for alle. Kom med dine ønsker for den perfekte familieferie på ski. Kom med drømmen om stejle bjergsider og puddersne, ægte østrigsk afterski, den romantiske parferie, gourmet- og wellness eller ophold på ski-in/ski-out hoteller med dansk personale. Vi er klar til at hjælpe dig med seriøs rådgivning, når skiferien i uge 10 skal bestilles.

 

En skiferie med Danski giver mulighed for en aktiv ferie i smukke omgivelser med sne så langt øjet rækker. Snak med vores rejsekonsulenter og angiv hvilke egenskaber ved et ski-område der er specielt vigtige på din skirejse og vi finder det bedst mulige til dig.

 

Prisgaranti på skiferien i uge 10

Vores prisgaranti sikre dig de bedste priser, når du bestiller skiferien i uge 10 hos Danski. Vi giver dig findeløn, hvis I mod forventning finder en billigere identisk skirejse hos et andet dansk rejsebureau inden for 2 uger efter bestilling hos Danski. Skulle det ske, returnerer vi det dobbelte beløb af prisdifferencen*. Læs mere om vores prisgaranti her.

 

Hvor skal skiferien i uge 10 gå hen?

Frankrig

» Alpe d'Huez
» Les 2 Alpes
» Les Menuires
» Tignes
» Val Thorens
» Valloire

Italien

» Canazei
» Folgarida
» Livigno
» Sauze d´Oulx
» Sestrière


Østrig
 

» Ischgl
» Saalbach Hinterglemm
» Serfaus
» Sölden
» Wagrain
 

Canada

» Whistler
» Banff 
» Sun Peaks


USA

» Aspen-Snowmass
» Breckenridge


Japan

» Hakuba

 

 

 

 

 

 

 

 

» Book din skiferie i uge 10 online

» Kontakt os på tlf. 86 800 600 for rådgivning eller bestilling af skiferien.

 

* Prisgarantien gælder ikke for vores rejsemål til USA, Canada og Japan.

Hvorfor vælge Danski?

 • Prisgaranti

  Med Danski prisgaranti matcher vi altid branchens priser. På den måde betaler du aldrig overpris for en skirejse hos Danski.

 • Dansk personale

  Vi driver selv 5 Klubhoteller i Alperne med dansk personale, der danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie.

 • Egne flyafgange

  Direkte fly fra Billund og Kastrup sikrer dig det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skirejse.

 • Familievenlig

  På udvalgte rejsemål har vi børneklub, dansk skiskole og børnevenlige hoteller til familier der vil bo ved pisten på skiferien.

Danski · Erik Menveds Plads 2 · 8900 Randers · Tlf +45 86 800 600 · Fax +45 8681 6633 · E-mail: mail@danski.dk

SITEMAP | SEND TIL EN VEN | COPYRIGHT DANSKI 2008-2011 | REJSEGARANTIFONDEN REG. NR.: 288
betalingskort Virksomheder mod kræft

Billig skirejser og skiferie

DANSKI giver dig billige skirejser og skiferie. Vi driver selv vores egne Klubhoteller med dansk personale i Alperne. Vi har det største udbud af lejligheder, chaleter og hoteller. En billig skiferie i Alperne er lig med flere oplevelser for pengene, og DANSKI er din garanti for billige skirejser med høj kvalitet. Hos os bestiller og betaler du skirejsen og skiferien online på hjemmesiden eller telefonisk ved en af vores ferierådgivere. Vi har billige skirejser og skiferie til Frankrig, Østrig, Italien, Schweiz, USA og Canada. Vælg mellem billig skirejser og skiferie med fly, billig skirejser og skiferie med tog, billig skirejser og skiferie med bus eller billig skirejser og skiferie kør-selv. Og hvad med skirejser med vores fantastiske tilbud på en børnevenlig skiferie med store børnerabatter? Blandt vore mest populære skidestinationer finder du Alpe d'HuezLes Menuires, Tignes, Val Thorens, Valloire, Canazei, Folgarida, Livigno, Sauze d´Oulx, Sestrière, Ischgl, Serfaus, Sölden, Wagrain, Kappl, SaalbachWhistler, Banff, Sun Peaks, Aspen-Snowmass, Breckenridge. Find de bedste tilbud, last minute rejser, restpladser og afbuds skirejser og skiferie her.