Transport: fly, bus eller kør selv skiferie?

Fly - læs mere...

Den hurtigste og mest komfortable rejseform til Alperne er uden tvivl med fly.
Flytransport giver kort transporttid til rejsemålet. Vi har fly til alle vores destinationer og afhængig af rute, giver transport med fly mulighed for 6 til 7 skidage. Vi flyver til Chambery, Grenoble, Verona, Salzburg, Innsbruck og Barcelona.

Hotelbus - læs mere...

Hos DANSKi tilbyder vi, som det eneste danske skirejsebureau, komfortabel og behagelig transport i vores egne Hotelbusser. En Hotelbus er et "rullende hotel" med toilet, køkken og optimale muligheder for at få en god nattesøvn.Her er alt, hvad du behøver, til en komfortabel bustur til Alperne.

Hvilebus - læs mere...

Vælger I bussen, har I udsigt til 8 hele dage på ski. Alle busser er udstyret med toilet, video og minikøkken samt indrettet med behagelige nyere sæder, som alle kan vippes tilbage i ca. 35 graders vinkel og med god plads til benene. Alle stolene er udstyret med seler, så I trygt kan læne jer tilbage og nyde den effektive bustransport til Alperne.

Kør selv - læs mere...

Kør selv skiferie. Fri og uafhængig i egen bil til Alperne. Egen bil giver fleksibilitet bl.a. med hensyn til fart, afrejse- og hjemtransport. Som kør-selv gæst modtager I naturligvis samme service som vores bus- og flygæster. I kan deltage i alle ugens aktiviteter, som arrangeres af vores guider på destinationen.

Ring til os på tlf. 86 800 600


Åbningstider hos Danski

Mandag: 09.00 - 16.00
Tirsdag: 09.00 - 16.00
Onsdag: 10.00 - 16.00
Torsdag: 09.00 - 16.00
Fredag: 09.00 - 15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Ellers skal I være velkommen til at sende os en e-mail på mail@danski.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt