Prisgaranti og loyalitetsrabat

Prisgaranti og loyalitetsrabat Bestil din skiferie med tryghed hos os

Prisgaranti hos Danski

Du kan trygt bestille årets skiferie vel vidende, at du har vores prisgaranti i ryggen. Hvis du, inden for 14 dage efter at du har bestilt din skirejse hos Danski, finder en identisk pakkerejse (transport, ophold og liftkort) billigere hos et andet dansk rejsebureau, refunderer vi forskellen.

Prisgarantien gælder for rejser booket til og med 01.12.2021 og omfatter udelukkende officielle listepriser - og ikke særligt rabatrelaterede produkter, gruppepriser, restpladser med videre.

Har du fundet præcis den samme rejse billigere?

Hvis du har fundet samme skiferie billigere, skal du gøre følgende: 

  1. Tjek prisen og fakta. Sørg for, at det er de samme datoer og samme ophold, liftkort og transporttype.
  2. Anmod om prisgaranti. Du skal blot kontakte os på mail@danski.dk eller ringe på telefon +45 86 800 600.
  3. Vi undersøger den lavere pris og refunderer forskellen, såfremt der er tale om præcis den samme skirejse.

Danskis prisgaranti gælder indtil 01.12.21

Husk, at alle obligatoriske udgifter og liftkort er med i prisen, når du køber en rejse hos Danski. Det gælder for eksempel alle kendte skatter og afgifter, lufthavnsskatter, bidrag til Rejsegarantifonden, slutrengøring og sengelinned (hvis dette er obligatorisk) samt bustransport til og fra lufthavnene i Alperne - du skal altså kun tænke på skiløb!

Garantien gælder ikke specialtilbud, transport-only og restpladser.

Skinetworks Loyalitetsrabat

Danski er en del af Skandinaviens største skirejsebureau, Skinetworks, som også har de velkendte brands Nortlander og Slopetrotter. De skiløbere der rejser med os igen og igen, som mange glade skiløbere jo heldigvis gør, vil vi meget gerne honorere med en god loyalitetsrabat, du opnår, så snart du har købt én skirejse, i et af vores tre brands. Vi ville egentlig gerne fejre dig med kagebord og balloner - men da det bliver ret mange balloner der skal pustes op, har vi i stedet valgt at give dig en kontantrabat.  

Det betyder, hvis du tager på skiferie med et af Skinetworks' tre brands indenfor den kommende vintersæson, så belønner vi dig med en særlig loyalitetsrabat fra og med rejse nummer to og så mange skiture, du herefter har lyst til. 

Vi honorerer din loyalitet på 2. rejse med henholdsvis:

  • 300 kroner pr. person på en miniskiferie (3 eller 4 dage)
  • 500 kroner pr. person på en hel uge (7 dage)  

Hvis du slet ikke kan få nok at skiløbet i Alperne og vil på en 3. rejse eller 4. rejse, honorerer vi igen din loyalitet med henholdsvis:

  • 500 kroner pr. person på en miniskiferie (3 eller 4 dage)
  • 700 kroner pr. person på en hel uge (7 dage)  

Betingelser for loyalitetsrabat

For at opnå loyalitetsrabat, skal alle rejser være bestilt senest 1. december 2021. Du får også loyalitetsrabat på i forvejen nedsatte skiferier, så længe der er bestilt inden 1. december 2021. 

Rabatten er personlig, og kan ikke overdrages til andre familiemedlemmer eller medrejsende. Som sagt kan rabatten benyttes på tværs af Skinetworks' tre brands: Danski, Nortlander og Slopetrotter . 

Spørgsmål? Ring til os på telefon +45 86 800 600 og lad os hjælpe dig.