Prisgaranti og loyalitetsrabat

Prisgaranti og loyalitetsrabat Bestil din skiferie med tryghed hos Danski

Betal den laveste pris for din skiferie

Du kan trygt bestille årets skiferie vel vidende, at du har vores prisgaranti i ryggen. Hvis du - inden for 14 dage efter at du har bestilt din skirejse hos Danski - finder en identisk pakkerejse (transport, ophold og liftkort) billigere hos et andet dansk rejsebureau, refunderer vi forskellen.

Prisgarantien gælder for rejser booket til og med 01.12.2017 og omfatter udelukkende officielle listepriser - og ikke særligt rabatrelaterede produkter, gruppepriser, restpladser med videre.

Har du fundet præcis den samme rejse billigere?

Hvis du har fundet samme skiferie billigere, så skal du gøre følgende: 

1) Tjek prisen og fakta. Sørg for, at det er de samme datoer og samme ophold, liftkort og transporttype.

2) Anmod om prisgaranti. Du skal blot kontakte os på mail@danski.dk eller ringe på telefon 86 800 600.

3) Vi refunderer forskellen. Vi undersøger den lavere pris og refunderer forskellen, såfremt der er tale om præcis den samme skirejse.

Danski prisgaranti gælder indtil 01.12.17

Husk at alle obligatoriske udgifter og liftkort er med i prisen, når du køber en rejse hos Danski. Det gælder for eksempel alle kendte skatter og afgifter, lufthavnsskatter, bidrag til Rejsegarantifonden, slutrengøring og sengelinned (hvis dette er obligatorisk) samt bustransport til- og fra lufthavnene i Alperne - du skal altså kun tænke på skiløb!

Garantien gælder ikke specialtilbud, transport-only og restpladser.

Rejs flere gange og få loyalitetsrabat

Hvis du rejser med os flere gange i den kommende sæson, honorerer vi din loyalitet med henholdsvis 300 kr. (kort uge) og 500 kr. (lang uge) i rabat på 2. rejse og henholdsvis 500 kr. (kort uge) og 750 kr. (lang uge) på 3. rejse. Rejserne skal blot være bestilt senest 1. december 2017. Dette gælder også iforvejen nedsatte skirejser.

Spørgsmål? Ring til os på telefon 86 800 600 og lad os hjælpe dig.