Om Danski

Skirejsearrangør siden 1981 3.500 skidage forpligter

Hos Danski elsker vi at stå på ski. Faktisk elsker vi det så meget, at vi her på kontoret har over 3.500 skidage - så vi kender Alperne som vores egen bukselomme. Det er noget, du vil kunne mærke, når du rejser med Danski på skiferie til Frankrig, Østrig og Italien.

Skirejsearrangør siden 1981

Vi har siden 1981 udvalgt de bedste rejsemål, og vi kan vejlede dig hele vejen. Hvor finder du de bedste pister til dit niveau? Hvor er de hyggeligste restauranter? Hvor finder du den bedste afterski? Og hvor er de mest børnevenlig områder? Bare spørg os - vi vil altid gerne dele ud af vores ski-viden og mere end 30 års erfaring.

Den gode historie

Danski har sendt danske skientusiaster på ski, siden skiene skulle være så lange som muligt, men altid med fokus på det gode skiløb - og det er der en grund til. Danski blev startet af skilærere, der helt naturligt havde fokus på skiløbet. Det skulle være det gode skiløb i de bedste skiområder. Derfor har Danski en lang historik i de franske Alper med fokus på højtbelligende områder med stor snesikkerhed og mange kilometer pister - og sådan er det stadig den dag i dag.

Alpe d'Huez - hvor det hele startede

Danski kan være stolte af at sende de allerførste danske skigæster til Alpe d'Huez i 1981. Efterfølgende opfandt vi Valloire har haft 25 års jubilæum, og Livigno som vi også var det første danske rejsebureau der sendte gæster til. Danski har igennem tiderne købt en del firmaer - blandt andet Scanski, skialpin, skiway.dk, ski1, skiextreme, pistase ski og Østergaardernes skirejser er alle blevet en del af Danski familien.

Billige skirejser til Alperne

Danski giver dig billige skirejser. Vi driver selv vores Klubhoteller med dansk personale i Alperne. Vi har et stort udbud af lejligheder, chaleter og hoteller. En billig skiferie i Alperne er lig med flere oplevelser for pengene, og Danski er din garanti for billige skirejser med høj kvalitet.

Grupperejser for festglade unge

Kom med Danski til Alperne og få de bedste oplevelser i og udenfor pisterne, på ski og til afterski. At rejse er at leve, og skiferie er mere end godt skiløb, sol og sneklædte bjerge; det er også fede fester, fællesskab og en unik måde at lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Danski præsenterer Red Mountain, som har mange års erfaring i at sammensætte skirejser for grupper af unge og festglade mennesker. Uanset om I er en enkelt klasse, en årgang eller en hel skole, der vil på skitur sammen til Europas fedeste skisportsteder, så har vi rejsen til jer.

Læs mere om Red Mountain her.

Oplev den unikke Danski Klubstemning

Igennem 32 år har Danskis klubstemning udviklet sig sammen med vores gæster med overskrifter som glæde, hygge, samvær, venskab/fællesskab, udfordringer og meget mere. Det er således ikke bare et koncept, men noget der er bare opstået ud af sig selv. Danski har skabt rammen, og sammen med gæsterne defineres indholdet for den perfekte skiferie. Dét er Danskis omdrejningspunkt.

Gæster der vil hygge sig - ung som gammel

Hos Danski finder du Alpernes hyggeligste hotelkæde. Enkle hoteller med den rette beliggenhed og en atmosfære, du ikke kan købe dig til. Vores indsats er rettet mod at skabe rammerne, og du er med til at skabe stemningen. Og så gør vi vores yderste for, at forplejningen er i top klasse.

Vi hjælper med årets skiferie

Når du rejser med Danski, er du i trygge hænder. Vi sidder klar ved telefonen, når du ringer, vores dygtige guider står klar til at tage imod dig når du kommer frem, og vores guider sørger også for at du kommer sikkert hjem igen. Vi synes, at alle fortjener den bedste tid på deres skiferie, og med Danski som arrangør kan du roligt læne dig tilbage og nyde skituren - velvidende at der er tænkt over alt.

Ring 86 800 600 og bestil årets skiferie