Skiferie med bus

Tag bussen til Alperne Få 8 dages skiløb i Alperne

Kom veludhvilet og komfortabelt frem til destinationen med 5-stjernede busser. Vælger du bussen på skiferie, kan du desuden se frem til otte hele dage på ski - det kræver dog, du selv udvider dit liftkort.

Nemt og bekvemt på skiferie

Med Danski kan du komme på skiferie med bus og ankomme frisk og veludhvilet til nogle af vores destinationer i Frankrig, Østrig og Italien.

Vores 5-stjernede busser kører fra hele Danmark, og vi kører med danske chauffører som er uddannet til at tage sig godt af vores gæster.

Hvilebusserne er udstyret med toilet, video og minikøkken. Sæderne kan vippe op til 45 grader og er udstyret med seler, så I trygt kan læne jer tilbage og nyde den effektive bustransport til Alperne.

Praktisk information om busrejsen

Når du skal med bus på skiferie, så skal du møde 15 minutter før afgang på opsamlingsstedet. 

Afgang fra Danmark er om fredagen, hjemkomst til Danmark om søndagen. Bemærk at de angivne hjemkomsttidspunkter er cirka tider.

I bussen kan I købe øl, vand, kaffe og chokolade og i nogle tilfælde også pølser, toasts, snacks med videre. Det er selvfølgelig tilladt at medbringe egen mad og drikke. 

Vi anbefaler, at I medbringer et tæppe til natten, og der er naturligvis rygeforbud i alle Danskis busser.

Pladsreservation i bussen

Danski pladsreservationen sikrer, at I på udrejsen kommer til at sidde sammen med jeres medrejsende - også selvom I ikke står på bussen samme sted. Endelig pladsreservation og seating vil foregå ved påstigning af bussen.

Praktisk information

Bemærk, at vi i enkelte tilfælde benytter lokalbus i Alperne (almindelig turistbus), som vil sørge for transporten det sidste stykke til/fra rejsemålet.

Cirka en uge inden afrejse fremsender vi endeligt deltagerbevis, hvor endelig tid og sted for påstigning vil fremgå.

Information omkring hjemrejsen oplyses af guiderne på destinationen.

Pak med omtanke til skiferien

I må, ud over håndbagagen, medbringe 1 kuffert/taske, 1 støvletaske samt 1 par ski eller 1 snowboard.

Bagage ud over det tilladte vil blive afvist.

Bemærk at Danski ikke er ansvarlig for tyveri eller beskadigelse af effekter under opbevaringen eller transporten. Vi anbefaler, at I tager jeres værdigenstande med jer, og i øvrigt sikrer jer ved at tegne en rejseforsikring.

Ankomst og afrejse i Alperne

Ved ankomsten til rejsemålet anviser Danski-guiderne et lokale, hvor I kan klæde om og opbevare bagagen dagen igennem. Jeres bolig er til rådighed fra ca. kl. 17.00 på ankomstdagen.

På afrejsedagen skal boligen forlades om morgenen. Bagage opbevares i et lokale anvist af guiderne, så der er mulighed for at nyde dagen på ski. Der vil være bademulighed inden afrejse - eventuelt mod betaling.

Vær opmærksom på, at der om lørdagen er både ankommende og afrejsende gæster på rejsemålet samtidig, så forbered jer på to lørdage der kan være lidt hektiske.