Flyv på skiferie

Skiferie med fly Den hurtigste og mest komfortable rejseform

Flytransport giver kort transporttid til rejsemålet. Vi har fly til alle vores destinationer og afhængig af rute, giver transport med fly dig mulighed for 6 eller 7 skidage.

Flyv tæt på rejsemålet

Med Danskis fly kommer du tæt på rejsemålet, og vi har både afgange middag og aften. På flyvninger til Alperne er der ingen servering, men det er muligt at købe kaffe, te og andre drikkevarer samt lette retter i begrænset omfang.

Vi flyver til Chambery, Grenoble, Salzburg, Innsbruck og Torino.

Middags- og aftenfly

Vi flyver med både middagsfly og aftenfly, alt afhængig af hvilken destination, I har valgt.

Flyver I med middagsflyet, ankommer I til jeres rejsemål sidst på eftermiddagen, hvor jeres indkvarteringssted står parat til indflytning. Hjemrejsen starter bekvemt lørdag formiddag efter morgenmad og aflevering af jeres nøgler. I lander i Danmark lørdag sidst på eftermiddagen.

Med aftenflyet ankommer I til jeres feriemål om aftenen, hvor jeres indkvarteringssted vil stå klar. Med aftenflyet sker hjemrejsen sent lørdag eftermiddag, hvilket sikrer jer syv dage på ski. Her skal I dog tjekke ud fra jeres værelser senest klokken 10.00 om formiddagen, hvor jeres bagage vil blive opbevaret sikkert, mens I nyder den sidste dag på ski. Der vil være mulighed for at få et bad inden i skal mod lufthavnen.

Fredagsfly

Igen i år giver Danski dig mulighed for at flyve fredag-fredag. Hvilke destinationer kan du se under de enkelte rejsemål.

Transfer inkluderet i prisen

Transfer fra lufthavnen til destinationen i Alperne er naturligvis inkluderet i prisen.

Vær desuden opmærksom på, at man sydpå ikke har samme krav om babystole og lignende i busserne, hvorfor man ikke kan forlange at der forefindes sådanne i de enkelte transferbusser/taxaer.

Mødetid

Mød frem i lufthavnen i god tid, og senest 1 1/2 time før afgang. I Kastrup anbefaler vi, at man møder op senest 2 timer før afgang. Vær opmærksom på at check-in lukker 1 time før afgang.

Flybilletter

Ca. én uge før afrejse fremsendes de endelige flybilletter/deltagerbeviser med rejsetider og flynummer. 

Bagage

Der må medbringes 20 kg bagage inkl. håndbagage. Vær meget opmærksom på nye regler for håndbagage, specielt omkring medbringelse af diverse væsker. Ski/board og skistøvler kan medbringes på flyrejsen for kr. 399,- pr. sæt. Tasken/posen med ski eller board og støvler må ikke indeholde anden bagage og kun 1 par ski eller 1 board i hver pose.

Ønsker du at medbringe ski eller board, skal dette bestilles på forhånd, da der kun er et begrænset antal pladser. Er bestillingen ikke påført dit rejsebevis, bliver ski og board afvist i lufthavnen.

Det er ikke muligt at have, eller betale for, overvægt på flyet. Overvægt vil blive afvist og efterladt i lufthavnen.

Læs mere om bagagereglerne for fly her.

Beskyt din bagage

Robuste tasker fra firmaet Airshells til klapvogne m.v. kan nu lejes ved rejser fra København og Billund. Airshells tilbyder solide transporttaske til bl.a. ski, snowboard og barnevogne, der kan modstå stød og hårdhændet behandling i lufthavnenes bagagesortering. Rejsende fra København skal hente deres Airshell i garderoben. Leje af transporttaske foretages via www.airshells.com hvor også produktudvalg, pris og lejebetingelser findes.

Røgfrit fly

For at turen skal være så behagelig som muligt for alle, er der rygeforbud i alle vores fly.

Ankomst til skidestinationen

I lufthavnen bliver du modtaget af Danskis guider, der viser dig vej til bussen, som kører til din destination. Vær opmærksom på, at ventetid ved ankomst til lufthavnen kan forekomme, da transferbusserne kører med gæster fra både Kastrup og Billund. På turen fra lufthavnen og frem til rejsemålet vil du modtage en række praktiske informationer om indkvartering og ugens forskellige aktiviteter.

Hotelgæster, der rejser med aftenfly, ankommer sent til hotellet, og kan derfor ikke forvente at få aftensmad på ankomstdagen, men vil dog de fleste steder blive modtaget med en let anretning.

Bemærk

Danski er ikke ansvarlig for tyveri eller beskadigelse af effekter under opbevaringen eller transporten. Vi anbefaler, at du tager dine værdigenstande med dig, og i øvrigt sikrer dig ved at tegne en rejseforsikring med bagagedækning. 

Flight-only

Vi har i begrænset omfang mulighed for at sælge flypladser til Alperne uden hotelophold. Ring for pris, på fly uden ophold - på telefon nr. 86 800 600.

Flyv på skiferie med Danski

Hurtigt til skidestinationen Privat transfer

Vi tilbyder privat transfer med lokale vognmænd. På den måde kommer du hurtigt og sikkert fra lufthavnen og direkte til jeres indkvarteringssted - på jeres præmisser og uden spildtid.

Hurtigt fremme ved destinationen

Når du kommer ud fra lufthavnen med din bagage, vil du blive kørt direkte til jeres indkvarteringssted i Alperne. Her vil I også bliver hentet, når turen igen går mod Danmark.

Privat transfer er et tilkøb. Med i prisen ved Danski er altid transfer i busser til og fra lufthavnen - og dette kan ikke fravælges.

Priser 

Til/fra Chambery Lufthavn:
Alpe d'Huez - 6300 kr.
Tignes - 6650 kr.
Val d'sere - 6450 kr.
Valloire - 6300 kr.
Val Thorens - 6050 kr.
La Rosiere - 6300 kr.
Courchevel - 6050 kr.

Til/fra Grenoble Lufthavn:
Alpe d'Huez - 7900 kr. 
Tignes - 8350 kr. 
Valloire - 7400 kr. 
Val Thorens - 7750 kr.
La Rosiere - 7800 kr.
Courchevel - 7750 kr.