Vores samarbejdspartnere

Vi kunne ikke gøre det uden jer Danskis samarbejdspartnere

Thomas Uhrskov

Du har måske set 2 på Ski, et program TV2 producerede i samarbejde med Danski, hvor Thomas Uhrskov og Rasmus DJ var med. Thomas Uhrskov er en af vores faste samarbejdspartnere, og vi laver løbende noget med ham i Alperne. Desuden har Thomas Uhrskov været en del af vores SkiBootCamp i et par år, hvor han har undervist og holdt foredrag.

Rasmus DJ

Efter deltagelsen i TV2 programmet 2 på ski, har Rasmus DJ blandt andet været med på SkiBootCamp i Alperne, hvor han har holdt foredrag. Rasmus DJ er en af vores faste samarbejdspartnere, som vi løbende laver arrangementer med.

Rasmus Lundby

Rasmus Lundby er en af vores dygtigtige skieksperter i Danski. Vi har lavet forskellige arrangementer og events med ham, blandt andet holdt han foredrag på vores hoteller i Alpe d’Huez i skisæsonen 2017/18.

SkiLab

I afholder vi SkiBootCamp i Alpendorf i samarbejde med SkiLab. SkiLab finder de bedste og dygtigste skiinstruktører i Danmark, og sender dem til Alpendorf for at undervise alle deltagere på Skibootcamp. SkiLab sørger for et højt fagligt niveau på SkiBootCampen.

Skisport.dk

Skisport.dk har rigtig mange besøgende, og ved rigtig meget om danskernes skiferie ønsker og behov. Vi samarbejder med Skisport.dk hvert år, hvor vi blandt andet laver artikler til deres blog.

Skiferietips.dk

En af vores samarbejdspartnere er Skiferietips.dk, hvor vi samarbejder omkring artikler til deres hjemmeside samt annoncering.

Picture Organic Clothing

Vores Danski guider bliver alle iført bæredygtig skitøj fra Picture Organic Clothing. Helt konkret er alle guiders helme, jakker, bukser og rygsække fra virksomheden Picture Organic Clothing. Virksomheden er resultatet af tre unge mænds passion for skiløb, og et ønske om at lave et gennemført, miljøvenligt koncept til ligesindede skientusiaster. Hos Danski ønsker vi at tage ansvar, hvor vi kan, og at vælge 100% bæredygtigt skiudstyr til vores guider er en god start.

Rocks ApS

Rocks ApS leverer vores skitøj i samarbejde med Picture Organic Clothing, så vores guider hvert år ser skarpe ud.

Alpehøjskolen

Vores drømmerejser skaber ikke sig selv, og vi er stolte over at have de bedste guider i Alperne. Til at hjælpe os har vi Alpehøjskolen, som sørger for vores guider er skarpere, klogere og dygtigere.

Coolsport.dk

Vi har ikke kun guider og hotelpersonale i Alperne – faktisk har vi også skiudlejning på nogle destinationer. Her leverer Cool Sport blandt andet nogle af de ski, som vi udlejer til vores gæster.

Blacksnow.dk

Når der skal laves konkurrencer på de sociale medier, vi skal have eksperters viden omkring skitøj og udstyr, så kontakter vi blandt andet vores samarbejdspartner blacksnow.dk. De leverer kvalitets skitøj og udstyr, og ved rigtig meget om hvad der er godt at have på i Alperne.

SPY

Vores guider skal gerne kunne se noget, når de står på ski – og det sørger SPY for med deres fantastiske goggles. 

Head ski

Vi får blandt andet ski og skistøvler til vores skiudlejning fra Head ski.

Salomon

Salomon har rigtig meget lækkert skitøj, og derfor er vi også glade for vores samarbejde med dem.

Dis-play

Når man sælger skiferier online, skal man også have en lækker og god hjemmeside. Det hjælper Display os med.

Playground Production

Vi samarbejdede med Playground Production i forbindelse med TV2 programmet 2 på ski.

SixpenceProduction

SixpenceProduction produktionsselskab, der udvikler og producerer TV- og filmkoncepter. Vi samarbejdede med SixpenceProduction omkring TV2 programmet 2 på ski.

Active Alps

Active Alps er vores brand der fokuserer 100% på sommerrejser. Du kan rejse med Active Alps til Saalbach-Hinterglemm i Østrig og Tignes i Frankrig på sommerferie.

Vil du være vores næste samarbejdspartner? Send Danski en mail, og du hører mere.