Alpernes sportsparadis Aktiv sommer i Tignes

"Min familie og jeg besøgte Tignes i Frankrig i sommerferien 2014 og boede på Hotel l’Arbina. Vi havde en fantastisk aktiv sommerferie sammen hele familien, og vores 2 drenge på 10 og 12 år nød de mange aktiviteter, Tignes har at byde på." - Iben, gæst 2014

Alpernes sportsparadis

Tignes Sommer er Alpernes sportsparadis med 20 gratis sommer aktiviteter og mere end 40 aktiviteter i alt for både børn og voksne! Det er den ultimative mulighed for en aktiv sommerferie med en bunke aktiviteter at vælge imellem: Spil golf på den højest beliggende golfbane i Europa, stå på ski på gletsjeren, kør downhill mountainbike, prøv rafting og en masse andet.

Wellness lige ud til søen

Når kroppen trænger til hvile, afslapning og søvn kan du trække dig tilbage og nyde omgivelserne på vores eget wellnesshotel l’Arbina, som ligger lige ud til søen i Tignes. Hotellet har den bedste beliggenhed midt på torvet i Tignes le Lac.

Du kan læse mere om hotellet her: Hotel l'Arbina

Ugeprogram med danske guider

Vi har lavet et spændende ugeprogram, som giver dig mulighed for at prøve nogle af de aktiviteter, som Tignes Sommer byder på. Tilmelding til aktiviteterne sker i Tignes ved vores søde guider. Der er naturligvis også mulighed for at prøve aktiviteterne af på egen hånd. Vi forbeholder os ret til at ændre ugeprogrammet.

Sport- og wellnesscenter

Hvis du er mere til hygge, afslapning og wellness, er der også gode muligheder for det. Lige over for hotellet ligger både et stort sportscenter med blandt andet en klatrevæg, samt et wellnesscenter med sauna, dampbad og stor fitnessafdeling. Her er også et 25 meter træningsbassin samt et bassin med en stor vandrutsjebane – perfekt til både små og store vandhunde. Dit Tignes Sommer aktivitetskort giver to adgange pr. uge til wellnesscentret/pool.

Masser af aktiviteter

Tignes Sommer byder blandt andet på sommerskiløb, beachvolley, trampoliner, mountainbikepark og vandaktiviteter. Få trænet højdemeter, hygget med familien og meget mere. Der er 20 gratis aktiviteter og mere end 40 aktiviteter i alt for både små og store.

Sommerski i Tignes

I perioden den 24. juni – 6. august er der mulighed for at stå på ski på gletsjeren Grande Motte. Her er der cirka 20 kilometers pister fordelt fra 3.000 – 3.456 meters højde. Normalt er der nattefrost oppe på gletsjeren, hvor sneen derfor oftest er hård tidlig om morgenen – men solen får hurtig magten over de nederste pister, så her er skiløbet perfekt i nogle timer. Efterhånden som solen får mere magt og gør sneen tungere rykker du blot længere op af gletsjeren. Der er god sne i godt og vel 3-5 timer om formiddagen – men så er det godt, der er så mange andre fede aktiviteter at lave om eftermiddagen! Liftkort til gletsjeren koster 25€ pr. dag for voksne og 20€ for børn.

Inklusiv og eksklusiv i priserne

Alle priser er inklusiv hotelophold, morgenmad og vores Tignes Sommer aktivitetskort, der giver adgang til mere end 20 forskellige sportsaktiviteter. Udover de 20 gratis aktiviteter er der en lang række af andre aktiviteter, der kræver et mindre beløb eller depositum ved deltagelse.

Alle gæster får også et liftkort, der giver mulighed for at komme op med alle lifter både til fods og med cykel (gælder ikke på gletsjeren). Det er muligt at købe adgang til gletsjeren uden at stå på ski.

Leje af mountainbike med udstyr koster ca. 55€ pr. dag.

OBS: Informationen er fra sommeren 2017. I løbet af foråret 2018 er vi klar med programmet for sommeren 2018.

Gratis aktiviteter

Vandrutsjebane i søen
Crazy Airbag i søen
Vandcykel
Kajak
Kano
Stand-Up Paddle
Trampolin
Tennis
Skatepark
Beach Volley
Beach Fodbold
Bueskydning
Hiking
Swimming-pool
Minigolf

... og meget mere!

Betalte aktiviteter

Sommerski
Mountainbike
Golf - 18 huller europas højeste
Rafting
Helikopter
Paragliding
Hesteridning
Fiskeri
4x4 Offroad
White Water svømning
Water Ball - løb på vandet
Paintballing
Katamaran
Klatring
Fjernstyrede biler og både

... og meget mere!

2017 Priserne for Tignes Sommer

Du kan komme på en aktiv ferie i Tignes fra uge 27 – 32. Der er skiftedag lørdag og onsdag, dog er der i uge 28-31 kun mulighed for at bestille ophold 7 dage fra lørdag-lørdag. I de øvrige uger er det således muligt at vælge mellem 3-4 eller 7 nætter. Alle priser er inklusiv hotelophold, morgenmad og vores Tignes Sommer aktivitetskort, der giver adgang til mere end 20 forskellige sportsaktiviteter.

Alle priserne er eksklusiv transport.

Balkon

Ønsker I et værelse med balkon og udsigt ud over søen, kan dette tilkøbes for 150 kr. pr. person – dog kun 100 kr. for ½ uge.

Aftenmenu

Der er mulighed for at bestille en 2-retters aftenmenu hjemmefra.

  • 1 uge voksen 1.100 kr. / barn 800 kr. (7 aftener)
  • ½ uge voksen 700 kr. / barn 500 kr. (3 el. 4 aftener)

Uge 27

1 uge voksen 1.999 kr. / barn 1.499 kr.
1/2 uge voksen 1.499 kr. / barn* 899 kr.

Uge 28-29-30-31

1 uge voksen 2.499 kr.
1 uge barn* 1.999 kr.

Uge 32

1 uge voksen 1.999 kr. / barn 1.499 kr.
1/2 uge voksen 1.499 kr. / barn* 899 kr.

*Børn der ikke fyldt 12 år ved ankomst. Børn under 3 år, der sover i forældrenes seng, er gratis.

OBS: Priserne er for sommeren 2017.

Prøv en aktiv sommerferie i Tignes, Frankrig med Danski