Alpernes sportsparadis Aktiv sommer i Tignes

Tignes Sommer er Alpernes sportsparadis med cirka 20 gratis sommer aktiviteter og mere end 40 aktiviteter i alt for både børn og voksne. Det er den ultimative mulighed for en aktiv sommerferie med en bunke af aktiviteter at vælge imellem: Spil golf på den højest beliggende golfbane i Europa, stå på ski på gletsjeren, kør downhill mountainbike, prøv rafting og en masse andet.

Wellness lige ud til søen

Når kroppen trænger til hvile, afslapning og søvn kan du trække dig tilbage og nyde omgivelserne på vores eget Hotel l’Arbina, som ligger lige ud til søen i Tignes. Hotellet har den bedste beliggenhed midt på torvet i Tignes le Lac med udsigt til søen og gletsjeren.

Ugeprogram med danske guider

Vi har lavet et spændende ugeprogram, som giver dig mulighed for at prøve nogle af de aktiviteter, som Tignes Sommer byder på. Tilmelding til aktiviteterne sker i Tignes ved vores søde, danske guider. Der er naturligvis også mulighed for at prøve aktiviteterne af på egen hånd. Vi forbeholder os ret til at ændre ugeprogrammet.

Sport- og wellnesscenter

Hvis du er mere til hygge, afslapning og wellness, er der også gode muligheder for det. Lige over for hotellet ligger både et stort sportscenter med blandt andet en klatrevæg, samt et wellnesscenter med sauna, dampbad og en stor fitnessafdeling. Her er også et 25 meter træningsbassin samt et bassin med en stor vandrutsjebane – perfekt til både små og store vandhunde. Dit Tignes Sommer aktivitetskort giver to adgange pr. uge til wellnesscentret og poolen.

Aktiv sommerferie

Tignes Sommer byder blandt andet på sommerskiløb, beachvolley, trampoliner, mountainbikepark og vandaktiviteter. Få trænet højdemeter, hygget med familien og meget mere. Der er cirka 20 gratis aktiviteter og mere end 40 aktiviteter i alt for både små og store.

Sommerski i Tignes

Tignes får ofte meget sne om vinteren, så det er naturligvis muligt at stå på ski i sommerferien på gletsjeren Grande Motte. De præcise åbningstider til gletsjeren er ikke offentliggjort af Tignes endnu, men hold øje her på siden. I sommeren 2018 er gletsjeren åbent i perioden den 24. juni – 6. august og et liftkort koster 25€ pr. dag for voksne og 20€ for børn.

På gletsjeren er der cirka 20 pistekilometer fordelt fra 3.000 – 3.456 meters højde. Normalt er der nattefrost oppe på gletsjeren, hvor sneen derfor oftest er hård tidlig om morgenen – men solen får hurtig magten over de nederste pister, så her er skiløbet perfekt i nogle timer. Efterhånden som solen får mere magt og gør sneen tungere rykker du blot længere op af gletsjeren. Der er god sne i godt og vel 3-5 timer om formiddagen – men så er det godt, der er så mange andre fede aktiviteter at lave om eftermiddagen.

Inklusiv og eksklusiv i priserne

Alle ophold er inklusiv hotelophold, morgenmad og Tignes Sommer aktivitetskort, der giver adgang til cirka 20 forskellige, gratis sportsaktiviteter. Udover de 20 gratis aktiviteter er der en lang række af andre aktiviteter, der kræver et mindre beløb eller depositum ved deltagelse. Alt det ved vores guider i Tignes meget mere om, og de glæder sig til at fortælle og vise dig rundt i det skønne sommer paradis.

Alle gæster får også et liftkort, der giver mulighed for at komme op med alle lifter både til fods og med cykel (gælder ikke på gletsjeren). Det er muligt at købe adgang til gletsjeren uden at stå på ski.

Leje af mountainbike med udstyr koster cirka 55€ pr. dag.

Ring på 86 800 600 og hør mere.

2018 Priserne for Tignes Sommer

Du kan komme på en aktiv ferie i Tignes fra uge 27 – 32. I uge 27 og 32 er der skiftedag lørdag og onsdag, det er således muligt at vælge mellem 3-4 nætter (lørdag-onsdag eller onsdag-lørdag). I uge 28-31 kan du bestille ophold 7 dage fra lørdag-lørdag. Alle priser er inklusiv hotelophold, morgenmad og Tignes Sommer aktivitetskort, der giver adgang til cirka 20 forskellige aktiviteter og gratis adgang til lifterne.

Alle priserne er eksklusiv transport.

Uge 27

Onsdag d. 4. juli - lørdag den 7. juli
2 voksne fra kr. 1.649 pr. person

Uge 28

2 voksne fra kr. 2.749 pr. person
Familiepris v. 2 voksne, 2 børn fra kr. 9.496

Uge 29

2 voksne fra kr. 2.749 pr. person
Familiepris v. 2 voksne, 2 børn fra kr. 9.496

Uge 30

2 voksne fra kr. 2.749 pr. person
Familiepris v. 2 voksne, 2 børn fra kr. 9.496

Uge 31

2 voksne fra kr. 2.749 pr. person 
Familiepris v. 2 voksne, 2 børn fra kr. 9.496 

Uge 32

Lørdag d. 4. august - Onsdag d. 8. august
2 voksne fra kr. 1.649 pr. person 

Onsdag d. 8. august - Lørdag d. 11. august
2 voksne fra kr. 1.649 pr. person

I uge 32 laves maden i brasseriet og der er ikke guideservice.

Vær opmærksom på, at dette er priserne for sommeren 2018.

Gratis aktiviteter

Vandrutsjebane i søen
Crazy Airbag i søen
Vandcykel
Kajak
Kano
Stand-Up Paddle
Trampolin
Tennis
Skatepark
Beach Volley
Beach Fodbold
Bueskydning
Hiking
Swimming-pool
Minigolf

... og meget mere!

Betalte aktiviteter

Sommerski
Mountainbike
Golf - 18 huller europas højeste
Rafting
Helikopter
Paragliding
Hesteridning
Fiskeri
4x4 Offroad
White Water svømning
Water Ball - løb på vandet
Paintballing
Katamaran
Klatring
Fjernstyrede biler og både

... og meget mere!

"Vi havde en fantastisk uge ..." Gæsterne siger ..

"Min familie og jeg besøgte Tignes i Frankrig i sommerferien 2014 og boede på Hotel l’Arbina. Vi havde en fantastisk aktiv sommerferie sammen hele familien, og vores 2 drenge på 10 og 12 år nød de mange aktiviteter, Tignes har at byde på." - Iben, gæst 2014

"Det virkede naturstridigt at besøge et populært skisportssted i juli, men en actionpakket uge i De Franske Alper har fået hele familien til at overgive sig til de nøgne bjerge, de grønne sletter og de nuttede marmotter. Er man rigtig modig, som 15 af os danske hotelgæster åbenbart er, kan man iføre sig en jordslået våddragt og en grøn hjelm. Hvorefter man kan kravle op ad en lang bakke for at komme til toppen af en 30 meter lang turkis vandrutsjebane, der ender i en opadgående kurve, så man som en kanonkonge bliver fyret ud over alpesøens iskolde vand - men sjovt, det er det." - Per Munch fra Politikken

"Jeg besøgte Tignes i juli 2017 og boede på Hotel l'Arbina. Vi havde en fantastisk uge med godt vejr og sjove aktiviteter. Guiden havde lavet et godt ugeprogram, så vi nåede både at stå på ski, køre mountainbike flere gange, rafte på en nærliggende flod, vandre i bjergene, SUP-surfe og vandcykle på søen, cykle til Val d’Isere og op over europas højeste bjergpas (vi havde selv racercykler med) og meget mere! Hotellet er rigtigt hyggeligt, og ligger helt perfekt på torvet i Le Lac, med udsigt til gletsjeren og søen. Maden på hotellet var virkelig god, og flere aftener kunne vi sidde ude på terrassen og spise, mens solen gik ned bag bjergene. Vejret i bjergene kan skifte fra time til time, så det er en god idé at have tøj og fodtøj med til lidt blandet vejr. Vi havde alt fra høj sol og +25 grader om dagen til aftener med lyn, torden og regn. Jeg kan varmt anbefale en ferie til Tignes, især til barnlige sjæle og familier med børn, der godt kan lide en aktiv sommerferie." - Max, gæst 2017