Dansk skiskole i Alperne

Skiskole der er til at forstå Dansk skiskole

I Danski har vi altid haft tradition for at tilbyde skiskole til børn og voksne. Masser af skiløb i en kombination med pistevisninger, skiskole og skiløb som tilbud på mange destinationer har siden 1982 været en af Danskis oprindelige grundideer. På nogle destinationer kan vi desuden tilbyde dansk skiskole til familiens yngste skiløbere.

Få den bedste tid på ski

Børn er ikke miniature voksne, og derfor er børneskiskole den bedste løsning, hvis forældrene også skal have noget ud af skiferien. Både børn og voksne har rigeligt at se til, første gang man står på ski. Hvis man ovenikøbet også skal koncentrere sig om sproget, fordi skilæreren taler tysk eller engelsk – ja, så kan det godt blive for meget af det gode, især for de mindste skiløbere. Derfor anbefaler vi dansk skiskole.

Dansk skiskole gør børnene trygge, de står på ski med andre børn, de kan forstå og får den bedste tid.

Sikkerheden prioriteres højt i den danske skiskole

Da sikkerheden prioriteres højt i Danskis børneskiskole, stiller vi nogle krav til børnenes udstyr. Alle børn i skiskolen skal have skiudstyr inklusiv hjelm, sygesikringsbevis, handsker og skibriller for at kunne deltage. Hvis I ikke har det, kan det oftest lejes på destinationen.

Skiskole for alle niveauer

Uanset om dine børn er nybegyndere eller har været på ski før, så er skiskole altid en god idé. I Danski kan vi tilbyde børneskiskole til begyndere og let øvede.

Der kan ikke tilbydes skiskole i miniskiferier fra onsdag-lørdag. Vær desuden opmærksom på at skiskolen først starter om søndagen.

Skiskole for voksne

Det er ikke kun børn, der har brug for skiskole. Derfor tilbyder vi også skiskole for voksne - uanset niveau. Se mere herunder.

Her finder du dansk skiskole i Alperne

Hos Danski har vi Dansk Skiskole i Frankrig, Østrig og Italien

Dansk børneskiskole i Østrig

Læs mere om Østrig

Skiskole og skileg allerede fra 3 års alderen.

I Østrig kan du få Dansk skiskole på nedenstående destinationer fra 4-års alderen. I Wagrain og Alpendorf starter skiskolen dog allerede fra 3 år.

Har du spørgsmål til

Dansk børneskiskole i Østrig?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Vores Danski børnemaskot Snowy står klar til at tage imod jer i Alperne - Danski SnowyClub

Dansk børneskiskole i Frankrig

Læs mere om Frankrig

De franske destinationer tilbyder dansk skiskole fra 5-12 års alderen.

I Frankrig kan du få Dansk skiskole på nedenstående destinationer fra 5-års alderen.

I Frankrig er vi nødt til at rette os efter de ret stramme franske regler, der betyder at vores danske dygtige instruktører ikke må køre skiskole, medmindre de har en af de sværeste franske instruktøruddannelser. Det har vi i Danski løst ved, at der kører en dansk guide med sammen med den franske instruktør. Det virker rigtig godt for børnene med en ekstra hånd, der kan hjælpe når et barn vælter, der skal køres i lift og de små skal på toilet. De franske børneinstruktører er flinke og venlige, og snakker engelsk, som så bliver oversat af vores guider. 

Konvertering i Frankrig

Ved bestilling af dansk børneskiskole i Val Thorens bestiller du 4-dages skiskole á 3 timer. Har vi under 4 tilmeldte børn per hold, forbeholder vi os retten til at konvertere dem til et ESF-hold (5 dage á 2,5 timer).

Har du spørgsmål til

Dansk børneskiskole i Frankrig?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Hos Danski har vi Dansk Skiskole i Frankrig, Østrig og Italien

Dansk børneskiskole i Italien

Læs mere om Italien

De italienske destinationer tilbyder dansk skiskole fra 5-års alderen.

I Italien tilbyder vi dansk skiskole i Livigno. I Livigno vil der være en dansk børneguide der kører med skiskolen og oversætter for de danske børn. De er altså to voksne på ét hold, og det er en stor gavn for alle de små skiløbere. 

Har du spørgsmål til

Dansk børneskiskole i Italien?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Hos Danski har vi dansk skiskole mange steder i Alperne og altid på SnowyClub destinationer

Skiskole for voksne

Det er ikke kun børn, som har brug for skiskole.

Derfor tilbyder vi også skiskole for voksne - uanset niveau. Danski tilbyder skiundervisning i samarbejde med de lokale skiskoler. Da vi anvender de lokale instruktører, vil sproget primært være på engelsk, men tysk kan også komme på tale. Der vil være mulighed for undervisning på tre niveauer:

  • Nybegynder
  • Let øvet
  • Enetimer

Hvad angår enetimer, skal disse bestilles og betales på destinationen. Vores guider vil være behjælpelige med tilmelding. 

Har du spørgsmål til

Skiskole for voksne?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk