Dansk skiskole i Alperne

Her kan du få danske skiinstruktører Dansk skiskole i Alperne

Tre grunde til at vælge dansk skiskole:

  • Børn forstår, hvad instruktørerne siger.
  • Der er andre danske børn, hvilket giver tryghed.
  • Skiskole er en god idé - uanset niveau og alder.

Skiskoler for alle aldersgrupper

I Danski har vi tradition for at tilbyde skiskole til børn og voksne. Masser af skiløb i en kombination med pistevisninger, undervisning og skiløb har siden 1982 været højt prioriteret. På nogle destinationer kan vi desuden tilbyde dansk skiskole til familiens yngste skiløbere.

Læs mere om den danske skiskole her.

Her finder du dansk skiskole i Alperne

Hos Danski har vi Dansk Skiskole i Frankrig, Østrig og Italien

Dansk børneskiskole i Østrig

Skiskole og skileg fra 3-årsalderen i Østrig.

I Østrig tilbyder vi dansk skiskole på følgende destinationer fra 4-årsalderen. I Wagrain og Alpendorf starter skiskolen for børn dog allerede fra 3 år. Klik på destinationen og læs mere om den danske skiskole.

Har du spørgsmål til

Dansk børneskiskole i Østrig?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Vores Danski børnemaskot Snowy står klar til at tage imod jer i Alperne - Danski SnowyClub

Dansk børneskiskole i Frankrig

De franske destinationer tilbyder dansk skiskole fra 5-12 års alderen.

I Frankrig tilbyder vi dansk skiskole fra 5-årsalderen på følgende destinationer.

Stramme franske regler betyder at danske instruktører ikke må undervise, medmindre de har en af de sværeste franske instruktøruddannelser. Det har vi løst ved, at der kører en dansk guide med sammen med den franske instruktør. Det fungerer rigtig godt for børnene med en ekstra hånd, der kan hjælpe når et barn vælter, der skal køres i lift og de små skal på toilet. De franske børneinstruktører er flinke og venlige, og de snakker engelsk, som så bliver oversat af vores guider. 

Har du spørgsmål til

Dansk børneskiskole i Frankrig?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Hos Danski har vi Dansk Skiskole i Frankrig, Østrig og Italien

Dansk børneskiskole i Italien

Dansk skiskole fra 5-årsalderen i Italien.

I Italien tilbyder vi dansk skiskole i Livigno fra 5 års alderen. I Livigno vil der være en dansk guide, der kører med skiskolen og oversætter for de danske børn. De er altså to voksne på ét hold, og det er til stor gavn for alle de små skiløbere.

Har du spørgsmål til

Dansk børneskiskole i Italien?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Hos Danski har vi dansk skiskole mange steder i Alperne og altid på SnowyClub destinationer

Skiskole for voksne

Det er ikke kun børn, som har gavn af skiskole.

Danski tilbyder skiskole for teenagere og voksne - uanset niveau. Vi tilbyder skiundervisning i samarbejde med de lokale skiskoler på vores destinationer i Frankrig, Østrig og Italien. Da vi anvender de lokale instruktører, vil sproget primært være på engelsk eller tysk. Der vil være mulighed for undervisning på tre niveauer:

  • Nybegynder
  • Let-øvet
  • Privatundervisning

Hvad angår privatundervisning, skal dette bestilles og betales på destinationen. Vores guider vil være behjælpelige med tilmelding.

Har du spørgsmål til

Skiskole for voksne?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Bliv en bedste skiløber med den danske skiskole

Dansk børneskiskole

Børn er ikke miniature-voksne, og derfor er børneskiskole den bedste løsning, hvis forældrene også skal have noget ud af skiferien. Både børn og voksne har rigeligt at se til den første gang på ski. Hvis man ovenikøbet også skal koncentrere sig om sproget, fordi skilæreren taler tysk eller engelsk – ja, så kan det godt blive for meget af det gode, især for de mindste skiløbere. Derfor anbefaler Danski dansk skiskole.

Sikkerheden prioriteres højt i den danske skiskole

Da sikkerheden prioriteres højt i Danskis børneskiskole, stiller vi nogle krav til børnenes udstyr. Alle børn i skiskolen skal have skiudstyr inklusiv hjelm, sygesikringsbevis, handsker og skibriller for at kunne deltage. Hvis I ikke har det, kan det oftest lejes på destinationen.

Skiskole for alle niveauer og aldre

Uanset om dine børn, teenagere eller du selv er nybegyndere eller har været på ski før, er skiskole altid en god idé. I Danski tilbyder vi skiskole i alle niveauer.

Der kan ikke tilbydes skiskole i miniskiferier fra onsdag-lørdag. Vær desuden opmærksom på at skiskolen først starter om søndagen.

Du kan læse mere om skiskolen på de enkelte destinationer ved at gå ind på dem. Der får du det fulde overblik over, hvad vi kan tilbyde præcis der, hvor du skal hen på skiferie.

Få et tilbud på skiferien

Skal du og børnene på skiferie til en destination med dansk skiskole? Lad os hjælpe med at finde den helt rigtige Alpetop til jer! Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud.