For de mindste skiløbere Dansk skiskole

I Danski har vi altid haft tradition for at tilbyde skiskole til børn og voksne. Masser af skiløb i en kombination med pistevisninger, skiskole og skiløb med guide som tilbud på alle destinationer har siden 1982 været en af Danskis oprindelige grundideer.

Sikkerheden prioriteres højt

Da sikkerheden prioriteres højt i Danskis børneskiskole, stiller vi nogle krav til børnenes udstyr. Alle børn i skiskolen skal have skiudstyr inkl. hjelm, sygesikringsbevis, handsker og skibriller for at kunne deltage.

Skiskole for alle niveauer

Uanset om du og dine børn er nybegyndere eller har været på ski før, så er skiskole altid en god idé. I Danski kan vi tilbyde børneskiskole:

  • Begyndere
  • Let øvede

Der kan ikke tilbydes skiskole i miniskiferier fra onsdag-lørdag. Vær desuden opmærksom på at skiskolen først starter om søndagen.

Læs mere om skiskole i de enkelte lande herunder.

Dansk skiskole i Alperne

Vores Danski børnemaskot Snowy står klar til at tage imod jer i Alperne - Danski SnowyClub

Dansk børneskiskole i Østrig

Læs mere om Østrig her

Skiskole og skileg allerede fra 3 års alderen.

I Østrig kan du få Dansk skiskole på nedenstående destinationer fra 4-års alderen. I Wagrain starter skiskolen dog allerede fra 3 år.

Har du spørgsmål til

Dansk børneskiskole i Østrig?

Louise Lund

Tlf. +45 86 800 600 eller louise.lund@danski.dk

Når du rejser med Danski SnowyClub er der altid dansk skiskole

Dansk børneskiskole i Frankrig

Læs mere om Frankrig her

De franske destinationer tilbyder dansk skiskole fra 5-12 års alderen.

I Frankrig er vi nødt til at rette os efter de ret stramme franske regler, der betyder at vores danske dygtige instruktører ikke må køre skiskole i Valloire og Montgenevre, medmindre de har en af de sværeste franske instruktøruddannelser. Det har vi i Danski løst ved, at der kører en dansk guide med sammen med den franske instruktør. Det virker rigtig godt for børnene med en ekstra hånd, der kan hjælpe når et barn vælter, der skal køres i lift og de små skal på toilet. De franske børneinstruktører er flinke og venlige, og snakker engelsk, som så bliver oversat af vores guider. 

 

Konvertering: Ved bestilling af dansk børneskiskole i Val Thorens bestiller du 4-dages skiskole á 3 timer. Har vi under 4 tilmeldte børn per hold, forbeholder vi os retten til at konvertere dem til et ESF-hold (5 dage á 2,5 timer).

Har du spørgsmål til

Dansk børneskiskole i Frankrig?

Louise Lund

Tlf. +45 86 800 600 eller louise.lund@danski.dk

Hos Danski har vi Dansk Skiskole i Frankrig, Østrig og Italien

Dansk børneskiskole i Italien

Læs mere om Italien her

De italienske destinationer tilbyder dansk skiskole fra 5-års alderen.

I Italien tilbyder vi dansk skiskole i Livigno. I Livigno vil der være en dansk børneguide der kører med skiskolen og oversætter for de danske børn. De er altså to voksne på ét hold, og det er en stor gavn for alle de små skiløbere. 

Har du spørgsmål til

Dansk børneskiskole i Italien?

Louise Lund

Tlf. +45 86 800 600 eller louise.lund@danski.dk

Hos Danski har vi dansk skiskole mange steder i Alperne og altid på SnowyClub destinationer

Skiskole for voksne

Det er ikke kun børn, som har brug for skiskole.

Derfor tilbyder vi også skiskole for voksne - uanset niveau. Danski tilbyder skiundervisning i samarbejde med de lokale skiskoler. Da vi anvender de lokale instruktører, vil sproget primært være på engelsk, men tysk kan også komme på tale. Der vil være mulighed for undervisning på tre niveauer:

  • Nybegynder
  • Let øvet
  • Enetimer

Hvad angår enetimer, skal disse bestilles og betales på destinationen. Vores guider vil være behjælpelige med tilmelding. 

Har du spørgsmål til

Skiskole for voksne?

Louise Lund

Tlf. +45 86 800 600 eller louise.lund@danski.dk