Alt under et tag på skiferien Bo billigt og godt på et Danski Klubhotel

5 grunde til at bo på et Danski Klubhotel på skiferien:

 • Du har alt under ét tag
 • Alle hoteller ligger godt i forhold til pisten og centrum
 • Du får meget for penge
 • God mad og høj service
 • Rejser du med børn, bliver det ikke bedre!

Danskis egne hoteller danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie. Her mødes I om det fantastiske skiløb og lader sig opvarte af Danskis eget personale. Desuden sørger guiderne for underholdning og arrangementer på hotellet hele skiferien. Altså den bedste tid!

Læs mere om Danski Klubhoteller her.

Vores Danski Klubhoteller

Alpendorf

Danski Klubhotel Rothirsch
25 meter fra liften
Børnevenligt med SnowyClub

Wagrain

Danski Klubhotel Widmoos
Ski-in/ski-out
Børnevenligt med SnowyClub

Alpe d'Huez

Danski Klubhotel Le Refuge
Ski-in/ski-out
Børnevenligt med SnowyClub

Alpe d'Huez

Danski Klubhotel Belle Etoile
200 meter fra pisten
Udendørs spa 

Tignes

Danski Klubhotel l'Arbina
50 meter fra pisten og liften
Spa & sauna

Val d'Isere

Danski Klubhotel Le Fjord
I hjertet af Val d'Isere
Godt til prisen

Få et gratis, uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og få et gratis tilbud på en skiferie til et Danski Klubhotel.

Danski guide i blå jakke kaster med hvid sne i Alperne

Få alt under ét tag på din skiferie Bo på et Danski Klubhotel og få den bedste tid

I 37 år har Danski udviklet sig sammen med gæster og samarbejdspartnere. Det har altid været et kendetegn for mange af vores gæster, at man søger et fællesskab såvel på som udenfor pisterne. Vi kalder det klubstemning. Det er som at komme hjem til venner. Det er her man falder ind og bare hygger sig. Det er Danskis omdrejningspunkt på vores klubhoteller i Frankrig og Østrig.

Tæt ved ved skiløbet

Bo tæt ved pisten og liften på vores egne hoteller, som vi driver med dansk personale, entusiastiske kokke og naturligvis søde og kompetente danske guider, der sørger for at din skiferie bliver den bedste tid – nem, bekvem og helt uden besvær. Du skal ikke tænke på andet end dit skiløb og selv huske solcremen. Vi sørger for den sunde morgenbuffet og den lækre, mættende aftensmad samt den gode kaffe eller drinks i baren.

På et Danski Klubhotel får du ...

 • Alt under et tag
 • Morgenbuffet og 3-retters aftensmenu
 • Ski-in/ski-out med maksimalt 500 meter til liften
 • Trådløst internet - men vi er i Alperne, så hastigheden er ikke den samme som i Danmark
 • Meget for pengene
 • Dansk personale og danske kokke
 • På tre hoteller finder du SnowyClub
 • Den bedste tid!

En billig skiferie til Frankrig og Østrig

Lad os være ærlige! Vores klubhoteller er ikke luksushoteller, men hvad hotellerne måtte mangle i komfort, opvejes af den hyggelige stemning, den gode mad og prisen. For på et klubhotel får I nemlig en billig, god skiferie - og så er der flere penge til kolde øl og varm kakao på pisten.

En familie venlig skiferie til Alperne

Vores beliggenhed direkte ved pisten, for de fleste af hotellernes vedkommende, er noget ikke mindst børnefamilier synes godt om. I det hele taget er børnene altid velkomne på vores hoteller, og på de fleste hoteller er der indrettet et specielt legerum, hvor de kan boltre sig med deres nye venner eller tage en hyggestund over et spil. Vores Danski Klubhoteller i Alpe d'Huez (Le Refuge), Wagrain og Alpendorf har desuden vores børnevenlige koncept SnowyClub.

Lækre madoplevelser før og efter skidagen

Morgenmaden består af en velassorteret buffet, og aftensmaden er en 3-retters menu. Børnene er der også tænkt på i denne sammenhæng, og der kokkereres en speciel børnemenu, så alle bliver mætte. Til afterski og efter middagen tilbyder bartenderne kaffe, drinks, vin, øl og vand. Er du mere sulten efter hovedretten? Husk, at du altid kan bestille en ekstra portion - uden beregning.

På ankomstdagen vil der til de tidligt ankomne gæster blive budt på en buffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød, så alle går mætte i seng og er klar til en dag på ski. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten.

Danmarks bedste personale

Vi driver selv vores egne klubhoteller i Alperne med søde danske hotelchefer og deres flok af unge mennesker, der servicerer jer i baren, restauranten og hygger om jer. Selv vores kokke er danske, som sørger for at give jer kulinariske oplevelser. Vi er meget stolte af vores 150 Danski ansatte, der hele sæsonen arbejder i Alperne og sørger for, at I får den bedst mulige service.

Danmarks hyggeligste skiferie

Danskis egne hoteller danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie. Her mødes I om det fantastiske skiløb og lader sig opvarte af Danskis eget personale. Se alle vores Klubhoteller i Alperne. Har du spørgsmål eller vil du gerne høre mere, så ring til os på 86 800 600.