Få alt under ét tag på din skiferie Bo på et Danski Klubhotel og få den bedste tid

Bo tæt ved pisten på Danskis egne hoteller, som vi driver med dansk personale, entusiastiske kokke og naturligvis søde og kompetente danske guider, der sørger for at din skiferie bliver den bedste tid – nem, bekvem og helt uden besvær. Du skal ikke tænke på andet end dit skiløb og selv huske solcremen. Vi sørger for den sunde morgenbuffet og den lækre, mættende aftensmad samt den gode kaffe eller drinks i baren.

Det får du på et Danski Klubhotel

  • Alt under et tag
  • Morgenbuffet
  • 3-retters aftensmenu
  • Egen bar
  • Dansk personale
  • Alle hoteller ligger under 200 meter fra liften
  • Trådløst internet

Danmarks bedste personale

Vi driver selv vores egne Danski hoteller og pensioner i Alperne, som alle er placeret tæt på pisten og med søde danske hotelchefer og deres flok af unge mennesker der servicerer jer i baren, restauranten og hygger om jer. Selv vores kokke er danske, som sørger for at give jer kulinariske oplevelser. Vi er meget stolte af vores 150 Danski ansatte, der hele sæsonen arbejder i Alperne og sørger for, at I får den bedst mulige service, det bedst mulige mad og at vores hoteller kører uprobelmatisk for alle vores gæster.

Hotelpersonalet er alle glade skiløbere, og begejstringen for ski og den aktive ferieform præger den uformelle stemning, der er med til at gøre servicen på hotellet venlig og glad.

Bo et stenkast fra pisten

Hotellerne ligger alle med under 200 meter til pisten og/eller liften. Vores hoteller er ikke luksushoteller, men hvad hotellerne måtte mangle i komfort, opvejes af den hyggelige stemning og den gode mad.

Standarden er 2-3 stjernet med mindre værelser, da det forventes, at man bruger tiden på pisterne, i baren og i restauranten med de andre gæster.

Lækre madoplevelser før og efter skidagen

På ankomstdagen vil der til de tidligt ankomne gæster blive budt på en buffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød. 

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Morgenmaden består af en velassorteret buffet og aftensmaden er en 3-retters menu. Børnene er der også tænkt på i denne sammenhæng, og der kokkereres en speciel børnemenu, så alle bliver mætte.

Til afterski og efter middagen tilbyder bartenderne den gode kaffe, spændende drinks, vin, øl og vand.

Ta' børnene med

Vores beliggenhed direkte ved pisten, for de fleste af hotellernes vedkommende, er noget ikke mindst børnefamilier synes rigtigt godt om. I det hele taget er børnene altid meget velkomne på vores hoteller, og på de fleste hoteller er der indrettet et specielt legerum, hvor de kan boltre sig med deres nye venner eller tage en hyggestund over et spil eller en god bog. Vores Danski Klubhoteller i Alpe d'Huez (Le Refuge), Valloire, Wagrain og Montgenèvre har desuden vores børnevenlige koncept SnowyClub.

Trådløst internet

Der er på alle vores hoteller adgang til gratis trådløst netværk, men lad nu være med at tage arbejdet med på skiferien! Der er rygeforbud på alle vores hoteller.

Danmarks hyggeligste skiferie

Danskis egne hoteller danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie. Her mødes man om det fantastiske skiløb og lader sig opvarte af Danskis eget personale. Desuden sørger guiderne for underholdning og arrangementer på hotellet.

Find dit Danski Klubhotel her

Alpe d'Huez
Alpe d'Huez
Tignes
Valloire
Montgenévre
Wagrain

Alpe d'Huez

Læs mere her

Alpe d'Huez er en klassiker der bare bliver bedre og bedre. Derfor har vi ikke bare et, men to Danski Klubhoteller i Alpe d'Huez. Her er der altså noget for enhver smag!

Danski Klubhotel Le Refuge

Tag bare børnene med! På Le Refuge er der plads til både store og små. Her får i ægte ski-in/ski-out med pisten lige uden for vinduerne og kun 75 meter til nærmeste lift. På Klubhotel Le Refuge finder du desuden vores børnevenlige koncept SnowyClub - så dine børn vil helt sikkert elske en skiferie hertil!

Danski Chalethotel Belle Etoile

Komfort med panoramaudsigt - dét er hvad du får på Chalethotel Belle Étoile! Vores eget hotel har en imponerende panoramaudsigt over de sneklædte bjerge, som kan nydes fra restaurantens øverste etage. Her mødes man om det fantastiske skiløb, og vores danske personale sørger for, at du får den bedste tid på din skiferie.

 

 

Har du spørgsmål til

Alpe d'Huez?

Tina Lund Jensen

Tlf.: +45 86 800 600

tlj@danski.dk

Tignes

Læs mere her

Tignes er et af verdens bedste skisportssteder, og med den absolutte bedste beliggenhed i Tignes finder du vores Danski Klubhotel l'Arbina.

Midt på torvet i Tignes le Lac, 30 skridt fra pisten, finder du vores Danski Klubhotel l'Arbina. Her er der en fantastisk udsigt, og hotellets to store terrasser ligger perfekt i forhold til sol, bjerge og pister. Her der der altså garanti for en uforglemmelig skiferie. 

Har du spørgsmål til

Tignes?

Tina Lund Jensen

Tlf.: +45 86 800 600

tlj@danski.dk

Valloire

Læs mere her

Valloire er fransk når det er bedst - og Hotel Les Gentianes er skiferie når det er bedst!

Hotel Les Gentianes ligger midt i hyggelige Valloire, der oser af ægte fransk charme og stemning. Her kan du roligt tage børnene med - meget mere børnevenligt bliver det ikke! På hotellet har vi også SnowyClub, som er vores børnevenlige koncept. Her er der altså garanti for en god skiferie for både store og små skiløbere.

Har du spørgsmål til

Valloire?

Tina Lund Jensen

Tlf.: +45 86 800 600

tlj@danski.dk

Montgenévre

Læs mere her

I hyggelige Montgenévre finder du Danski Klubhotel Plein Süd med kun 150 meter til pisten.

Hotellet er, som navnet antyder, vendt mod syd, med udsigt over pisterne i Montgenévre. Her kan du nyde en kold forfriskning på terrassen efter en hel dags skiløb mens børnene leger med vores børnevenlige guider og Snowy. Her får I altså en skiferie i børnehøjde.

Har du spørgsmål til

Montgenévre?

Tina Lund Jensen

Tlf.: +45 86 800 600

tlj@danski.dk

Danski Klubhotel Widmoos i Wagrain i Østrig

Wagrain

Læs mere om Hotel Widmoos

Hyggelige og charmerende Wagrain er danskernes absolutte favorit skirejsemål - og det bliver kun bedre af at bo på vores eget hotel Widmoos.

De lokale siger, at Danskis eget Hotel Widmoos ligger i himlen over Wagrain. Det er måske lidt overdrevet, men hotellet med dets 68 senge, ligger lige ud til pisten, med ski-in/ski-out og lidt hævet over Wagrain. Om morgenen, efter morgenmad, er det således bare på med skiene og så af sted på ski lige uden for hoveddøren. Hoteller er desuden utrolig børnevenligt - så tag endelig familiens yngste med! Her får I nemlig en børnevenlig skiferie.

Har du spørgsmål til

Wagrain?

Tina Lund Jensen

Tlf.: +45 86 800 600

tlj@danski.dk