Få alt under ét tag på din skiferie Bo på et Danski Klubhotel og få den bedste tid

Bo tæt ved pisten på Danskis egne hoteller, som vi driver med dansk personale, entusiastiske kokke og naturligvis søde og kompetente danske guider, der sørger for at din skiferie bliver den bedste tid – nem, bekvem og helt uden besvær. Du skal ikke tænke på andet end dit skiløb og selv huske solcremen. Vi sørger for den sunde morgenbuffet og den lækre, mættende aftensmad samt den gode kaffe eller drinks i baren.

På et Danski Klubhotel får du ...

  • Alt under et tag
  • Morgenbuffet
  • 3-retters aftensmenu
  • Egen bar
  • Ski-in/ski-out med maksimalt 500 meter til liften
  • Trådløst internet

Danmarks bedste personale

Vi driver selv vores egne Danski Klubhoteller i Alperne med søde danske hotelchefer og deres flok af unge mennesker, der servicerer jer i baren, restauranten og hygger om jer. Selv vores kokke er danske, som sørger for at give jer kulinariske oplevelser. Vi er meget stolte af vores 150 Danski ansatte, der hele sæsonen arbejder i Alperne og sørger for, at I får den bedst mulige service, det bedst mulige mad og at vores hoteller kører uproblematisk.

Hotelpersonalet er alle glade skiløbere, og begejstringen for ski og den aktive ferieform præger den uformelle stemning, der er med til at gøre servicen på hotellet venlig og glad.

Bo et stenkast fra pisten

Hotellerne ligger alle med under 500 meter til pisten og/eller liften. Vores hoteller er ikke luksushoteller, men hvad hotellerne måtte mangle i komfort, opvejes af den hyggelige stemning og den gode mad.

Standarden er 2-3 stjernet med mindre værelser, da det forventes, at I bruger tiden på pisterne, i baren og i restauranten med de andre.

Trådløst internet på hotellerne

Der er på alle vores hoteller adgang til gratis trådløst netværk, skulle du få brug for Wi-Fi. Men husk på, at vi er i Alperne - så det er ikke samme hastighed som i Danmark.

Lækre madoplevelser før og efter skidagen

Morgenmaden består af en velassorteret buffet, og aftensmaden er en 3-retters menu. Børnene er der også tænkt på i denne sammenhæng, og der kokkereres en speciel børnemenu, så alle bliver mætte. Til afterski og efter middagen tilbyder bartenderne den gode kaffe, spændende drinks, vin, øl og vand. Er du mere sulten efter hovedretten? Husk, at du altid kan bestille en ekstra portion - uden beregning.

På ankomstdagen vil der til de tidligt ankomne gæster blive budt på en buffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød, så alle går mætte i seng og er klar til en dag på ski.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, I kan få med til rejsen hjem - ellers kan I købe noget i lufthavnen.

Ta' børnene med på skiferie

Vores beliggenhed direkte ved pisten, for de fleste af hotellernes vedkommende, er noget ikke mindst børnefamilier synes rigtigt godt om. I det hele taget er børnene altid velkomne på vores hoteller, og på de fleste hoteller er der indrettet et specielt legerum, hvor de kan boltre sig med deres nye venner eller tage en hyggestund over et spil. Vores Danski Klubhoteller i Alpe d'Huez (Le Refuge), Wagrain og Alpendorf har desuden vores børnevenlige koncept SnowyClub.

Danmarks hyggeligste skiferie

Danskis egne hoteller danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie. Her mødes I om det fantastiske skiløb og lader sig opvarte af Danskis eget personale. Desuden sørger guiderne for underholdning og arrangementer på hotellet hele skiferien. Med andre ord: Den bedste tid!

Find dit Danski Klubhotel

Herunder kan du se vores Klubhoteller i Alperne. Har du spørgsmål eller vil du gerne høre mere, så ring til os på 86 800 600.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Find dit Danski Klubhotel her

Danski Klubhotel Rothirsch i Alpendorf

Alpendorf - NYHED!

Læs mere her

I hjertet af Alpendorf finder du Danski Klubhotel Rothirsch.

Ta' hele familien med på en børnevenlig skiferie til Alpendorf, Wagrain. Hotel Rothirsch ligger perfekt med kun 25 meter til pisten og liften - så du er let på ski hver dag. Hotellet er perfekt til familien der skal på skiferie sammen, og I finder alt, hvad I har brug for på en skiferie. Alle ophold på Hotel Rothirsch er med halvpension - så du skal kun tænke på dit skiløb.

Har du spørgsmål til

Alpendorf - NYHED!?

Annika Kölln

Tlf. +45 86 800 600 eller annika.kolln@danski.dk

Danski Klubhotel Widmoos i Wagrain i Østrig

Wagrain

Læs mere her

Over himlen i Wagrain finder du Klubhotel Widmoos.

De lokale siger, at Danskis eget Hotel Widmoos ligger i himlen over Wagrain. Det er måske lidt overdrevet, men hotellet ligger lige ud til pisten, med ski-in/ski-out og lidt hævet over Wagrain. Om morgenen er det således bare på med skiene og så af sted på ski lige uden for hoveddøren. Hoteller er desuden utrolig børnevenligt - så tag endelig familiens yngste med!

Har du spørgsmål til

Wagrain?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Danski Chalethotel Belle Etoille, Alpe d'Huez

Alpe d'Huez

Læs mere her

Ikke bare ét men hele to klubhoteller i Alpe d'Huez

Danski Klubhotel Le Refuge

Tag bare børnene med! På Le Refuge er der plads til både store og små skiløbere. Her får i ægte ski-in/ski-out med pisten lige uden for vinduerne og kun 75 meter til nærmeste lift. Du finder desuden vores børnevenlige koncept SnowyClub - så dine børn vil helt sikkert elske en skiferie hertil!

 

 

Danski Chalethotel Belle Etoile

Komfort med panoramaudsigt - dét er hvad du får på Chalethotel Belle Étoile! Hotellet har en imponerende udsigt over de sneklædte bjerge, som kan nydes fra restauranten. Her mødes man om det fantastiske skiløb, og vores danske personale sørger for, at du får den bedste tid.

 

 

Har du spørgsmål til

Alpe d'Huez?

Tina Lund Jensen

Tlf. +45 86 800 600 eller tlj@danski.dk

Danski Klubhotel l'Arbina, Tignes

Tignes

Læs mere her

Den absolutte bedste beliggenhed i Tignes - Klubhotel l'Arbina!

Midt på torvet i Tignes le Lac, 30 skridt fra pisten, finder du vores Danski Klubhotel l'Arbina. Her er der en fantastisk udsigt, og hotellets to store terrasser ligger perfekt i forhold til sol, bjerge og pister. Desuden har hotellet en lille wellness afdeling, hvor du kan slappe af efter en dag på ski. Der er altså garanti for en uforglemmelig skiferie i Tignes med Danski.

Har du spørgsmål til

Tignes?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Val d'Isere - NYHED!

Læs mere her

I hjertet af Val d'Isere finder du vores nye Danski Klubhotel Le Fjord.

Hotel Le Fjord ligger i hjertet af Val d'Isere, nemlig midt på hovedgaden, og der er mindre end 150 meter til centrum. Endnu bedre er, at der også kun er en lille gåtur til liften og pisten – begge dele finder du nemlig cirka 500 meter fra hotellet. Du finder den helt særlige Danski Klubstemning på hotellet, og det er rigtig hyggeligt og charmerende.

Har du spørgsmål til

Val d'Isere - NYHED!?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Udfyld formularen herunder og få et gratis tilbud på en skiferie til et Danski Klubhotel

Få et gratis, uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og få et gratis tilbud på en skiferie til et Danski Klubhotel.

Danski guide i blå jakke kaster med hvid sne i Alperne