Alt under et tag på skiferien Bo billigt og godt på et Danski Klubhotel

Syv grunde til at bo på et Danski Klubhotel på skiferien:

 • Du har alt under et tag.
 • Alle hoteller ligger godt i forhold til pisten og centrum.
 • Du kan være social med andre skiløbere og deres familier
 • Du får meget for pengene.
 • Maden er god og servicen høj og uformel.
 • Rejser du med børn, bliver det ikke bedre.
 • Du får den unikke klubstemning på skiferien!

 

Den bedste tid på Danski Klubhotel

Vi har siden 1980'erne drevet vores egne hoteller i Alperne med dansk personale og den helt særlige Danski Klubstemning. Danski's egne hoteller danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie. Her mødes I om det fantastiske skiløb og lader jer opvarte af Danski's eget personale, hvor der er en uformel tone, god og venlig service og hvor alle føler sig hjemme. Desuden sørger guiderne for underholdning og arrangementer på hotellet hele skiferien. Altså den bedste tid!

Læs mere om Danski Klubhoteller her.

Vores Danski Klubhoteller

Danski Klubhoteller Danmarks hyggeligste skiferie

Siden 1981 har Danski udviklet sig sammen med gæster og samarbejdspartnere. Det har altid været et kendetegn for mange af vores gæster, at man søger et fællesskab såvel på som udenfor pisterne. Vi kalder det klubstemning. Det er som at komme hjem til venner. Det er her man falder ind og bare hygger sig.

Netop det er essensen af Danski og dermed omdrejningspunktet på vores klubhoteller i Frankrig og Østrig.

Tæt ved ved skiløbet

Bo tæt ved pisten, liften eller byen på vores egne hoteller, som vi driver med dansk personale, entusiastiske kokke og naturligvis søde og kompetente danske guider, der sørger for at din skiferie bliver den bedste tid – nem, bekvem og helt uden besvær. Du skal ikke tænke på andet end skiløb - og huske solcremen. Vi sørger for den sunde morgenbuffet og den mættende aftensmad samt den gode kaffe eller drinks i baren.

På et Danski Klubhotel får du

 • Alt under et tag
 • Morgenbuffet og tre-retters aftensmenu
 • Ski-in/ski-out med maksimalt 500 meter til liften eller byen
 • Trådløst internet - men vi er i Alperne, så hastigheden er derefter
 • Meget for pengene
 • Dansk personale og danske kokke
 • På to hoteller finder du børnekonceptet SnowyClub
 • Den helt særlige klubstemning.
 • Den bedste tid!

En familievenlig skiferie til Alperne

Vores beliggenhed direkte ved pisten eller byen er noget ikke mindst børnefamilier synes godt om. I det hele taget er børnene altid velkomne på vores hoteller, og på de fleste hoteller er der indrettet et specielt legerum, hvor de kan boltre sig med deres nye venner eller tage en hyggestund over et spil. Vores Danski Klubhoteller i Alpe d'Huez og Wagrain har desuden vores børnevenlige koncept SnowyClub.

En billig skiferie til Frankrig og Østrig

Lad os være ærlige! Ikke alle vores Danski klubhoteller er luksushoteller. Men hvad hotellerne måtte mangle i komfort, opvejes af den hyggelige stemning, den gode mad og prisen. For på et klubhotel får I nemlig en billig, god skiferie - og så er der jo flere penge til kolde øl og varm kakao på pisten.

Lækre madoplevelser før og efter skidagen

Morgenmaden består af en velassorteret buffet og aftensmaden er en tre-retters menu. Børnene er der også tænkt på i denne sammenhæng, og der kokkereres en speciel børnemenu, så alle bliver mætte. Til afterski og efter middagen tilbyder bartenderne kaffe, drinks, vin, øl og vand - og selvfølgelig varm kakao. Er du mere sulten efter hovedretten? Husk, at du altid kan bestille en ekstra portion uden beregning.

På ankomstdagen vil der til de tidligt ankomne gæster blive budt på en buffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød, så alle går mætte i seng. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten.

Danmarks bedste personale

Vi driver selv vores egne klubhoteller i Alperne med søde danske hotelchefer og deres flok af unge mennesker, der servicerer jer i baren, restauranten og hygger om jer. Selv vores kokke er danske, og sørger for at give jer kulinariske oplevelser. Vi er meget stolte af vores mange Danski ansatte, der hele sæsonen arbejder i Alperne og sørger for, at I får den bedst mulige service.

Danmarks hyggeligste skiferie

Danskis egne hoteller danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie. Her mødes I om det fantastiske skiløb og lader jer opvarte af Danskis eget personale. Har du spørgsmål eller vil du gerne høre mere, så ring til os på 86 800 600.

Tilbud til vores Danski & Skinetworks klubhoteller

Skinetworks hoteller

Danski er en del af Skinetworks, som er Skandinaviens største skirejsearrangør. Det betyder at vi kan tilbyde dig, som Danski gæst, at udnytte hele Skinetworks' bagkatalog af indkvarteringer i Alperne, når skiferien skal planlægges. Det giver dig et endnu større udbud at vælge imellem - mens vi stadig kan garantere dig, at vi på destinationen vil gøre alt for, at du får den skiferie, du drømmer om!

Skinetworks' hoteller drives ligesom Danski's klubhoteller af os selv. Det betyder, at du kan bo på nøje udvalgte placeringer på destinationerne, forvente alt du behøver under ét tag og nyde godt af hotellets service. Én af forskellene på Skinetworks' hoteller og klubhotellerne er, at du her ikke udelukkende finder dansk personale - men du kan stadig regne med, at servicen er i top!

Få et gratis, uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og få et gratis tilbud på en skiferie til et Danski Klubhotel.

Danski guide i blå jakke kaster med hvid sne i Alperne