Åndehul fra juleræs Skiløb i december til snesikre destinationer

Tag 3 eller 4 dage på ski i december med vennerne, herreklubben, tøserne, familien eller firmaet. Få årets første sving på ski og fortsæt til festlig fælles afterski eller træk jer tilbage på vores hyggelige hoteller.

Julefrokost med det hele

Vi sørger for spændende 3-retters menu hver aften og god morgenbuffet hver morgen. En af aftenerne sørger vores danske kokke for en lækker 3-retters juleinspireret menu, så I kan holde en ordentlig julefrokost. Vi sikrer os, at der er lokal snaps, masser af shots og gode vine som kan bestilles til maden. Vi fortsætter julefesten i baren med store fadøl, gode drinks og højt musik. Morgenen efter serverer vi en lækker morgenmad, der redder tømmermændene. 

Snesikkert skiløb

De fleste skiområder har gletsjer, så det er altid muligt at stå på ski. Vores Danski Klubhoteller sætter rammerne for den gode fest - med fokus på en hel masse fedt skiløb i nogle af de bedste skiområder i Alperne, den sjove afterski med en masse andre feststemte mennesker, lækker mad og en god julefrokost. Med andre ord: Det bliver for fedt!

Åndehul fra juleræs

December skituren er ekstraturen, som lige sniges ind, herrejulefrokosten der gøres 100% sjovere, firmajulefrokosten der binder alle sammen med ræs på pisterne hele dagen og fællesskab, grin og gode oplevelser om aftenen. Det er til dem, der gerne vil have et åndehul fra juleræs og stress, hvor vi sørger for alt det praktiske, og hvor de eneste beslutninger, I skal tage er, om det skal være den sorte eller røde piste, og hvor stor en fadøl I skal have. Det er altså tre eller fire dage fyldt med en masse skiløb uden at skulle holde fri en hel uge.

Fornyet energi i december

Vi vil sørge for, at du kommer hjem med en masse gode oplevelser - om det er sprængfyldt med fornyet energi, eller ømme ben og lettere krøllet, er op til jer selv. Vi glæder os!

Ring 86 800 600 og hør mere om vores skiferier i december eller se vores anbefalede ture herunder.