December ski i Alperne

Åndehul fra juleræs Skiferie i december

5 grunde til at tage på skiferie i december:

  • Du får nogle af de første ture ned af pisterne
  • Vi søger for det hele, du skal bare nyde dit selskab og skiløbet
  • Du får et åndehul fra juleræs og stress
  • Du kommer hjem med fornyet energi
  • Det bliver med sikkerhed årets julefrokost!

Tag på ski i december få årets første sving på ski, og fortsæt til festlig fælles afterski eller træk jer tilbage på vores hyggelige hoteller. December skituren er ekstraturen, som lige sniges ind, herrejulefrokosten der gøres 100% sjovere, firmajulefrokosten der binder alle sammen med ræs på pisterne hog fællesskab, grin og gode oplevelser om aftenen.

Læs mere om en december skiferie her.

Julefrokost med det hele Snesikkert skiløb i december

December skituren er til dem, der gerne vil have et åndehul fra juleræs og stress, hvor vi sørger for alt det praktiske, og hvor de eneste beslutninger, I skal tage er, om det skal være den sorte eller røde piste, og hvor stor en fadøl I skal have. Det er altså tre dage fyldt med en masse skiløb uden at skulle holde fri en hel uge.

Julefrokost med det hele i Alperne

Vi sørger for spændende 3-retters menu hver aften på vores klubhoteller og god morgenbuffet hver morgen. En af aftenerne sørger vores danske kokke for en lækker 3-retters juleinspireret menu, så I kan holde en ordentlig julefrokost. Vi sikrer os, at der er lokal snaps, masser af shots og gode vine som kan bestilles til maden. Vi fortsætter julefesten i baren med fadøl, drinks og musik. Morgenen efter serverer vi en lækker morgenmad, der redder tømmermændene.

Snesikkert skiløb

Vores december skiture går i 2019 til Alpe d'Huez, Tignes og Val d'Isere. Alle tre områder har en gletsjer, så det er altid muligt at stå på ski. Men generelt mangler de destinationerne normalt ikke sne i december, så du kan godt glæde dig til noget af det bedste skiløb i Alperne.

Fornyet energi i december

Vi vil sørge for, at du kommer hjem med en masse gode oplevelser - om det er sprængfyldt med fornyet energi, eller ømme ben og lettere krøllet, er op til jer selv. Herunder kan du se, hvilke korte ture du kan komme på i december: