Firmaskiferie til Alperne

37 års erfaring af gruppeskiferier Ta' på skitur med firmaet

Den bedste tid på skiferien er afslapning og ingen bekymringer. Hos Danski ønsker vi, at I får nogle hyggelige dage sammen med kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere. Lad os gøre arbejdet og overlad planlægningen til osVi har nogle af de bedste muligheder i Alperne, der sikrer, at jeres firmatur bliver en drønende succes fra start til slut.  

37 års erfaring af firmaskiferier

Hos Danski har vi mere end 37 års erfaring med at arrangere gruppeskiferier og netværksrejser til Alperne.  Alle vores Travel Managers har en stor passion for skiløb, og de kender vores egne hoteller, skiområder og byer som deres egen bukselomme. 

Jeres tryghed for en god oplevelse:

  • Hurtig og professionel service 
  • Egen kontaktperson hos Danski gennem hele forløbet  
  • Medlem af Rejsegarantifonden  
  • 8,3 ud af 10 mulige på Trustpilot  

Skræddersyede pakker til dit firma 

Hvad enten I gerne vil til Østrig, Frankrig eller Italien en hel uge, en miniuge eller en weekendtur, så skræddersyer vi jeres firmatur, så den passer til firmaets behov og ønsker. Der er mulighed for at rejse med bus eller fly til destinationen.

Danski står for det hele 

Vi tilbyder hjælp til at arrangere egne events - for eksempel jeres eget ugeprogram, pistevisninger, frokost med mere. Guiderne på vores destinationer sikrer et højt og professionelt serviceniveau, der skal garantere, at I får en uforglemmelig oplevelse og bliver rystet sammen.  

Få jeres eget hotel i Alperne 

Den rette indkvartering skaber de rigtige rammer for hyggelige stunder både fagligt og privat, og den danner grundlag for gode skidage og samvær. Da vi har egne Danski Klubhoteller til rådighed, kan vi, i tilfælde hvor I kan fylde et helt hotel, være meget fleksible i forhold til arrangementer og eventsI kan få egne guider og være selvbestemmende i forhold til jeres eget program for ugen.

Ved grupper over 20 personer har destination, ugevalg, ophold og antal betydning for den rabat, vi kan give. 

Alt under ét tag på Danski Klubhoteller

På Danski Klubhoteller er alt samlet under det samme tag, så det er nemt, praktisk og bekvemt for jer.  På vores Klubhoteller finder du: 

  • Kompetent og professionel dansk personale 
  • Halvpension med morgenbuffet og 3-retters aftenmenu  
  • Konferencefaciliteter med store og små konferencelokaler 
  • Nødvendigt AV-udstyr  
  • Trådløst internet  
  • Alle hoteller ligger under 200 meter fra liften eller pisten 

Ønsker I et uforpligtende tilbud på jeres næste firmatur, eller har I spørgsmål vedrørende arrangementer eller lignende, så ring på telefon 86 800 600. Vi sidder klar med kvalificeret og direkte rådgivning, der sikrer jer den bedste tid på ski.

Vi anbefaler Hotel Marietta i Obertauern til større firmagrupper - konferencerum, egen bar, restaurant og meget mere.

Lad os gøre arbejdet for dig

Fortæl lidt om din virksomhed, så vil vi kontakte dig med et gratis, uforpligtende tilbud på firmaskiferien.

Skiferie i Alperne med Danski - vi har 22 destinationer i Alperne