Gastronomi & Ski Du kan stå på ski, og du kan få gastronomi

Du kan stå på ski, og du kan få gastronomi. Men hvorfor egentlig vælge, når du kan kombinere de to ting? Der er lagt i kakkelovnen til et gastronomisk festfyrværkeri, hvor du får mulighed for at kombinere klasse skiløb i Alperne med lækre, gastronomiske oplevelser. Du kan blandt andet se frem til:

  • Fire aftener med gastronomisk aftenmenu
  • Hyggelig tapasaften med overraskelse undervejs
  • Masterclass
  • Liftkort til 6-dages skiløb
  • Pistevisning
  • En lækker, stor mogenbuffet

... alt sammen med jævnaldrende gastronomi- og skientusiaster.

Stjernekokken Anders Rytter

Anders Rytter vil hele ugen sørge for de gastronomiske retter. Han er 25 år, bosat i København og arbejder til daglig som assisterende køkkenchef på Michelin restauranten Hotel Frederiksminde.

Anders Rytter har vundet flere kokkekonkurrencer, blandt andet guld og sølv til OL i Erfurt med det Danske junior landshold, og senest fik han anden pladsen ved San Pellegrino Young Chef Scandinavia. Desuden har han været en del af Det Danske Junior Landshold for kokke i fire år - de sidste som med-kaptajn.

Færdighederne som kok har Anders blandt andet fået på 1. th København, hvor han er uddannet. Herudover har han arbejdet på forskellige restauranter, blandt andet Studio København som Junior Souschef/Pastry Chef.  

Stjernekok på Danski Klubhotel

Godt nok har Anders været på mange store og flotte restauranter, men én overgår dem alle. Anders har nemlig været kok på vores tidligere Klubhotel Eclose i Alpe d'Huez. Anders er en af de unge talenter i Danmark, som man virkelig skal følge - og så er han en af Danmarks bedste gourmetkokke - så du kan godt glæde dig!

Skiløbet i Valloire

Valloire er fransk, når det er bedst. Her får du naturskønt skiløb på tre bjergmassiver - med alt fra velpreparede pister til pukler. En stor del af skiløbet er over 2.000 meters højde, og dermed er området meget snesikkert. Valloire er desuden en rigtig by med mange spændende delikatesseforretninger og et ugenligt marked på pladsen foran landsbykirken.

I Valloire er der skiløb for alle - slå dig løs på de 60 kilometer blå pister eller kast dig ud i de mere end 70 kilometer røde og sorte pister.

Indkvartering på Danski Klubhotel

Under opholdet bliver du indkvarteret på Danskis Klubhotel Les Gentaines. Her vil vores danske personale sørge for at opvarte dig hele ugen og sørge for, at du får den bedste tid under dit ophold.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Alt dette på denne side er vedrørende turen i 2018 - vi er snart klar med programmet for 2019. Du kan skrive dig op nederst på siden, så kontakter vi dig som den første, når programmet er klar.

Har du spørgsmål til Gastronomi & Ski er du også meget velkommen til at kontakte os på mail@danski.dk.

Tag med Danski på skiferie til Alperne