Red Mountain

Skiferier for studerende Danmarks fedeste og bedste skitur til Alperne

Til Danskis grupperejser for skoler, gymnasier og universiteter tilbyder vi med stolthed Red Mountain!

Danmarks fedeste skitur

Danmarks bedste, billigste og fedeste skitur for studerende af enhver art med lækkert skiløb, fantastiske skioplevelser, den sjoveste tid på pisten og uforglemmelig afterski bagefter. Dagen slutter på ski, men natten er stadig ung - så de gode barer, diskoteker og natklubber finder vi også. Alt sammen med en masse andre skiglade unge!

Billige grupperejser

Red Mountain har nogle af Danmarks billigste grupperejser! Om I 20 eller 300 så ring og få et godt tilbud, og hør om vores effektive online gruppebestilling, der gør arbejdet som gruppearrangør til en leg.

Red Mountain er grupperrejser til gymnasier, universiteter og andre skoler og grupper - både små og store grupper.

Fantastisk skiløb og sociale arrangementer

Red Mountain har fokus på fantastisk skiløb, sociale arrangementer, sjov afterski og den gode fest bagefter - alt sammen under sikre og ordnede forhold - og med skiløbet i centrum.

Vores gæster er svenske og danske unge mennesker, der sammen med vennerne fra gymnasiet eller universitetet, ønsker en billig skiferie.

Gruppe representanter

Der vil ofte være en gruppe-representanter, som sørger for det praktiske i samarbejde med os. For Red Mountain er samarbejdet med vores gruppe rep's vigtig, og man har derfor som gruppe rep stor indflydelse på programmet, den uge man skal afsted.

Kort sagt - en skioplevelse, du ikke må gå glip af.

Læs mere om Red Mountain her.