SkiTeenCamp i Alpe d'Huez

Den ultimative skiferie med teenagere SkiTeenCamp i Alpe d'Huez

SkiTeenCamp er den ultimative skiferie for familier med teenagere, preteens, større børn og unge, der gerne vil stå på ski med andre unge på den fede måde.

Det får din teenager på SkiTeenCamp:

 • Skiløb med tjekket instruktør - for teens only
 • Ugeprogram kun for deltagere på SkiTeenCamp
 • GoPro optagelser at sit skiløb
 • Nye venner og veninder
 • Den fedeste skiferie!

Hvor og hvornår?

 • SkiTeenCamp afholdes i Alpe d'Huez
 • For alle i alderen 11 - 17 år
 • Uge 1 og 7
 • Det koster 250,- pr. barn at deltage

Lyder det som noget for dit barn og familie?

Læs mere om SkiTeenCamp her.

Bliv nomineret til årets forældre Tag på SkiTeenCamp

SkiTeenCamp er den ultimative skiferie for familier med teenagere, preteens, større børn og unge, der gerne vil stå på ski med andre unge på den fede måde. Det koster 250 kroner pr. barn at deltage - og herunder kan du læse, at hvad din teenager får.

Skiløb for teens only

Ta' hele familien med på skiferie til Alpe d'Huez i uge 1 og 7 hvor vi afholder SkiTeenCamp. Danski sørger for tjekkede Teenguider, der kører fedt på ski i parken med slopestyle, i skoven, tager på ture og i det hele taget udforsker alt det, som de unge elsker. 

SkiTeenCamp er til alle unge skiløbere 11-17 år, der gerne vil stå en hel masse på ski - sammen med en masse andre unge mennesker. Der er skiløb flere gange om ugen for Teens only.

Teenlounge og teen-afterski

Efter skidagen er der afterski på Danski Klubhotel Le Refuge for alle Danskis gæster, og her har de unge deres egen teen-afterski, hvor mindre søskende får lov at komme med ind, hvis de er heldige. Her råhygges med varm kakao, spil og redigering af dagens GoPro optagelser. Det er hyggeligt, og alle får et godt sammenhold. Der vil også være andre arrangementer i løbet af ugen kun for teens.

Det er muligt at deltage i SkiTeenCampen for alle Danski gæster i den rigtige alder, uanset om I bor på Hotel Le Refuge, hvor vi har vores SkiTeenCamp base, i vores lejligheder eller vores andet Danski Klubhotel, Chalet Belle Etoile, i Alpe d'Huez. Bor I andre steder end på Hotel Le Refuge er mor og far velkommen til en drink eller kaffe i baren, mens teenagerne hygger sig med hinanden.

Misundelsesværdig skiferie

Der er WiFi på hotellet, så både de unge og forældre kan være online og dele deres skioplevelser med vennerne derhjemme. Danski har Go-Pro kameraer til låns, så dagens skiløb kan ses igennem med vores TeenGuide - og de kan hjælpe med at redigere dagens skifilm, så de unge kan dele det på de sociale medier, så vennerne derhjemme kan følge med i, hvor fed en skiferie de har sammen.

SkiTeenCamp ugeprogram

Der vil i alle ugerne være et ugeprogram kun for teenagere. Ugeprogrammet kan indeholde:

 • Teen-afterski
 • Skiløb med instuktør
 • Filmaften kun for teenagere
 • Fællesmiddag (egen betaling)
 • Picnic (egen betaling)
 • Go-Pro optagelser & redigering

... Og meget mere!

Ski uden mor og far

Alle teens fra 11-17 år er velkomne. Vi forventer, at vores teens kan køre ubesværet på blå pister. Teens der er helt nybegyndere er naturligvis også velkomne til alle de sociale aktiviteter, men vi anbefaler skiskole for at komme godt igang på ski. Vi gør opmærksom på, at SkiTeenCamp ikke er skiskole. Så hvis dine teenagere skal blive bedre skiløbere, så skal de stadig i skiskole. Nogle af aktiviteterne kan ligge samtidig med skiskolen, men det er ikke dem alle.

Bliv nomineret til årets forældre

Danski giver god mulighed for at fastholde familieskiferien lidt længere med de unge, der ikke er gamle nok til at tage af sted helt alene, men heller ikke synes at mor og far er så sjove at stå på ski med hele ugen. Vi er sikre på, at en skiferie til Alpe d'Huez og SkiTeenCamp indstiller dig som nomineret til årets mor eller far - det gør vi i hvert fald! Så hvad venter du på? Ring til os på 86 800 600 eller send os en mail til mail@danski.dk og hør nærmere mere.

Pssst ... Har du børn i forskellig alder, så er der også vores børnevnelige koncept SnowyClub på Le Refuge. Så er der noget for børn i alle aldre!