Børnevenlig skiferie for hele familien

Vi gør det let at have børnene med SnowyClub sætter børnene i fokus på skiferien

Danski gør det let at have børnene med når familien skal på ski! Vi har udvalgte børnedestinationer og hoteller, hvor der er der danske instruktører, børneguider, børnepasning, kælketure, pizzaaften med mere. Desuden kommer Snowy, vores børnemaskot, forbi! Vi garanterer børnevenlige hoteller, hvor børnene føler sig velkomne og trygge, børnevenlige guider og giver jer mulighed for at låne klapvogne, skisele, kælke, højstole og barneseng.

Vi passer, underholder og leger med dine børn

Vi sætter store krav til vores børnehoteller med SnowyClub. Betingelserne er:

 • Dansk skiskole
 • Børnevenlige og trygge hoteller
 • Legerum på hotellet kun for børn
 • Tæt på pisten
 • Børnevenligt og sund mad
 • Muligt at spise fra klokken 18:00
 • Andre børn
 • Snowy, vores børnemaskot, kommer forbi og uddeler varme og bløde kram

Desuden snakker alt personale dansk på vores SnowClub hoteller - undtagen Hotel San Rocco i Livigno, men de er søde og børnevenlige.

Danski gør det let at have børnene med

Danski giver familier mulighed for en skiferie, hvor vi gør det så let som muligt at have børnene med på ski. På vores børnedestinationer giver vi, i udvalgte uger, optimale betingelser for en god og problemfri familieskiferie. Den bedste tid med børn er, når der er andre børn at lege med, når børnene er velkomne - og når de er i fokus, og ikke mindst synet af udmattede børn, der sover tungt efter en dag fyldt med indtryk og leg i sneen.

Rejser du alene på skiferie med børn?

Så kan du komme på både en hel og halv uges skiferie med andre, der også rejser alene med børn. Der er ovenstående børnekoncept, med dedikerede børneguider og dansk skiskole. Vores danske guider laver et sjovt og godt ugeprogram for børnene, så skiferien bliver afslappende for både små og store skiløbere. Vores børneguider vil ligeledes have fokus på at få børnene til at lære hinanden at kende, og ugen byder på nye venskaber for børn og voksne. Det er skiferie, hvor vi sørger for de sociale rammer og hvor du bare skal nyde den bedste slags ferie med din børn - nemlig skiferien. 

Læs mere om solo på ski med børn her

Ski TeenCamp - skiferie for 11-17 årige 

Har du børn mellem 11 og 17 år tilbyder vi Ski TeenCamp i Alpe d'Huez. Det er den perfekte skiferie for familier med teenagere, preteens – større børn og unge, som gerne vil stå på ski med andre på samme alder på den fede måde. Danski tilbyder en cool skiguide der kører på ski med de unge, laver slopestyle, hop, park, kører i skoven og optager film. Desuden er der spis-ude aften uden forældrene, videoredigering, spilleaftener med mere.

Læs meget mere om SkiTeenCamp her.

Lad os hjælpe med at finde skiferien

Ring til os på 86 800 600 hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for dig og din familie eller send os en mail på mail@danski.dk. Vi glæder os til at sende hele familien på skiferie til Frankrig eller Østrig - dét bliver en skiferie, I ikke glemmer.

SnowyClub tilbyder

Dansk skiskole
Dansk skiskole
Lån gratis udstyr
Børnevenligt mad
Børnepasning
Børneguider

Dansk skiskole

Læs mere om Dansk Skiskole her

På alle vores SnowyClub destinationer garanterer vi dansk skiskole.

Dansk skiskole i Østrig

I Wagrain og Alpendorf køres af den danske børneskiskole i Wagrain med mange danske instruktører.

Dansk skiskole i Frankrig

I Frankrig er vi nødt til at rette os efter de franke ret stramme regler, der betyder at vores danske dygtige instruktører ikke må køre skiskole, medmindre de har en af de sværeste franske instruktøruddannelser. Det har vi i Danski løst ved, at der  kører en dansk guide med sammen med den franske instruktør. Det virker rigtig godt for børnene med en ekstra hånd, der kan hjælpe når et barn vælter, der skal køres i lift og de små skal på toilet. De franske børneinstruktører er flinke og venlige, og de kan snakke engelsk, som så bliver oversat af vores Danski-guider.

Husk at bestille skiskole hjemmefra - ellers kan vi ikke garantere dansk børneskiskole. Se priser og tider på destinationssiderne. 

Har du spørgsmål til

Dansk skiskole?

Pia Trier Gaba

Tlf.: +45 86 800 600

pia@danski.dk

Lån gratis udstyr

Vi ved godt, at når børnene skal på ski, så er der bare mange ting du som børnefamilie skal huske.

Derfor kan du, når du rejser med SnowyClub, helt gratis låne følgende:

 • Klapvogne
 • Børnesele
 • Rejseseng (skal reserveres inden afrejse)
 • Højstole
 • Kælke
 • Adgang til køleskab/mikrobølgeovn

Der er et begrænset antal - og det er først til mølle. Oplys hvad du ønsker at låne ved køb af rejsen eller ring til vores sælgere hurtigst muligt, hvis vi skal reservere noget udstyr til dig og dit barn.

Har du spørgsmål til

Lån gratis udstyr?

Pia Trier Gaba

Tlf.: +45 86 800 600

pia@danski.dk

Børnevenligt mad

Slap af efter en dag på ski og nyd sund og nærende mad - også til familiens yngste.

På vores SnowyClub hoteller kan du spise aftensmad fra klokken 18.00 - og maden er desuden børnevenlig, så selv mor bliver glad - her er nemlig gerne grønt på tallerknen. Menuen varierer fra dag til dag, så det ikke er det samme mad de små skal spise hele ugen.

Har du spørgsmål til

Børnevenligt mad?

Pia Trier Gaba

Tlf.: +45 86 800 600

pia@danski.dk

Børnepasning

Hvis de mindste ikke skal med på ski en hel dag, så kan de blive passet på hotellet af vores søde og børnevenlige personale.

Book venligst børnepasning hjemmefra.

3 dages fra kl. 9:00 - 12:00 - kr. 795,-

5 dages fra kl. 9:00 - 12:00 - kr. 995,- 

Har du spørgsmål til

Børnepasning?

Pia Trier Gaba

Tlf.: +45 86 800 600

pia@danski.dk

Danskis guider giver dig den bedste tid på skiferien

Børneguider

Slap af og nyd synet af dine børn lege med andre børn og deltage i arrangementer med vores erfarne børneguider.

Erfarne børneguider underholder dine børn med aktiviteter og festlige arrangementer der ryster børnene sammen, mens de voksne kan slappe af og nyde en hyggestund på pisten eller i baren. Ugeprogrammet sammensættes uge for uge og tilpasses børnenes alder. Et ugeprogram kan for eksempel bestå af biografaften, bål, konkurrencer, sneboldkamp, kælketur, pizzaaften, børneafterski med spil og leg - uden skærme.

Har du spørgsmål til

Børneguider?

Thomas Andersen

Tlf.: +45 86 800 600

tba@danski.dk