Vi gør det let at have børnene med Danski sætter børnene i fokus på skiferien

Danski gør det let at have børnene med, når familien skal på ski! Vi har udvalgte børnedestinationer og hoteller, hvor der er danske instruktører, børneguider, kælketure, pizzaaften med mere. Desuden kommer vores børnemaskot forbi og deler bløde krammere ud! Vi garanterer børnevenlige hoteller, hvor børnene føler sig velkomne og trygge, børnevenlige guider og meget mere.

Vi passer, underholder og leger med dine børn

Vi ved godt, du elsker dine børn - men børn elsker også at lege med andre børn! Det får de mulighed for på vores børnevenlige hoteller i Alperne, hvor vi samler danske familier med jævnaldrene børn. Mens du nyder lidt to-mands-tid med din kæreste, så underholder vi de små. Vi sætter store krav til vores børnehoteller. Betingelserne er:

 • Dansk skiskole
 • Børnevenlige og trygge hoteller
 • Legerum på hotellet kun for børn
 • Alle hoteller er tæt på pisten
 • Børnevenligt og sund mad
 • Mulighed for at spise fra klokken 18.00
 • Ugeprogram kun til børn
 • Børnemaskot der giver de varmeste kram
 • Dansk personale & danske børneguider

Danski gør det let at have børnene med

Danski giver familier mulighed for en skiferie, hvor vi gør det så let som muligt at have børnene med på ski. På vores børnedestinationer giver vi optimale betingelser for en god og problemfri familieskiferie. Den bedste tid med børn er, når der er andre børn at lege med, når børnene er velkomne, når de er i fokus, og ikke mindst synet af trætte og glade børn, der sover tungt efter en dag fyldt med indtryk og leg i sneen - og det bedste af det hele er, at vores børnevenlige koncept ikke er et tilkøb! Det er med i prisen, når du bor på vores børnevenlige hoteller.

Snowy og Pandaen Pingu

Vores fantastiske Snowy, bæveren, har fået en ny ven - Pandaen Pingu. Pandaen Pingu tror, at han er en pingvin, da han som lille blev tabt af containerskibet på vej til zoologisk have. Han landede på Sydpolen, hvor han voksede op blandt pingviner, og her lærte han at stå på ski og kælke i sneen. Nu bor han i Alperne, og han elsker at lege med alle de børn, der kommer på besøg.

Mor-tid med god samvittighed

Det kan ikke siges meget bedre! Når du rejser på skiferie med Danski til vores børnevenlige hoteller, så får du mor tid med god samvittighed. Dine børn kommer til at elske en uge uden computer og tv, som bliver erstattet af klodsmajor, varm kakao og masser af udendørs leg og skiløb. Alt imens kan du trække dig tilbage og få lidt alene tid - både på pisten og om aftenen sammen med de andre forældre til synet af børnene, der leger og hygger sig - og med sikkerhed går trætte og glade i seng.

Find SnowyClub her

Du kan se hotellerne længere nede på denne side. På alle hoteller er der naturligvis børnesenge, som du kan låne. Husk blot at nævne dette ved booking, da der er et begrænset antal.

SkiTeenCamp - skiferie for 11-17 årige 

Har du børn mellem 11 og 17 år tilbyder vi Ski TeenCamp i Alpe d'Huez. Det er den perfekte skiferie for familier med teenagere, preteens – større børn og unge, som gerne vil stå på ski med andre på samme alder på den fede måde. Danski tilbyder en cool skiguide, der kører på ski med de unge, laver slopestyle, hop, park, kører i skoven og optager film. Desuden er der spis-ude aften uden forældrene, videoredigering, spilleaftener med mere.

Læs mere om SkiTeenCamp her.

Lad os hjælpe med at finde skiferien

Herunder kan du få mere information om SnowyClub. Ring til os på 86 800 600, hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dig og din familie, eller send os en mail på mail@danski.dk. Vi glæder os til at se jer i Frankrig eller Østrig - det bliver en skiferie, I ikke glemmer!

Find SnowyClub her

SnowyClub tilbyder

Dansk børneskiskole i Alperne med Danski og Snowy

Dansk skiskole

Læs mere her

På alle vores børnevenlige destinationer garanterer vi dansk skiskole.

Dansk skiskole i Østrig

I Wagrain og Alpendorf køres dansk skiskole af Den Danske Børneskiskole i Wagrain helt fra 3 år.

Dansk skiskole i Frankrig

I Frankrig er vi nødt til at rette os efter de franke ret stramme regler, der betyder at vores danske dygtige instruktører ikke må køre skiskole, medmindre de har en af de sværeste franske instruktøruddannelser. Det har vi i Danski løst ved, at der  kører en dansk guide med sammen med den franske instruktør. Det virker rigtig godt for børnene med en ekstra hånd, der kan hjælpe når et barn vælter, der skal køres i lift og de små skal på toilet. De franske børneinstruktører er flinke og venlige, og de kan snakke engelsk, som så bliver oversat af vores Danski-guider.

Dansk skiskole i Italien

I Italien tilbyder vi dansk skiskole i Livigno.

Ring 86 800 600 og book dansk skiskole

Husk at bestille skiskole hjemmefra - ellers kan vi ikke garantere dansk børneskiskole. Se priser og tider på destinationssiderne og hør mere.

Har du spørgsmål til

Dansk skiskole?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Snowy og børn på pisten - familieskiferie med Danski

Ugeprogram

Hver uge vil børneguiderne lave et program - kun for de mindste børn.

Et ugeprogram kan indeholde følgende aktiviteter:

 • Pizzaften
 • Børnebio
 • Kælkeaften
 • Børneafterski
 • Spilaften
 • Snowys fødselsdag

... Og meget mere!

Har du spørgsmål til

Ugeprogram?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Rosa står på ski i sin pink jakke med Danski

Børnevenligt mad

Sund og nærende mad - også til familiens yngste skiløbere.

På vores børnevenlige hoteller kan du spise aftensmad fra klokken 18.00 - og maden er desuden børnevenlig, så selv mor bliver glad. Her er nemlig grønt på tallerknen. Menuen varierer fra dag til dag, så det ikke er det samme mad de små skal spise hele ugen. Desuden behøver børnene ikke blive siddende ved bordet hele aftenen. Lad børnene spise og derefter lege med hinanden på hotellet, mens I forældre kan nyde lidt to-mands tid over et glas vin og den lækre 3-retters menu.

Har du spørgsmål til

Børnevenligt mad?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Tag på sæson i Alperne med Danski

Børneguider

Nnyd synet af dine børn lege med andre børn og vores børneguider.

Erfarne børneguider underholder dine børn med aktiviteter og festlige arrangementer der ryster børnene sammen, mens I voksne kan slappe af og nyde en hyggestund på pisten eller i baren. Ugeprogrammet sammensættes uge for uge og tilpasses børnenes alder. Et ugeprogram kan for eksempel bestå af biografaften, sneboldkamp, kælketur, pizzaaften, børneafterski med spil og leg. Desuden vil Snowy eller pandaen Pingu også komme forbi flere gange i løbet af ugen og uddele varme kram til alle børn.

Har du spørgsmål til

Børneguider?

Thomas Andersen

Tlf. +45 86 800 600 eller tba@danski.dk