Solo med børn

Den bedste tid for dig og din familie Rejs solo på ski med børn

 Rejser du, af den ene eller anden årsag, alene med dine børn på skiferie? Så er det her turen for dig. Vores danske guider arrangerer aktiviteter for børnene, så skiferien bliver afslappende for både små og store skiløbere. Skituren er kun for forældre, bedsteforældre, onkler eller tanter, der rejser alene med børn, så der vil være rig mulighed for at få nye legekammerater.

SnowyClub

I Danski har vi vores børnekoncept SnowyClub. SnowyClub går i alt sin enkelthed ud på, at det skal være let at have børn med på ski. Vores børnevenlige guider arrangerer fælles aktiviteter og underholdning for børnene, så der er plads til voksentid. Vores mål er, at skiferien skal være den bedste tid for alle vores gæster store som små - og den bedste tid med børn er, når der er andre børn at lege med. Med SnowyClub tør vi godt garantere, at dine børn går udmattede i seng hver aften efter en dag fyldt med indtryk og leg i sneen. Guiderne sammensætter ugeprogrammet, så det bliver tilpasset børnenes alder.

Aktiviteter for både børn og voksne

Vores dygtige børneguider vil sørge for, at der under hele opholdet er underholdning for både store og små. Der vil blandt andet være:

  • SnowyClub 
  • Fællespisning 
  • Fælles kælketur med guiderne 
  • Fælles spilleafften 
  • Picnic i sneen med varm kakao og kaffe 
  • Pizzaaften for børnene
  • Dansk skiskole til børnene (tilkøb)

En uforglemmelig skiferie

Denne skiferie er altså kun for dig, der rejser alene med dine børn, men stadig gerne vil på ski. Vi lover, at I får en fantastisk skiferie med børnene. Her kan børnene hygge sig med hinanden, mens du tager et velfortjent glas vin og slapper af.

Denne tur er endnu ikke fastlagt i sæsonen 2018/19, men følg med her på siden - vi er snart klar!