Solo på ski +50

Er du i dit livs bedste alder? Tag på skiferie med andre solo skiløbere +50

Hos Danski har vi årelang erfaring med at arrangere solo eller single skiture. Denne single skirejse henvender sig til alle over 50 år.

Formålet har alle årene været, at give enkeltpersoner mulighed for at få en masse skiløb - uden forstyrelser fra større grupper og børnefamilier, med en masse socialt sammen af andre skientusiaster og ligesindede.

Skiløb for alle uanset niveau

I år går turen til Schladming i uge 6, hvor vi bor på Hotel Rössl.

Af erfaring ved vi at fællesskab og samvær på pisten er vigtige elementer for en god skiferie. Derfor arrangerer vi hver dag fælles skiløb på alle niveauer, så både begyndere, øvede og eksperter kan få udfordringer og sjov på pisten samt andre ligesindede at dele de mange oplevelser med. Lyder det ikke fantastisk?

Vores guider sørger i løbet af ugen for varierede pistevisninger, så alle får set det bedste af Schladming, med pauser til frokost på de hyggeligste restauranter, vi kan finde.

Afterski og arragementer for alle

Når dagen på ski er veloverstået sørger guiderne for hyggelig afterski og arrangementer, så der kan snakkes videre med de nye bekendtskaber man har mødt i løbet af skidagen. Med andre ord er der altså altid noget at give sig til - og du vil aldrig være alene.

Bo i centrum af Schladming

I centrum af Schladming bliver i indlogeret på Hotel Rössl, der er et dejligt, mindre hotel, tæt på liften og VM pisten. Hotellet er afsat til denne tur - så I er de eneste der kommer til at bo på hotellet. 

Hotellet er løbende moderniseret og blandt andet værelserne er helt nyrenoverede, de indeholder alle bad og toilet, samt TV og radio - og trådløst internet. Men det kommer du ikke til at bruge så meget alligevel, da ugen bliver spækket med oplevelser og arrangementer.

På hotellet serveres en dejlig morgenmad. Aftenmaden fås på det nærliggende Hotel Neue Post (50 meter fra hotellet). På Hotel Neue Post kan gæster fra Hotel Rössl ligeledes benytte sauna, dampbad og de øvrige wellness faciliteter der findes.

Der er et begrænset antal enkeltværelser, som hurtigt bliver udsolgt - men bare rolig! Der vil kun være andre med, der også rejser alene, og vi sørger naturligvis for, at du kommer til at bo sammen med samme køn.

Priser

Alle priser er inklusiv 6-dages liftkort og halvpension. Hvis du flyver, er prisen også inlusiv transfer. 

Værelser Fly Bus Kør selv
Single 9.499,- 8.649,- 7.299,-
Seng på dobbeltværelse        8.499,- 7.649,- 6.299,-
Seng på 3-mands værelse 8.299,-    7.449,-    6.099,-

 

Hvis du gerne vil på skiferie og stå på ski med andre, der også rejser alene, er dette absolut en god løsning for dig!

Turen er udsolgt i år, men du kan stadig tage med på vores anden solo tur til Alpe d'Huez. Læs mere her.