Er du i dit livs bedste alder? Tag på skiferie med andre solo skiløbere +50

Hos Danski har vi årelang erfaring med at arrangere solo eller single skiture. Denne single skirejse henvender sig til alle over 50 år.

Formålet har alle årene været at give enkeltpersoner mulighed for at få en masse skiløb - uden forstyrelser fra større grupper og børnefamilier, med en masse socialt sammen af andre skientusiaster og ligesindede.

Skiløb for alle uanset niveau

Af erfaring ved vi, at fællesskab og samvær på pisten er vigtige elementer for en god skiferie. Derfor arrangerer vi hver dag fælles skiløb på alle niveauer, så både begyndere, øvede og eksperter kan få udfordringer og sjov på pisten samt andre ligesindede at dele de mange oplevelser med. Lyder det ikke fantastisk?

Vores guider sørger i løbet af ugen for varierede pistevisninger, så alle får set det bedste af området, med pauser til frokost på de hyggeligste restauranter, vi kan finde.

Afterski og arragementer for alle

Når dagen på ski er veloverstået, sørger guiderne for hyggelig afterski og arrangementer, så der kan snakkes videre med de nye bekendtskaber, man har mødt i løbet af skidagen. Med andre ord er der altså altid noget at give sig til - og du vil aldrig være alene.

Skal du med på turen i 2019?

Hvis du gerne vil på skiferie og stå på ski med andre, der også rejser alene, er dette absolut en god løsning for dig!

Turen er afholdt for i år, men vi arbejder allerede på programmet for 2019. Skriv dig op nederst på siden og vær den første der får information om turen, når vi er klar.

Pssst ... du kan også tage med på vores anden solo tur. Læs mere her.

Tag med Danski på skiferie til Alperne