To på ski

Thomas Uhrskov & Rasmus DJ To på ski - de bedste øjeblikke

Hele Danmarks skiekspert Thomas Uhrskov foldede sig ud i programserien “To på ski” sammen med Danmarks bedste freestyle skiløber Rasmus Dalberg Jørgensen - også kaldet Rasmus “DJ”. Vi har samlet de bedste øjeblikke fra programserien, hvor du kan samle inspiration til årets skiferie. Du kan for eksempel få helt styr på, hvordan skibrillerne skal sidde, og så kan du se Thomas Uhrskov i et ordentligt styrt. Ja, vi troede det heller ikke, men han kan altså også styrte.

Glæden ved skiløbet

Thomas Uhrskov har siden 1990’erne taget danskerne med på ski og delt sin glæde og passion for skiløbet. Hans makker Rasmus DJ har allerede 11 sæsoner på ski bag sig, og så har han vundet DM i Freestyle. Derudover har Rasmus også medvirket i otte skifilm.

Erfarne skiløbere

Det er altså to erfarne herrer, der er afsted på ski sammen. Det er glæden ved skiløbet, der har samlet de to, og bragt dem sammen på en rejse rundt i verdens skiområder.  Det er en glæde, vi deler her hos Danski, og det er derfor, vi siger, at skiferien er den bedste tid!

Inspiration til skiferien

Har du endnu ikke bestilt årets skiferie? Så giver denne side dig helt sikkert lyst til at bestille med det samme. Her inviterer de to ski entusiaster dig nemlig med på en rejse ud i skisportens verden, der byder på gode grin, sjove oplevelser og masser af gode råd og tips. Alt sammen leveret af manden i den gule skijakke, som  vi efterhånden kender ret godt, midt i de sneklædte bjerge. Hvis det ikke giver lyst til en skiferie - ja, så ved vi ikke hvad gør.

Den fantastiske natur

En af de ting der er med til at gøre en skiferie helt fantastisk, er den smukke natur i Alperne. I denne video fra programserien To på ski, kan du opleve de smukke landskaber, de to skiløbere kom forbi.

De smukke optagelser er filmet med drone, så du virkelig får en oplevelse af, hvor smukt der er. Det er næsten som at være der selv - tag med og nyd turen.

Hvor stejle er pisterne?

Hvad betyder det egentlig, når en piste er rød? Og er de sorte pister så frygtindgydende, som mange tror? Det kan du få svar på i dette klip fra To på ski, hvor de to skiløbere er i de Italienske dolomitter.

Her opgøres pisternes sværhedsgrader nemlig i procent. Forvirret? Bare rolig - Thomas Uhrskov forklarer her, på hans klassiske lune facon, hvor stejle pisterne egentlig er.

Slip for at stave på skiferien

Vi kender det allesammen - de lange og flade transport pister, hvor man kommer helt ned i fart, og nærmest føler man går helt i stå. På årets skiferie er det næsten uundgåeligt ikke at komme ud for dem. Der er heldigvis råd for, hvordan disse pister pludselig bliver en leg at køre på.

I dette klip fra programserien To på ski giver hele danmarks skiekspert Thomas Uhrskov et par gode råd, du kan tage med  i rygsækken på årets skiferie, så du slipper for at stave og får fuld fart på.  

Tag med i off-pisten

Tag med i off-pisten i dette dejlige indslag fra programserien To på ski. Her er de to ski entusiaster Thomas Uhrskov og Rasmus DJ  ude og lege i off-pisten. En tur der byder på dyb pudder og fedt skiløb omgivet af fantastisk natur.

Selvfølgelig falder der også et par gode råd af, om hvilke ski du skal vælge til off-pisten, og hvordan du lærer den rette teknik, så du er klar til off-piste skiløb, når turen går til Alperne på årets skiferie.   

Hvordan skal skibriller sidde?

To på ski tager ikke blot de to venner og ski entusiaster Thomas Uhrskov og Rasmus DJ til Alperne. Under deres rejse rundt i verdens skiområder kommer de nemlig også til lidt mere eksotiske himmelstrøg.

I dette indslag er de i Japan for at udforske skiløbet, og ikke mindst kulturen i et så anderledes land. Her støder de på en skiløber, der har sat skibrillerne på en lidt alternativ måde. Se det sjove indslag her.