Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Apartment Les Horizons d'Huez

Fakta

Om Apartment Les Horizons d'Huez

Les Horizons d’Huez er charmerende lejligheder i Alpe d'Huez, der kun ligger 150 meter fra den nærmeste lift og pist.

Tæt på byens centrum

Velkommen til Alpe d’Huez og velkommen til Les Horizons d’Huez. Med en beliggenhed i den charmerende bydel L’Eclose byder disse lejligheder dig velkommen til en skiferie, hvor larm og fest er forbeholdt byens centrum, mens du kan nyde bydelens mange butikker, restauranter og skiløb i ro og mag.

150 meter til nærmeste piste og lift 

Vandreture i bjergene hører sommeren til. Du er kommet for at stå på ski, og heldigvis løber pisterne blot få minutter fra din hoveddør. Lejlighederne ” Les Horizons d´Huez” ligger bare 150 meter fra den nærmeste pist og lift, så du kan godt pakke vabelplasteret væk igen. 
Bydelen L’Eclose ligger cirka 15 minutters gang fra Alpe d’Huez centrum, men det betyder ikke, at du er langt fra restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Her findes nemlig et stort udbud af butikker, beværtninger og charmerende spisesteder, som giver din skiferie et autentisk og idyllisk præg.

Charmerende lejligheder

Skal du ikke på afterski, så rundes dagen af med et varmt karbad eller en kold øl til solnedgangen på lejlighedens balkon. Lejlighederne har desuden køkken med køleskab, ovn og opvaskemaskine, så slip bare din indre mesterkok løs.
Skal din skiferie være en kombination af charme, beliggenhed og gode boligforhold, så bør Les Horizons d’Huez i Alpe d’Huez danne rammerne for din kommende skirejse.
God fornøjelse!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 600 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Køleskab Ja

Rengørring Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

Studio til 4 personer

Studiolejlighed til 4 personer på ca 23kvm som består af et opholdsrum med 2 sovesofaer, en alkorve med en køjeseng, køkken med bl.a. ovn, køleskab, opvaskemaskine, et separat bad og toilet, tv samt balkon.  
Balkon - Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab - Håndklæder - TV 

Lejlighed 1-værelses 6 personer

  Studiolejlighed til 6 personer består af et opholdsrum med 2 sovesofaer, en alkorve med en køjeseng og en hems med 2 sovepladser, køkken med bl.a. ovn, køleskab, opvaskemaskine, et separat bad og toilet, tv samt balkon.  
Balkon – Sengelinned - Kogeplade -Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab - Håndklæder - TV 

Lejlighed-2 værelser 4 personer

2 vær. lejlighed til 4 personer på ca 26kvm som består af et seperat værelse med dobbelseng, et opholdsrum med 1 sovesofaer, en alkorve med en loftseng, køkken med bl.a. ovn, køleskab, opvaskemaskine, et separat bad og toilet, tv samt balkon.  
Balkon – Sengelinned - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab - TV 

AccommodationTypes