Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Apartments Les Chamois La Géode

Om Apartments Les Chamois La Géode

Super rummelige og nyrenoverede lejligheder i charmerende chalet.
I dette charmerende hus er der plads til, at du kan bo med hele familien – og mere til. Huset, der er i ægte fransk chalet-stil, byder nemlig på 360 familievenlige kvadratmeter at boltre sig på, såfremt du booker hele molevitten. Du kan dog godt nøjes med at booke én ud af de i alt tre lejligheder huset rummer, hvis I er knap så mange der er skal afsted. 
Med en central beliggenhed i rolige omgivelser og få minutters gang fra en Spar-købmand, kan I som familie her finde ro til hygge og afslapning efter en lang dag på ski.  

Rummelige og veludstyrede lejligheder  

De enkelte lejligheder er 120 kvadratmeter! Så der er plads til at børnene kan fise rundt og lege i stuen, hvis de ikke allerede har brændt alt krudtet af på pisten. 
Alle lejligheder er udstyret fra top til tå, således at I som familie kan få så bekvemt et ophold som muligt. Et komfortabelt sofa-møblement i stuen udgør de perfekte rammer for familiehyggen. Og et toptjekket køkken med moderne hvidevarer som opvaskemaskine og tørretumbler, gør det let for de voksne at tage sig af alt det praktiske.  
Bor du i husets øverste lejlighed, har du desuden en 28 kvadratmeter stor altan med smuk udsigt over bjergene, til glæde for både store og små. 
Danksi glæder sig til at se jer på skiferien til Alpe d’Huez. 

Afstand til piste

100 m

Afstand til lift

250 m

Afstand til centrum

100 m

Afstand til skibus

Afstand til skileje

100 m

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Balkon/terrasse, Bruser, Elkedel, Fryser, Føntørrer, Kaffemaskine, Komfur, Køleskab, Lejlighed, Mikroovn, Ovn, Sengelinned, Skirum, Toilet, Vaskemaskine, WiFi i lejlighed

AccommodationTypes