Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Chalethotel Belle Etoile

Halvpension

Fakta

Om Chalethotel Belle Etoile

I hjertet af Alpe d'Huez ligger det hyggelige Chalethotel Belle Étoile, der har servicemindet personale og en imponerende panoramaudsigt over bjergene.

Komfort med panoramaudsigt! Det er hvad du får på Chalethotel Belle Étoile.

Danski har siden 1996 drevet dette hyggelige hotel, som alle årene har været et af vores populæreste hoteller. Det drives nu af Mette som startede hendes karierre i de franske alper med Danski tilbage i 2009. Mette og hendes serviceminded personale til stå til rådighede under hele jeres rejse. Hotellet byder, fra restaurantens øverste etage, på et imponerende skue over de sneklædte bjerge. Her mødes man efter en dags fantastiske skiløb, og nyder den bedste udsigt i Alpe d'Huez med en varm kaffe, øl eller vand direkte fra den åbne bar.

Chalet Belle Étoile ligger helt centralt i Alpe d'Huez med kun 100 meter til centrum, 250 meter til nærmeste lift og 200 meter til pisten.

Hyttestemning i Alperne


Chalet oversat fra fransk betyder hytte, og det er meget den atmosfære, der venter dig på Belle Étoile. Det er et mindre hotel med plads til 26 gæster.

Halvpension med morgenmadsbuffet og tre-retters menu om aftenen. Alle dage står I op til en god og solid morgenmadsbuffet, som nydes mellem klokken 07.30-09.30. 6 aftener om ugen (onsdag undtaget) venter en lækker tre-retters aftenmenu, af dygtige kokke der ved hvordan man laver lækker mad, og som samtidig er klar over, at I er sultne efter en lang dag på ski. Der tilbydes ikke en decideret børnemenu, men der kan findes alternativer, hvis børnene ikke kan spise menu'en.

Restauranten og baren er placeret på øverste etage, med udsigt ud over bjergene - altså er der en fantastisk aften forude!

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Mad ved ankomst og afrejse


På ankomst dagen vil gæster der ankommer efter 21:30 -23:00 bydes på en simpel let aftensmad. Ved senere afrejse er muligt at benytte restaurant området som base, med brætspil og den sidste chance for at indtage den dejlige udsigt.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenmads buffet. Prisen er €15 for voksne og €7 for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenmads buffeten fra kl 07:30-09:30.
På afrejse dagen er det muligt at købe en sandwich som du kan medbringe på din rejse hjem.

Lækre faciliteter


Det kan godt være, at hotellet ikke er stort og at hyttestemningen hersker, men vi er altså alligevel heller ikke på en gammel lejrskole eller spejderhytte. Kvaliteten er fin og faciliteterne er lækre, i god stand og velfungerende.

Hotellet har ikke som sådan et fællesområde, men restaurant og baren har åbent mellem klokken 15.00-17.00, og igen i mellem klokken 18.00-22.00. Terrassen har dog altid åbent, der må dog ikke nydes egne drikkevarer.

OBS! Vær opmærksom på, at hotellets lille og hyggelige størrelse ikke tilbyder udover restaurant/baren, som holder lukket mellem klokken 17.00-18.00, for at klar gøre til jeres aftensmad.

Chalethotel Belle Étoile har sauna, solterrasse og udendørs spa, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over dalen og bjergene. Sauna og spa'en har åbent mellem klokken 15.00-17.00. Her må der gerne nydes drikkevare købt fra baren, dog ikke i rigtige glas, men i hotellets plastikglas.

Værelserne er små, og findes udelukkende som enkelt- eller dobbeltværelser. Samtlige værelser har eget bad og toilet, dyner og hårtørrer. Hele chaletet er røgfrit, og der er trådløst netværk.

Værelserne 1, 16 og 23 har mulighed for en ekstra opredning, men dette er dog kun til børn under 12 år.

Central beliggenhed


Belle Étoile ligger i den gamle bydel i Alpe d’Huez. Her hersker en helt særlig charmerende stemning med autentiske huse i sten og træ. Der findes en perlerække af hyggelige cafeer, internationale sports barer og restauranter i topklasse. Det hele ligger inden for en gåtur på et par minutter.

I den nyere bydel er der masser af muligheder for at shoppe i lækre butikker og handle i indkøbscenter.

Vær opmærksom på


Vi gør opmærksom på, at vores transferbusser ikke kan køre helt frem til chaletet, og gæsterne skal derfor selv transportere bagagen de ca. 400 meter fra og til busholdepladsen ved Palais Des Sports. Det er også ved Palais des Sports, man kan parkere sin bil.

Der er internet i hele bygningen. Alligevel bør vi minde om, at vi er i Alperne, hvor infrastrukturen ikke altid er lige så stabil, som vi er vant til hjemme i Danmark.

Der er ikke personale på hotellet mellem klokken 11.00-15.00, men skulle der opstå noget, er I altid velkommen til at kontakte Hotelmanageren.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Det får du med en skiferie på Chalethotel Belle Étoile
• Hyggelig hyttestemning
• Central beliggenhed i byen
• Dansk og internationalt personale
• Halvpension
• Sauna
• Udendørs spabad


Vi glæder os til at byde jer velkommen til en dejlig skiferie i smukke Alpe d’Huez.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Jacuzzi Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Solterrasse Ja

WiFi Ja

Enkeltværelse

Enkeltværelse til 1 person med enkeltseng samt badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon eller en terrasse.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med mulighed for 1 ekstra opredning (Max 12år)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng og mulighed for 1 ekstra seng til et barn samt et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med Balkon og mulighed for 1 ekstra opredning (Max 12år)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng og mulighed for 1 ekstra seng til et barn samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon eller en terrasse.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes