Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Chalethotel Belle Etoile

Halvpension

Fakta

Om Chalethotel Belle Etoile

I hjertet af Alpe d'Huez ligger det hyggelige Chalethotel Belle Étoile, der har servicemindet personale og en imponerende panoramaudsigt over bjergene.

Komfort med panoramaudsigt! Det er hvad du får på Chalethotel Belle Étoile.

Danski har siden 1996 drevet dette hyggelige hotel, som alle årene har været et af vores populæreste hoteller. Det drives nu af Mette som startede hendes karierre i de franske alper med Danski tilbage i 2009. Mette og hendes serviceminded personale til stå til rådighede under hele jeres rejse. Hotellet byder, fra restaurantens øverste etage, på et imponerende skue over de sneklædte bjerge. Her mødes man efter en dags fantastiske skiløb, og nyder den bedste udsigt i Alpe d'Huez med en varm kaffe, øl eller vand direkte fra den åbne bar.

Chalet Belle Étoile ligger helt centralt i Alpe d'Huez med kun 100 meter til centrum, 250 meter til nærmeste lift og 200 meter til pisten.

Hyttestemning i Alperne

Chalet oversat fra fransk betyder hytte, og det er meget den atmosfære, der venter dig på Belle Étoile. Det er et mindre hotel med plads til 26 gæster, hvilket gør stedet meget velegnet til grupper, hvor deltagerne gerne vil have eget værelse og hygge med hinanden i en dejlig hyttestemning.

Halvpension med morgenmadsbuffet og tre-retters menu om aftenen

Alle dage står I op til en god og solid morgenmadsbuffet. 6 aftener om ugen (lørdag undtaget) venter en lækker tre-retters aftenmenu, af dygtige kokke der ved hvordan man laver lækker mad, og som samtidig er klar over, at I er sultne efter en lang dag på ski.

Restauranten og baren er placeret på øverste etage, med udsigt ud over bjergene - altså er der en fantastisk aften forude!

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Mad ved ankomst og afrejse

På ankomst dagen vil gæster der ankommer efter 21:30 -23:00 bydes på en simpel let aftensmad.
Hvis du ankommer tidligt om morgenene, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenmads buffet. Prisen er €17 for voksne og €9 for børn til og med 12år. Det er muligt at nyde morgenmads buffeten fra kl 07:30-09:30.
På afrejse dagen er det muligt at købe en sandwich som du kan medbringe på din rejse hjem.

Lækre faciliteter

Det kan godt være, at hotellet ikke er stort og at hyttestemningen hersker, men vi er altså alligevel heller ikke på en gammel lejrskole eller spejderhytte. Kvaliteten er fin og faciliteterne er lækre, i god stand og velfungerende.

Chalethotel Belle Étoile har sauna, solterrasse og udendørs spa, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over dalen og bjergene.

Værelserne er små, og findes udelukkende som enkelt- eller dobbeltværelser. Samtlige værelser har eget bad og toilet, dyner og hårtørrer. Hele chaletet er røgfrit, og der er trådløst netværk.

Central beliggenhed

Belle Étoile ligger i den gamle bydel i Alpe d’Huez. Her hersker en helt særlig charmerende stemning med autentiske huse i sten og træ. Der findes en perlerække af hyggelige cafeer, internationale sports barer og restauranter i topklasse. Det hele ligger inden for en gåtur på et par minutter.

I den nyere bydel er der masser af muligheder for at shoppe i lækre butikker og handle i indkøbscenter.

Vær opmærksom på

Vi gør opmærksom på, at vores transferbusser ikke kan køre helt frem til chaletet, og gæsterne skal derfor selv transportere bagagen de ca. 400 meter fra og til busholdepladsen ved Palais Des Sports. Det er også ved Palais des Sports, man kan parkere sin bil.

Der er internet i hele bygningen. Alligevel bør vi minde om, at vi er i Alperne, hvor infrastrukturen ikke altid er lige så stabil, som vi er vant til hjemme i Danmark.


Det får du med en skiferie på Chalethotel Belle Étoile

• Hyggelig hyttestemning
• Central beliggenhed i byen
• Dansk og internationalt personale
• Halvpension
• Sauna
• Udendørs spabad

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en dejlig skiferie i smukke Alpe d’Huez.
OBS: I uge 12, 2022 (19. - 26. marts) er der Tomorrowland i Alpe d'Huez. Der vil derfor være en ekstra festlig stemning overalt i byen og på pisten.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Toilet Ja

Bruser Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Jacuzzi Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Solterrasse Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon eller en terrasse.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med mulighed for 1 ekstra opredning (Max 12år)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng og mulighed for 1 ekstra seng til et barn samt et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med Balkon og mulighed for 1 ekstra opredning (Max 12år)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng og mulighed for 1 ekstra seng til et barn samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon eller en terrasse.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes