Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Danski Chalethotel Belle Etoile

Halvpension

Om Danski Chalethotel Belle Etoile

Chalethotel Belle Étoile ligger i hjertet af Alpe d'Huez - her er blandt andet dansk personale og en imponerende panoramaudsigt over bjergene. Komfort med panoramaudsigt - dét er hvad du får på Chalethotel Belle Étoile! Vores eget hotel har en imponerende panoramaudsigt over de sneklædte bjerge, som kan nydes fra restaurantens øverste etage. Her mødes man om det fantastiske skiløb, og vores danske personale sørger for, at du får den bedste tid på din skiferie.

Masser af mad muligheder

Når du ankommer ved vi, at du er sulten. Derfor er der, til de tidligt ankomne gæster, en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød. Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en lækker morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. Ring på 86 800 600 for at booke.

I løbet af din skiferie, vil du hver morgen kunne nyde en stor morgenmadsbuffet - og de danske kokke kreerer om aftenen en lækker 3-retters aftenmenu. Restauranten er placeret på øverste etage, med udsigt ud over bjergene - altså er der en fantastisk aften forude!

Vi gør opmærksom på, at vi ikke anbefaler hotellet til børn - der er Hotel Le Refuge meget mere børnevenligt. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, som I kan få med til rejsen hjem.


Central beliggenhed og lækre faciliteter 

Chalet Belle Étoile har sauna, solterrasse og udendørs spa, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over dalen og bjergene. Chaletet er røgfrit, og der er trådløst netværk. Hotellet er ikke specielt egnet for børn. Her anbefaler vi Hotel Refuge, hvis du har børn med.

Chalet Belle Étoile ligger helt centralt i Alpe d'Huez med kun 100 meter til centrum, 250 meter til nærmeste lift og 200 meter til pisten.

Alpe d'Huez - En Danski klassiker 

Alpe d'Huez er en gammel kur-by, og området byder gennemsnitligt på flest soltimer med cirka 300 solskinsdage i Alperne om året. De siger i Alpe d'Huez, at hvis solen ikke skinner, er det fordi det er nat. Det sner dog en del, og byen ligger i 1850 meters højde, så det er altid muligt at stå på ski. Den gamle bydel emmer af en helt særlig stemning med autentiske huse i sten og træ, og du finder en perlerække af hyggelige cafeer og restauranter i topklasse.

I den nyere bydel er der masser af muligheder for at shoppe i lækre butikker og handle i indkøbscentre.

Værelserne er små og der kan være en til to personer. Alle værelser har eget bad, WC, dyner og hårtørrer.

Vær opmærksom på

Vi gør opmærksom på, at busser ikke kan køre helt frem til chaletet, og gæsterne skal derfor selv transportere bagagen de 400 meter fra og til busholdepladsen ved Palais Des Sport.

Afstand til piste

200 m

Afstand til lift

250 m

Afstand til centrum

100 m

Afstand til skibus

100 m

Afstand til skileje

300 m

Pension

Halvpension

Bar

Ja

TV

Ja

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Babyseng, Bruser, Halvpension, Hotel, Jacuzzi, Sauna, Skirum, Solterrasse, Toilet

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse m. bad/toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse m. bad/toilet/balkon eller terrasse.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Enkeltværelse

Enkeltværelse m. bad/toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes