Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Danski Chalethotel Belle Etoile

Halvpension

Fakta

Om Danski Chalethotel Belle Etoile

I hjertet af Alpe d'Huez ligger Danski Chalethotel Belle Étoile, der har dansk personale og en imponerende panoramaudsigt over bjergene.

Komfort med panoramaudsigt! Det er hvad du får på Chalethotel Belle Étoile.  

Vi har siden 1996 drevet dette hyggelige hotel, som i dag er et af vores populære Klubhoteller. Hotellet byder fra restaurantens øverste etage på et imponerende skue over de sneklædte bjerge. Her mødes man omkring det fantastiske skiløb, og vores danske personale sørger for, at du får den bedste tid på din skiferie.  

Danski Chalet Belle Étoile ligger helt centralt i Alpe d'Huez med kun 100 meter til centrum, 250 meter til nærmeste lift og 200 meter til pisten. 

Hyttestemning i Alperne

Chalet oversat fra fransk betyder hytte, og det er meget den atmosfære, der venter dig på Belle Étoile. Her er plads til 25 gæster, hvilket gør stedet meget velegnet til grupper, hvor deltagerne gerne vil have eget værelse og hygge med hinanden i en dejlig hyttestemning.  

Hotellet er ikke specielt egnet for børn. I stedet anbefaler vi Danski Klubhotel Le Refuge, der også ligger i Alpe d’Huez, hvis du har børn med. 

Halvpension med morgenmadsbuffet og tre-retters menu om aftenen

Alle dage står I op til en god og solid morgenmadsbuffet. Om aftenen venter en lækker tre-retters aftenmenu. Al maden er lavet af vores egne kokke. De ved godt, hvad der skal til, og er klar over, at I er sultne efter en lang dag på ski.  

Restauranten og baren er placeret på øverste etage, med udsigt ud over bjergene - altså er der en fantastisk aften forude! 

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie. 

Mad ved ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. 
Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00. 

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem. 

Lækre faciliteter 

Det kan godt være, at pladsen er lidt trang og at hyttestemningen hersker, men vi er altså alligevel heller ikke på en gammel lejrskole eller spejderhytte. Kvaliteten er fin og faciliteterne er lækre, i god stand og velfungerende. 

Danski Chalethotel Belle Étoile har sauna, solterrasse og udendørs spa, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over dalen og bjergene.  

Værelserne er små, og findes udelukkende som enkelt- eller dobbeltværelser. Samtlige værelser har eget bad og toilet, dyner og hårtørrer. Hele chaletet er røgfrit, og der er trådløst netværk. 

Central beliggenhed 

Belle Étoile ligger i den gamle bydel i Alpe d’Huez, og her hersker en helt særlig charmerende stemning med autentiske huse i sten og træ, og du finder en perlerække af hyggelige cafeer og restauranter i topklasse. Det hele ligger inden for en gåtur på et par minutter.  

I den nyere bydel er der masser af muligheder for at shoppe i lækre butikker og handle i indkøbscentre. 

Vær opmærksom på

Vi gør opmærksom på, at busser ikke kan køre helt frem til chaletet, og gæsterne skal derfor selv transportere bagagen de 400 meter fra og til busholdepladsen ved Palais Des Sports. Det er også ved Palais des Sports, man kan parkere sin bil. 

Der er internet i hele bygningen. Alligevel bør vi minde om, at vi er i Alperne, hvor infrastrukturen ikke altid er lige så stabil, som vi er vant til hjemme i Danmark. 

Det får du med en skiferie på Danski Chalethotel Belle Étoile
 • Hyggelig hyttestemning
 • Central beliggenhed i byen
 • Dansk personale
 • Halvpension 
 • Udendørs spabad
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en dejlig skiferie i smukke Alpe d’Huez. 

GÆLDENDE FOR VINTEREN 2020/2021:

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hotel. Vi følger vi hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og har for din og vores sikkerhed indført følgende: 
 • Guider og hotelpersonale trænes i nye rutiner og tiltag.
 • Der er vejledninger flere steder på hotellet, så vi passer på hinanden.
 • Vi overholder afstandskrav og afskærmning på hotellets fællesarealer herunder i restauranten.
 • Der er håndsprit relevante steder på hotellet - også på bordene i restauranten.
 • Vi gør oftere rent på hotellet - dørhåndtag desinficeres løbende.
 • Hotelinfo, bar- og vinkort vil være en QR-kode.
 • Retningsbestemte passager på hotellerne hvor det er nødvendigt.
  Desuden vil vi til enhver tid følge de lokale regler og vejledninger for Alpe d’Huez i Frankrig - så hvis de til december og resten af sæsonen har som krav, at al personale bærer mundbind eller visir - så gør vi det. Dette er ikke meldt 100% endeligt ud fra Frankrig eller Alpe d’Huez endnu, men vi opdaterer dig naturligvis her, hvis dette bliver meldt.

  Vi har alle dage været medlem af hotel og restaurantforeningen i Frankrig (GNI). En forening, som hjælper os med at sikre, at hvert af vores hoteller efterlever de rette forhold under COVID, samt hjælper med at holde os informeret, hvis der sker ændringer i retningslinjerne fra myndighederne. 

  Under sæsonen kommer der specialister fra foreningen ud og sikrer, at vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Toilet Ja

Bad Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Halvpension Ja

Jacuzzi Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Solterrasse Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon eller en terrasse.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med mulighed for 1 ekstra opredning (Max 12år)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng og mulighed for 1 ekstra seng til et barn samt et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med Balkon og mulighed for 1 ekstra opredning (Max 12år)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng og mulighed for 1 ekstra seng til et barn samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon eller en terrasse.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes