Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Danski Chalethotel Belle Etoile

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

Inkl. transfer

Rejsende 2 voksne
Transport Fly, Billund
Ankomstdato 29.02.2020
Hjemrejsedato 07.03.2020

Vælg afgang fra Billund 29 feb

Vælg værelser

25 jan
8 feb
15 feb
22 feb
29 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet.

 • TV
 • Babyseng
 • Bruser
 • Toilet
25 jan
8 feb
15 feb
22 feb
29 feb

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse med balkon (2 personer)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon eller en terrasse.

 • TV
 • Babyseng
 • Bruser
 • Toilet
25 jan
8 feb
15 feb
22 feb
29 feb

Alternativ 3

2 x Enkeltværelse (1 person)

Enkeltværelse til en person med en enkeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet.

 • TV
 • Babyseng
 • Bruser
 • Toilet
25 jan
8 feb
15 feb
22 feb
29 feb

Fakta

Om Danski Chalethotel Belle Etoile

I hjertet af Alpe d'Huez ligger Danski Chalethotel Belle Étoile, der har dansk personale og en imponerende panoramaudsigt over bjergene.

Komfort med panoramaudsigt! Det er hvad du får på Chalethotel Belle Étoile. 

Vores eget hotel byder fra restaurantens øverste etage på et imponerende skue over de sneklædte bjerge. Her mødes man omkring det fantastiske skiløb, og vores danske personale sørger for, at du får den bedste tid på din skiferie. 

Danski Chalet Belle Étoile ligger helt centralt i Alpe d'Huez med kun 100 meter til centrum, 250 meter til nærmeste lift og 200 meter til pisten.

Hyttestemning i Alperne

Chalet oversat fra fransk betyder hytte, og det er meget den atmosfære, der venter dig på Belle Étoile. Her er plads til 25 gæster, hvilket gør stedet meget velegnet til grupper, hvor deltagerne gerne vil have eget værelse og hygge med hinanden i en dejlig hyttestemning. 

Hotellet er ikke specielt egnet for børn. I stedet anbefaler vi Danski Klubhotel Le Refuge, der også ligger i Alpe d’Huez, hvis du har børn med.

Halvpension med morgenmadsbuffet og tre-retters menu om aftenen

Alle dage står I op til en god og solid morgenmadsbuffet. Om aftenen venter en lækker tre-retters aftenmenu. Al maden er lavet af vores egne kokke. De ved godt, hvad der skal til, og er klar over, at I er sultne efter en lang dag på ski. 

Restauranten og baren er placeret på øverste etage, med udsigt ud over bjergene - altså er der en fantastisk aften forude!

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Mad ved ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på.
Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem. 

Lækre faciliteter 

Det kan godt være, at pladsen er lidt trang og at hyttestemningen hersker, men vi er altså alligevel heller ikke på en gammel lejrskole eller spejderhytte. Kvaliteten er fin og faciliteterne er lækre, i god stand og velfungerende.

Danski Chalethotel Belle Étoile har sauna, solterrasse og udendørs spa, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over dalen og bjergene. 

Værelserne er små, og findes udelukkende som enkelt- eller dobbeltværelser. Samtlige værelser har eget bad og toilet, dyner og hårtørrer. Hele chaletet er røgfrit, og der er trådløst netværk.

Central beliggenhed 

Belle Étoile ligger i den gamle bydel i Alpe d’Huez, og her hersker en helt særlig charmerende stemning med autentiske huse i sten og træ, og du finder en perlerække af hyggelige cafeer og restauranter i topklasse. Det hele ligger inden for en gåtur på et par minutter. 

I den nyere bydel er der masser af muligheder for at shoppe i lækre butikker og handle i indkøbscentre.

Vær opmærksom på

Vi gør opmærksom på, at busser ikke kan køre helt frem til chaletet, og gæsterne skal derfor selv transportere bagagen de 400 meter fra og til busholdepladsen ved Palais Des Sports. Det er også ved Palais des Sports, man kan parkere sin bil.

Der er internet i hele bygningen. Alligevel bør vi minde om, at vi er i Alperne, hvor infrastrukturen ikke altid er lige så stabil, som vi er vant til hjemme i Danmark.

Det får du med en skiferie på Danski Chalethotel Belle Étoile
 • Hyggelig hyttestemning
 • Central beliggenhed i byen
 • Dansk personale
 • Halvpension 
 • Udendørs spabad
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en dejlig skiferie i smukke Alpe d’Huez. 

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Wi-fi (free) Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Bruser Ja

Halvpension Ja

Hotel Ja

Jacuzzi Ja

Sauna Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

Toilet: Ja

Enkeltværelse

Enkeltværelse til en person med en enkeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon eller en terrasse.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 29.02.2020 - 13:30 - Billund
Ankomst 29.02.2020 - 17:55 - Grenoble
Rejsetid 4:25
Flynr. DX664
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Hjemrejse

Afrejse 07.03.2020 - 18:10 - Grenoble
Ankomst 07.03.2020 - 22:35 - Billund
Rejsetid 4:25
Flynr. DX6650
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og ikke måle mere end 50 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 5 kg håndbagage og én barnevogn eller klapvogn i en godkendt Airshells-taske. Det er ikke muligt at betale for overvægt - overskydende bagage skal efterlades. 


 


Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg.  


Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. DAT accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


 


ABS Lavinerygsæk  
DAT tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


 


Mad ombord på flyet 
Når du flyver med DAT, kan du tilkøbe et lille udvalg og snacks og drikkevarer ombord på flyet. Du kan også købe mad tur-retur for 159,00 kr. Dette skal bestilles senest otte dage inden afrejse ved at ringe til Danski på telefon 86 800 600. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal kuverter til rådighed 


 


Check-in  
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge DAT og følge instruktionerne på skærmen. 

AccommodationTypes