Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Danski Klubhotel Le Refuge

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

Inkl. transfer

Rejsende 2 voksne
Transport Fly, Kastrup
Ankomstdato 15.02.2020
Hjemrejsedato 22.02.2020

Vælg afgang fra Kastrup 15 feb

Vælg værelser

15 feb
22 feb
7 mar
14 mar
21 mar

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Babyseng
 • Føntørrer
 • Bruser
 • Toilet
15 feb
22 feb
7 mar
14 mar
21 mar

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse med balkon (2 personer)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.

 • Babyseng
 • Føntørrer
 • Bruser
 • Toilet
15 feb
22 feb
7 mar
14 mar
21 mar
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Danski Klubhotel Le Refuge

Danskis klubhotel Le Refuge, med dansk personale, er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Dette er ikke et luksushotel, men hvad Le Refuge eventuelt måtte mangle i komfort opvejes af den hyggelige stemning, den korte afstand til skiliften og den gode mad.

Desuden sørger vores guider og hotelpersonale for, at din skiferie bliver den bedste tid – nem, bekvem og helt uden besvær.

Paradis for børnene

Danski gør det nemt at have børnene med, når familien skal på ski. På Hotel Le Refuge i Alpe d'Huez finder du vores børnevenlige koncept SnowyClub.

Her er der altså en børneguide, som sørger for at lege med børnene, børnepasning, dansk skiskole, børnearrangementer og meget mere.

Børn elsker at forsvinde ind i deres leg uden voksen indblanding, og solterrassen på Le Refuge gør hvad den kan for at distrahere de voksne til at nyde deres ophold i Alpernes mest solbeskinnede by.

Velplaceret, veldrejet og velplejet

I får ægte ski-in/ski-out med pisten lige uden for vinduerne og med kun 50 meter til nærmeste lift på vores eget hotel i Alpe d'Huez. Man kan vitterligt se liften fra hotellet. Det er simpelthen genialt!

Lad os straks være ærlige med at hotellet er af ældre dato. Forrige sommer gav vi den gamle dame en mindre make-over. Træværket har fået lidt kærlighed både inde og ude, vi har sørget for ekstra hygge hist og her, og både restauranten, baren og loungen har fået en tiltrængt portion opmærksomhed. 

Det er naturligvis stadig muligt at finde et par skønhedsfejl rundt omkring. Men med den bedste placering i Alpe d'Huez og en solterrasse med udsigt over Alperne kan du ikke få et meget bedre hotel til årets skiferie end Le Refuge - og ovenikøbet til så god en pris.

Stor morgenmadsbuffet og tre-retters aftenmenu

Alle dage står I op til en god og solid morgenmadsbuffet. Om aftenen venter en lækker tre-retters aftenmenu. Al maden er lavet af vores egne kokke. De ved godt, hvad der skal til, og er klar over, at I er sultne efter en lang dag på ski. Vi har naturligvis også tænkt på børnene, og der er en speciel børnemenu til dem.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Til afterski og efter middagen tilbyder bartenderne den gode kaffe, spændende drinks, vin, øl og vand i baren på hotellet.

Spisning ved ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på.
Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem. 

Små men gode værelser

Generelt er værelserne simple og små på vores Klubhotel Le Refuge, men standarden er god i alle værelser - altså småt men godt. Der er mulighed for balkon mod tillæg.

Samtlige værelser er med bad og toilet, og de er gennemgående renoveret i 2007 og 2008. I 2012 er der lavet familieværelser til fire personer.   

Central beliggenhed

Hotel Le Refuge ligger næsten lige i centrum af Alpe d'Huez. Her i den gamle bydel er stemningen noget helt særligt med smalle gader og autentiske huse i træ og sten. Desuden er det netop her, I finder de gode restauranter og hyggelige cafeer.

I den nyere bydel er der masser af muligheder for at shoppe i lækre butikker og handle i indkøbscentre.  

Ekstra informationer

På Hotel Refuge er der trådløst netværk i fælleslokalerne - der er ikke Wifi på værelserne.

Vi er i Alperne, og derfor kan infrastrukturen omkring internet til tider være med forsyningsudfordringer, hvilket kan gøre stabiliteten og adgangen svingende i kvalitet.

Hotellet er fuldstændigt røgfrit indenfor. Der må ryges udenfor.

Vi gør opmærksom på, at man ved ankomst og afrejse, selv skal transportere sin bagage de 300 meter mellem Palais Des Sports, hvor busserne holder, og hotellet. Der er parkeringsmulighed for egen bil 300 meter fra hotellet.

Vær opmærksom på, at der i nogle uger ikke vil være SnowyClub på Hotel Le Refuge. Ring til os på 86 800 600 og hør nærmere om hvornår.

En skiferie på Hotel Le Refuge indeholder blandt andet dette
 • Dansk personale hele vejen rundt 
 • Central beliggenhed i den gamle bydel
 • Ski-in/Ski-out
 • Perfekt placeret solterrasse
 • Hyggelig og nærværende stemning

Afstande

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Nej

Føntørrer Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Babyseng Ja

Bruser Ja

Halvpension Ja

Hotel Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Vis mere

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

Toilet: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse

Enkeltværelse med en enkeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et bad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

 
Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

3-sengs værelse

Værelse til tre personer med tre separate senge. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


3 sengsværelse med balkon

Værelse til tre personer med tre separate senge. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

4-sengsværelse i to rum til fire personer med to dobbeltsenge

Værelse til fire personer i to rum. Det ene rum har to enkeltsenge og det andet rum en dobbeltseng. Badeværelset, med brusebad og toilet, er i værelset med dobbeltsengen. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

4-sengsværelse i to rum til fire personer med en dobbeltseng og en køje

Værelse til fire personer i to rum. Det ene rum har en dobbeltseng og det andet rum en køjeseng. Badeværelset, med brusebad og toilet, er gennemgangsrum mellem de to værelser.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 15.02.2020 - 17:40 - Copenhagen
Ankomst 15.02.2020 - 20:25 - Grenoble
Rejsetid 2:45
Flynr. DX664
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Hjemrejse

Afrejse 22.02.2020 - 18:10 - Grenoble
Ankomst 22.02.2020 - 20:55 - Copenhagen
Rejsetid 2:45
Flynr. DX665
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og ikke måle mere end 50 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 5 kg håndbagage og én barnevogn eller klapvogn i en godkendt Airshells-taske. Det er ikke muligt at betale for overvægt - overskydende bagage skal efterlades. 


 


Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg.  


Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. DAT accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


 


ABS Lavinerygsæk  
DAT tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


 


Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.


 


Mad ombord på flyet 
Når du flyver med DAT, kan du tilkøbe et lille udvalg og snacks og drikkevarer ombord på flyet. Det er også muligt at tilkøbe en kylling/bacon sandwich tur-retur for 159,00 kr. Dette skal bestilles senest otte dage inden afrejse ved at ringe til Danski på telefon 86 800 600. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal kuverter til rådighed, og at det kun gælder på fly fra Billund og Aalborg.


 


Check-in  
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge DAT og følge instruktionerne på skærmen. 

AccommodationTypes