Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Residence l'Ecrin d'Huez

Fakta

Om Residence l'Ecrin d'Huez

Residence l'Ecrin d'Huez i Alpe d'Huez er prisvenlige skilejligheder til dig, der ønsker at være tæt på pisten og liften.

Lad os være ærlige: Residence l'Ecrin d'Huez ligger ikke i hjertet af Alpe d'Huez og det er heller det nyeste på markedet.

Til gengæld ligger lejlighederne kun 150 meter fra pisten og 200 meter fra liften. Så hver dag er du altså hurtigt på ski i det store skiområde i Alpe d'Huez.

Klassiske franske skilejligheder

Residence l'Ecrin d'Huez består af typiske franske lejligheder med plads til 4-5 personer. Alle lejligheder har en fremragende udsigt mod sydvest eller sydøst. Nogle lejligheder er dog beliggende i stueplan, hvorfor udsigten kan være begrænset.

Lejlighederne er af ældre dato, men er velholdte og har, hvad du har brug for på skiferien - blandet andet et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine samt et bad og toilet. Husk sengetøjet og håndklæderne!

Vil du slippe for at have sengetøj og håndklæder med? Så er der godt nyt. Det kan du nemlig leje mod betaling på hotellet! Priserne er: 10 € for enkeltseng, 15 € for dobbeltseng og 6,50 € pr. person for håndklæder

Så er der vist ikke så meget mere at sige, end at vi ses i Alpe d'Huez på Residence l'Ecrin d'Huez.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 800 m

Afstand til shopping 400 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studio lejlighed til 4 personer på 22-28 m2, Lejligheden er indrettet med køjeseng i gangen og sovesofa i stuen. Lejligheden har fuldt udstyret køkken, med komfur, køleskab, mikroovn. Lejlighederne er separat bad og wc. Alle lejligheder har balkon/terrasse.  
Balkon eller terrasse– Kogeplade – Mikrobølgeovn - Køleskab

 

2-værelses 4/5 personer

Lejlighed til 5 personer på 28 m2, lejligheden har et soverværelse med plads til 3 personer (Køjeseng og enkeltseng), 2 sovepladser i stuen på sovesofa. Lejligheden har fuldt udstyret køkken, med komfur, køleskab, microovn. Lejlighederne er seperat bad og wc. Alle lejligheder har balkon/terasse.  

Lejlighed 2-værelses 6 personer

Lejlighed til 6 personer på 31 m2, lejligheden har et soverværelse med plads til 2 personer, 2 sovepladser i stuen på sovesofa samt en køjeseng i gangen. Lejligheden har fuldt udstyret køkken, med komfur, køleskab, microovn. Lejlighederne er seperat bad og wc. Alle lejligheder har balkon/terasse.  
Balkon eller terrasse– Kogeplade – Mikrobølgeovn - Køleskab

 

Lejlighed 3-værelses 6/7 personer

Lejlighed til 7 personer på 35-40 m2, lejligheden har et soveværelse med plads til 2 personer, 2 sovepladser i stuen på sovesofa samt endnu et værelse med køjeseng og en udtræksseng. Lejligheden har fuldt udstyret køkken, med komfur, køleskab, mikroovn. Lejlighederne er separat bad og wc. Alle lejligheder har balkon/terrasse.  
Balkon eller terrasse– Kogeplade – Mikrobølgeovn - Køleskab

AccommodationTypes