Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Residence Les Bergers P&V

Fakta

Om Residence Les Bergers P&V

Residence Les Bergers i Alpe d'Huez er lejligheder i god standard med en god beliggenhed – kun 100 meter til pisten og liften.

Velkommen til Alpe d'Huez og Residence Les Bergers! Her finder du lejligheder i god standard med en god beliggenhed – kun 100 meter til pisten og liften. Det er altså meget tæt på ski-in/ski-out, og du er hurtig ude i det store skiområde hver dag.

Nyere bydel

Lejlighederne ligger i den nye bydel i Alpe d'Huez, og du er tæt på alt, du skal bruge på skiferien – lift, piste, indkøb og centrum.

Pension på skiferien

Når du bor i Residence Les Bergers i Alpe d'Huez på skiferien, så har du mulighed for at tilkøbe halvpension og kvartpension. Det vil sige, at du hverken skal tænke på morgenmad eller aftensmad, hvis du vælger halvpension – kun på skiløbet. Lyder det ikke godt? Dette bookes direkte i receptionen når i ankommer.

Wellness på skiferien

Det lyder næsten for godt til at være sandt, og billederne taler også næsten for sig selv - men det bliver bedre! Så få løsnet skibenene op i saunaen eller tag en aftendukkert under stjernehimlen i det opvarmede, udendørs swimmingpool. Meget bedre bliver det altså ikke!
Danski glæder sig til at se dig i Alpe d'Huez på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Reception Ja

Skirum Ja

SwimmingPool Ja

WiFi Ja

Lejlighed 1-værelses + kabine 4/6 personer

Indeholder køkken/opholdsrum med 4 sovepladser, kabine med 2 sovepladser, badeværelse med bad og wc, køleskab, ovn, kaffe- og opvaskemaskine, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Studio lejlighed for to personer på ca. 18-20kvm, som består af et opholds rum med sovesofa, køkken med køleskab, ovn, opvask- og kaffemaskine, badeværelse med bad og wc, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studio lejlighed for tre til fire personer på ca. 28-32kvm, som består af et opholds rum med sovesofa til 2 personer og sovealkove med køjeseng. Køkken mes køleskab, ovn, kaffe- og opvaskemaskine, badeværelse med bad og wc, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 2-værelses + kabine 6 personer

2-værelses lejlighed for fem til seks personer på ca. 38-42kvm, som består af et opholds rum med en sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng, og en kabine med en køjeseng. Fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, opvask- og kaffemaskine, separat bad og toilet, telefon, TV og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes