Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Residence Les Bergers

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Residence Les Bergers

Residence Les Bergers i Alpe d'Huez er lejligheder i god standard med en god beliggenhed – kun 100 meter til pisten og liften.

Velkommen til Alpe d'Huez og Residence Les Bergers! Her finder du lejligheder i god standard med en god beliggenhed – kun 100 meter til pisten og liften. Det er altså meget tæt på ski-in/ski-out, og du er hurtig ude i det store skiområde hver dag.

Nyere bydel

Lejlighederne ligger i den nye bydel i Alpe d'Huez, og du er tæt på alt, du skal bruge på skiferien – lift, piste, indkøb og centrum.

Pension på skiferien

Når du bor i Residence Les Bergers i Alpe d'Huez på skiferien, så har du mulighed for at tilkøbe halvpension og kvartpension. Det vil sige, at du hverken skal tænke på morgenmad eller aftensmad, hvis du vælger halvpension – kun på skiløbet. Lyder det ikke godt? Ring til Danski på 86 800 600, hvis du gerne vil vide mere om dette.

Wellness på skiferien

Det lyder næsten for godt til at være sandt, og billederne taler også næsten for sig selv - men det bliver bedre! Så få løsnet skibenene op i saunaen eller tag en aftendukkert under stjernehimlen i det opvarmede, udendørs swimmingpool. Meget bedre bliver det altså ikke!
Danski glæder sig til at se dig i Alpe d'Huez på årets skiferie. 
OBS: I uge 12, 2022 (19. - 26. marts) er der Tomorrowland i Alpe d'Huez. Der vil derfor være en ekstra festlig stemning overalt i byen og på pisten.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Reception Ja

Skirum Ja

SwimmingPool Ja

WiFi Ja

Lejlighed 1-værelses + kabine 4/6 personer

Indeholder køkken/opholdsrum med 4 sovepladser, kabine med 2 sovepladser, badeværelse med bad og wc, køleskab, ovn, kaffe- og opvaskemaskine, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Studio lejlighed for to personer på ca. 18-20kvm, som består af et opholds rum med sovesofa, køkken med køleskab, ovn, opvask- og kaffemaskine, badeværelse med bad og wc, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studio lejlighed for tre til fire personer på ca. 28-32kvm, som består af et opholds rum med sovesofa til 2 personer og sovealkove med køjeseng. Køkken mes køleskab, ovn, kaffe- og opvaskemaskine, badeværelse med bad og wc, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 2-værelses + kabine 6 personer

2-værelses lejlighed for fem til seks personer på ca. 38-42kvm, som består af et opholds rum med en sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng, og en kabine med en køjeseng. Fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, opvask- og kaffemaskine, separat bad og toilet, telefon, TV og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes