Frankrig, Courchevel

Hotel

Chalethotel Les Cascades

Halvpension

Fakta

Om Chalethotel Les Cascades

Vil du gerne have pisten og liften som din genbo – og samtidig bo centralt i mondæne Courchevel? Så lad os byde dig varmt velkommen til Courchevel 1650 og Chalethotel Les Cascades!

På den ene side af vejen er hotellet, på den anden side af vejen er liften og pisten. Meget bedre beliggenhed skal du altså lede længe efter!

Beliggenhed: Courchevel 1650

Chalethotel Les Cascades ligger i Courchevel 1650, som er den mere rolige og familievenlige del af byen. Som du allerede ved, ligger hotellet et stenkast fra pisten og liften – du skal faktisk bare gå over vejen, så er du klar til dagens skiløb. Med andre ord er der gode muligheder for firsttracks her!

Værelserne på Chalethotel Les Cascades

Lad os være ærlige: Det er ikke det nyeste hotel i byen. Men hotellet har tre gode stjerner, og de 82 senge fordelt på en række værelser er hyggelige, velholdte og i en klassisk alpestil – og så til en god pris. På alle værelser er der alt, du har brug for på skiferien.

Værelserne på ‘bagsiden’ af hotellet har balkoner ud mod dalen og dermed en enestående udsigt! Herfra kan du se bjergene og de andre små landsbyer.

Halvpension på skiferien

Når du bor Chalethotel Les Cascades, skal du ikke tænke på at stå i køkkenet dagen lang. Der er nemlig halvpension inkluderet i prisen! Det betyder, at du hver morgen går ned i hotellets hyggelige restaurant, hvor en god, solid morgenbuffet der sikrer, at du får energi til dagens skiløb. Morgenmaden består blandt andet af æg, bacon, pølser, bønner, grød, juice, kaffe, the, brød (og croissanter – vi er jo i Frankrig), ost og pålæg.

Om aftenen, kan du se frem til en god 3-retters middag: Forret, hovedret og dessert.

Såfremt du har særlige ønsker til maden, så ring til os, så vi kan tage højde for det.

Når aftensmaden er nydt, kan du trække ind i hotellets lounge og nyde en drink fra baren, inden du går i seng og bliver klar til en ny dag på pisterne.

Som et Danski Klubhotel

Måske kender du til vores Danski Klubhoteller, som vi primært driver i Østrig, hvor det kun er vores egne gæster, der bor. Sådan er det også her! Vi har hele hotellet hele sæsonen - det vil sige, at der kun kommer danske og svenske gæster ned og bor på hotellet.

Vi driver ikke selv hotellet, så det vil være franske personale, som vil sørge for, at jeres skiferie bliver fantastisk – men ejerne er hjertevarme og glæder sig til at byde jer alle velkommen.

Alt i alt får du:

  • Fantastisk beliggenhed
  • Meget for pengene
  • Hovedliften, Ariondaz, lige overfor hotellet
  • God til familier, venner og kærestepar
  • Fantastisk udsigt fra restauranten
  • Lounge med TV
  • Gratis WiFi

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 20 m

Afstand til skileje 0 m

Værelset

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng. Derudover badeværelse med kar/brus og toilet.

Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet

Dobbeltværelse - Twin

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, der kan laves til to enkelt senge. Derudover badeværelse med kar/brus og toilet.

Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet

3 sengs værelse

Værelse med 3 senge består af 2 værelser. Et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med en enkeltseng. Derudover badeværelse med kar/brus og toilet.

Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet

3 sengs værelse superior

Værelse med dobbeltseng samt ekstra seng på repos. Derudover badeværelse med kar/brus og toilet.

Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet

4 sengs værelse

Værelse med 4 senge består af 2 værelser. Et soveværelse med en dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge.Derudover badeværelse med kar/brus og toilet.

Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet

AccommodationTypes