Frankrig, La Rosiere

Hotel

Apartment Le Roc Noir

Om Apartment Le Roc Noir

Le Roc Noir byder på luksuslejligheder til dig, som gerne vil have alt inden for rækkevidde - du får blandt andet direkte udgang til pisten, fuldt udstyrede køkkener og wellness.Le Roc Noir er til luksus til dig, der vil bo med direkte udgang til pisten.Med eget wellnes- og fitness-område, skiløb i baghaven og shopping-muligheder inden for rækkevidde, tilbyder komplekses alt, hvad du har brug for, for at få den bedste tid på din skiferie til Frankrig.

Stort skiområde

La Rosiere er en del af de 160 kilometer store skiområde, San Bernado, hvor du har fornøjelsen af at stå på ski i flere lande – nemlig Frankrig og Italien. Byen byder på aktiviteter for hele familien. Til de yngste eller mindre øvede skiløbere ligger skiskolen kun godt 30 meter fra hoveddøren – helt ideelt til børnefamilier.


Aktiviteter for hele familien

Restauranter, barer og shoppingsmuligheder ligger ligeledes inden for rækkevidde, når du bor på Le Roc Noir, så du får de bedste rammer for din skiferie. 

Le Roc Noir byder også på et 400 kvadratmeter stort badeland med områder for både små og store legebørn. Helt klart et besøg værd, efter en lang dag på ski eller hvis benene trænger til en dag væk fra pisten.

Fuldt udstyrede køkkener 


Der er ikke mad inkluderet i dit ophold på La Rock Noir. Til gengæld er lejlighedernes køkkener fuldtudstyrede, så du har rig mulighed for at vise dine indre kokkeegenskaber frem. Når opskrifterne slipper op, kan du nyde en aftens på en af La Rosieres mange, lækre restauranter, der alle ligger i gåafstand. Du har også mulighed for at spise i restauranten på Le Roc Noir – bare spørg vores guider, så hjælper de dig. 

Vi ses på Le Roc Noir på årets skiferie!

Afstand til piste

0 m

Afstand til lift

75 m

Afstand til centrum

50 m

Afstand til skibus

20 m

Afstand til skileje

75 m

Pension

No Pension

Bar

Nej

TV

Nej

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Ja

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Bruser, Dampbad, Håndklæder, Sauna, Sengelinned, Skirum med støvletørrer, Swimmingpool, Toilet, Vaskeservice, Wellness, WiFi i lejlighed

3 vær. m. kabine 8/10 personer, 106 kvm.

Sengelinned - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

3-værelses lejlighed 6 personer | 65 / 68m²

3-værelses lejlighed til 6 personer, 65-68 m2, rengøring betales på stedet (60 €)

3 værelser 4/6 personer, 51-56 kvm.

Sengelinned - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

3 vær. m. kabine 6/8 personer, 75 kvm.

Sengelinned - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

3-værelses 6 personer duplex

Fin lejlighed med 2 soveværelser, begge med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum med plads til 2 opredninger på en sofaseng, et badeværelse og separat toilet samt balkon.

Balkon - Sengelinned -Kogeplade – Køleskab - Håndklæder - TV –Wi-Fi (gratis) 

Chaletlejlighed 16/20 personer, 198 kvm.

Sengelinned -Kogeplade –Køleskab - Håndklæder - TV –Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses kabine duplex 8 personer

Sengelinned – Håndklæder

Studio

Sengelinned - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes