Frankrig, La Rosiere

Chalet/Hytte

Chalet Perdrix

Halvpension

Om Chalet Perdrix

Rummelige chalet-lejligheder med plads til fælles- og alene tid – perfekt til den store familie.
Skal du have hele familien, svigerfamilien og bedsteforældrene med på skiferie, er du kommet til det rette sted. Chalet Perdrix består af tre store lejligheder på hver især ca. 200 kvadratmeter med plads til henholdsvis 12, 13 og 15 personer. Lejlighederne ligger i i den nye bydel af La Rosiere, Les Eucherts, med få minutters gang til en stolelift, pist, skileje, indkøb, bowling og skøjtehal. 


Lejligheder med plads til alle 

De tre lejligheder består alle af 6 soveværelser med hvert sit tilknyttede bad og toilet. Eneste undtagelse er lejligheden til 12 personer, hvor to værelser deler bad og toilet. 

Alle lejligheder har desuden en stor stue og et køkken-alrum med brændeovn. Her kan børnene spille brætspil og hygge sig, mens I voksne trækker jer tilbage og nyder en kold øl og den bjergtagende udsigt fra de store panoramavinduer eller på den sydvendte altan. 

Ankommer I i bil til La Rosiere, kan du parkere bilen helt gratis i husets parkeringsgælder. 

Er I ikke over 10 personer, så frygt ej – ring til os, så laver vi en god pris på dette. Er I kun to eller tre personer, kan I også nøjes med at booke enkelte værelser.

Halvpension på skiferien

Chalet Perdrix drives af vores eget, skandinaviske personale, der byder på dejlig halvpension under hele din skiferie hertil.

Hver morgen fra klokken 7:30 til 9:00 er der en god morgenbuffet, som tanker dig op med energi til en lang dag i sneen.
 
Om aftenen byder vi på en tre-retters menu, inspireret af både det franske og nordiske køkken. Vi kommer med maden og retter den an i fællesrummet. Konceptet er social dining i den forstand, at man kommer hinanden lidt mere ved end ved traditionelle hotelophold. At bo og spise her handler om fællesskab, og alle spiser samlet klokken 19:00.

På ankomstdagen vil der til de tidligt ankomne gæster blive budt på et måltid bestående af en simpel varm ret med tilhørende garniture, brød og smør samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød.

Med lækker mad er I alle klar til at suse ned ad pisterne i La Rosière.

Sauna og massage 

Er I voksne trætte efter dagens strabadser på pisten, har I mulighed for at slappe af og hvile musklerne i en af de to fælles saunaer, Chalet Perdrix stiller til rådighed. Derudover tilbydes der forskellige former for massage der kan skræddersys til netop jeres behov. Dette er dog mod betaling. 

Danski glæder sig til at se jer i La Rosiere og chalet Perdrix på årets skiferie! 

Afstand til piste

300 m

Afstand til lift

350 m

Afstand til centrum

1200 m

Afstand til skibus

300 m

Afstand til skileje

350 m

Pension

Halvpension

Bar

Nej

TV

Nej

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Ja

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Babyseng, Badekar eller bruser, Chalet, Garage, Halvpension, Lounge, Pejs, Sauna, Skirum med støvletørrer, Toilet, TV rum, WiFi i lobby

AccommodationTypes