Frankrig, La Rosiere

Hotel

Chalethotel Oliver

Halvpension

Om Chalethotel Oliver

Chalethotel Oliver i La Rosiere er til dig, der ønsker rolige omgivelser, wellness-område, en lækker halvpension og skiløb i fransk verdensklasse.Er du på udkig efter en skiferie i La Rosiere i rolige omgivelser og med halvpension inkluderet? Så er du komme til det rigtige sted. Indbydende, med ild i pejsen, tager Chalethotel Oliver imod dig. Chalethotel Oliver er skånet for larm fra skiglade turister på vej hjem fra afterski. Så hver aften kan du lægge dig til at sove, uden at bekymre dig om støj - og det er altså dejligt. Især dagen efter, når en ny skidag venter.


Skandinavisk personale og lækker halvpension

Personalet på Chalethotel Oliver er skandinavisk – men svensk, norsk eller dansk, så vil de gøre alt hvad de kan, for at give dig en god, personlige service. Endnu bedre er, at de hver dagen serverer god morgenmad og aftensmad til dig, så du er frisk og klar til skiløbet. Det betyder, at husets dygtige kokke hvor morgen serverer en solid morgenbuffet for dig, så du har noget at stå imod med på pisterne. Hver aften disker kokkene op med en 3-retters aftenmenu, hvor de virkelig gør en indsats for at forkæle dig.  

På vores egne hoteller har du altid mulighed for at få vegetarisk kost. Er du allergisk overfor visse fødevarer, kan hotellerne også imødegå dette.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller tilpasse menuen med hensyn til allergi, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften, alle middage under hele din skiferie. 

Fantastisk beliggenhed

Men lad os lige snakke lidt mere om beliggenheden – for den er fantastisk. Ikke på en ski-in/ski-out-måde, men i smukke, rolige omgivelser i gåafstand til alle byens aktiviteter og med udsigt over bjergene. Chalethotel Oliver er at finde i udkanten af centrum i La Rosiere. Godt nok er det ikke placeret i smørhullet af La Rosiere, men beliggenheden er stadig helt fantastisk! Bjergene omringer det hyggelige Chalet, og fra sol-terrassen kan du nyde den smukke udsigt efter dagens arbejde på pisterne.

Tæt på centrum og pisterne

Centrum af byen, der byder på lækre restauranter, charmerende barer og gode indkøbsmuligheder, ligger i gåafstand kun 5 minutter derfra, og hvis vejrguderne tillader det, er det faktisk muligt at stå på ski (næsten) hele vejen ned til Chalethotel Oliver. Liften ligger cirka 500 meter væk, men heldigvis stopper skibussen lige foran hotellet og fragter dig direkte til liften på få minutter.

Wellness-område

Huset byder også på wellness-faciliteter til dig, der ønsker ekstra forkælelse. Du finder blandt andet en jacuzzi og sauna til de trætte skiben.

Måltider på ankomst- og afrejsedagen

På ankomstdagen vil der til de tidligt ankomne gæster blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød. Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en lækker morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. Ring på 86 800 600 for at booke. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem. Danski glæder sig til at se dig på Chalethotel Oliver på årets skiferie.

Afstand til piste

500 m

Afstand til lift

500 m

Afstand til centrum

450 m

Afstand til skibus

20 m

Afstand til skileje

250 m

Pension

Halvpension

Bar

Ja

TV

Nej

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Babyseng, Bruser, Halvpension, Hotel, Jacuzzi, Pejs, Reception, Sauna, Skirum med støvletørrer, Solterrasse, Toilet

4 personers værelse

Et stort familieværelse med dobbeltseng og 2 enkeltsenge, badekar og toilet. Mulighed for opredning til en 5 person.
Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

4 personers værelse, balkon vest

Stort 4 personers værelse delt i 2 separate rum det ene med dobbeltseng det andet med 2 enkeltsenge. Badeværelse med badekar, separat toilet og vestvendt balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Toilet – Håndklæder

4 personers værelse, balkon øst

Stort 4 personers værelse delt i 2 separate rum det ene med dobbeltseng det andet med 2 enkeltsenge. Badeværelse med badekar, separat toilet og østvendt balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Toilet – Håndklæder

4/5 personers værelse

4/5 personers værelse delt i 2 separate rum det ene med 2 enkeltsenge (Kan laves til dobbeltseng) det andet med køjeseng og enkeltseng. Badeværelse med badekar og separat toilet.
Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbelt værelse

Værelse med dobbeltseng, brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbelt værelse +, balkon syd

Værelse med dobbeltseng, brusebad eller badekar, toilet og sydvendt balkon.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbelt værelse, balkon syd

Værelse med 2 enkeltsenge, brusebad, toilet og sydvendt balkon.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbelt værelse, balkon vest

Værelse med dobbeltseng (Kan laves til enkeltsenge), brusebad, toilet og vestvendt balkon.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Twin værelse, balkon syd

Værelse med 2 enkeltsenge, brusebad, toilet og sydvendt balkon.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

AccommodationTypes