Frankrig, La Rosiere

Hotel

Chalethotel Oliver - Solo

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

inkl. transfer

Vælg rejsende 1 voksen
Transport Fly, Kastrup
Ankomstdato 20.03.2021
Hjemrejsedato 27.03.2021

Vælg værelser

20 mar
27 mar
3 apr
10 apr
17 apr

Alternativ 1

1 x Seng på 3-sengsværelse m. balkon (1 person)

Se værelsesbeskrivelse

 • Babyseng
 • Bruser
 • Toilet
20 mar
27 mar
3 apr
10 apr
17 apr
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Alternativ 2

1 x Seng på 3-sengsværelse (1 person)

Se værelsesbeskrivelse

 • Babyseng
 • Bruser
 • Toilet
20 mar
27 mar
3 apr
10 apr
17 apr
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Alternativ 3

1 x Seng på dobbeltværelse m. bad, wc og balkon (1 person)

Se værelsesbeskrivelse

 • Babyseng
 • Bruser
 • Toilet
20 mar
27 mar
3 apr
10 apr
17 apr
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Chalethotel Oliver - Solo

Chalet Oliver i La Rosière er til dig, der ønsker rolige omgivelser, wellness-område, en lækker halvpension og skiløb i fransk verdensklasse.

Er du klar til en skiferie i La Rosiere i rolige omgivelser og med halvpension inkluderet? Så er du komme til det rigtige sted. I indbydende og hyggelige rammer byder Chalet Oliver dig velkommen til den bedste tid på ski. 

Chalet Oliver er forskånet for larm fra festglade skiturister på vej hjem fra afterski. Hver aften kan du lægge dig til at sove uden at bekymre dig om støj, og det er altså dejligt. Især når en ny skidag venter morgenen efter. 

Personalet på Chalet Oliver er primært dansk eller svensk, og de gør alt hvad de kan, for at give dig en god og nærværende service. 

Fantastisk beliggenhed

Tillad os først lige at fremhæve beliggenheden, for den er altså fantastisk. Ikke på en ski-in/ski-out-måde, men i smukke og rolige omgivelser i gåafstand til alle byens aktiviteter og med udsigt over bjergene.

Chalet Oliver er at finde i udkanten af centrum i La Rosière. Godt nok er det ikke placeret i smørhullet af La Rosière, men beliggenheden er stadig helt enestående! Bjergene omringer det hyggelige chalet, og fra sol-terrassen kan du nyde den smukke udsigt efter dagens arbejde på pisterne. 

Tæt på centrum og pisterne

Centrum af byen, der byder på lækre restauranter, charmerende barer og gode indkøbsmuligheder, ligger i gåafstand kun fem minutter derfra, og hvis vejrguderne tillader det, er det faktisk muligt at stå på ski (næsten) hele vejen ned til Chalet Oliver. 

Liften ligger cirka 500 meter væk, men heldigvis stopper skibussen lige foran hotellet og fragter dig direkte til liften på få minutter. 

Wellness-område

Huset byder også på wellness-faciliteter til dig, der ønsker ekstra forkælelse. Du finder blandt andet en jacuzzi og sauna til de trætte skiben. 

En detalje, der gør wellnessområdet en smule anderledes er døren lige ud til sneen. De overophedede gæster kan på den måde tage sig en forfriskende tur ude i sneen og springe tilbage i saunaens varme.

Vores eget personale byder på lækker halvpension

Restauranten er drevet af vores eget personale, og konceptet er enkelt: Du skal spise godt, og der er tænkt på, at du er sulten efter en lang dag på ski.  

Hver morgen står du op til en buffet, hvor der er noget for enhver smag, og hver aften står vores kokke for at tilberede en velsmagende og solid 3-retters menu. 

På vores egne hoteller har du altid mulighed for at få vegetarisk kost. Er du allergisk overfor visse fødevarer, kan hotellerne også tage hensyn til dette. 

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Måltider på ankomst- og afrejsedagen

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på.
Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Internet

Der er gratis WiFi i fællesområderne, men husk på, at vi er i Alperne, hvor der kan være udfordringer i forhold til stabiliteten.

Det får du på Chalet Oliver

 • Ro, hygge og atmosfære i bjergtagende omgivelser 
 • Skandinavisk personale
 • Solterrasse med den smukkeste udsigt 
 • Halvpension
 • Skikælder med støvlevarmer
Danski glæder sig til at se dig på Chalet Oliver til årets skiferie.

GÆLDENDE FOR VINTEREN 2020/21:

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hotel. Vi følger vi hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og har for din og vores sikkerhed indført følgende:
 • Guider og hotelpersonale trænes i nye rutiner og tiltag. ?
 • Der er vejledninger flere steder på hotellet, så vi passer på hinanden. ?
 • Vi overholder afstandskrav og afskærmning på hotellets fællesarealer herunder i restauranten. ?
 • Der er håndsprit relevante steder på hotellet - også på bordene i restauranten. ?
 • Vi gør oftere rent på hotellet - dørhåndtag desinficeres løbende. ?
 • Hotelinfo, bar- og vinkort vil være en QR-kode. ?
 • Retningsbestemte passager på hotellerne hvor det er nødvendigt.  ?Desuden vil vi til enhver tid følge de lokale regler og vejledninger for La Rosiere i Frankrig - så hvis de til december og resten af sæsonen har som krav, at al personale bærer mundbind eller visir - så gør vi det. Dette er ikke meldt 100% endeligt ud fra Frankrig eller La Rosiere endnu, men vi opdaterer dig naturligvis her, hvis dette bliver meldt.

  Vi har alle dage været medlem af hotel og restaurantforeningen i Frankrig (GNI). En forening, som hjælper os med at sikre, at hvert af vores hoteller efterlever de rette forhold under COVID, samt hjælper med at holde os informeret, hvis der sker ændringer i retningslinjerne fra myndighederne. 

  Under sæsonen kommer der specialister fra foreningen ud og sikrer, at vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke.


Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 450 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 250 m

Værelset

Toilet Ja

Bad Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Halvpension Ja

Jacuzzi Ja

Pejs Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. 
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med 2 enkeltsenge

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, som kan skilles til to enkeltsenge, samt et badeværelse med brusebad og toilet. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon med 2 enkeltsenge

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge, som kan laves til en dobbeltseng, og et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon. Vær opmærksom på, at på nogle værelser kan sengene ikke samles til en dobbeltseng, da de så vil spærre for balkondøren.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon med mulighed for 1 opredning

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng og et badeværelse med brusebad eller badekar samt et toilet. Værelset har desuden en balkon. I værelset er der mulighed for at lave én ekstra opredning.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

4-sengsværelse med mulighed for 1 opredning

Et stort værelse til fire personer med en dobbeltseng og to enkeltsenge. I værelset er der mulighed for at lave én ekstra opredning, så der kan sove fem personer. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og toilet.
Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

4-sengsværelse i 2 rum med balkon

Et stort værelse til fire personer i to separate rum. Det ene rum har en dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. I mellemgangen er der ét badeværelse med badekar samt seperat toilet. Værelset har desuden en  balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Toilet – Håndklæder

5-sengsværelse i 2 rum med 3 enkeltsenge og køjeseng

Værelse til fire personer i to separate rum. I det ene rum er der to enkeltsenge, som kan laves til en dobbeltseng, i det andet rum er der en køjeseng og en enkeltseng. Desuden er der et badeværelse, som er i mellemgangen, med badekar og seperat toilet.
Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 20.03.2021 - 00:00 - København
Ankomst 20.03.2021 - 00:00 - Grenoble
Rejsetid 0:00
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Hjemrejse

Afrejse 27.03.2021 - 00:00 - Grenoble
Ankomst 27.03.2021 - 00:00 - København
Rejsetid 0:00
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

AccommodationTypes