Frankrig, La Rosiere

Chalet/Hytte

Skinetworks Chalet Perdrix

Halvpension

Fakta

Om Skinetworks Chalet Perdrix

Rummelige chalet-lejligheder med plads til fælles- og alenetid – perfekt til den store familie.

Skal du have hele familien, svigerfamilien og bedsteforældrene med på skiferie, er du kommet til det rette sted. Chalet Perdrix består af tre store lejligheder på hver især ca. 200 kvadratmeter med plads til henholdsvis 12, 13 og 15 personer. 

Lejlighederne ligger i den nye bydel af La Rosiere, Les Eucherts, med få minutters gang til en stolelift, pist, skileje, indkøb, bowling og skøjtehal. 

Lejligheder med plads til alle 

De tre lejligheder består alle af 6 soveværelser med hvert sit tilknyttede bad og toilet. Eneste undtagelse er lejligheden til 12 personer, hvor to værelser deler bad og toilet. 
Alle lejligheder har desuden en stor stue og et køkken-alrum med brændeovn. Her kan børnene spille brætspil og hygge sig, mens I voksne trækker jer tilbage og nyder en kold øl og den bjergtagende udsigt fra de store panoramavinduer eller på den sydvendte altan. 
Ankommer I i bil til La Rosiere, kan du parkere bilen helt gratis i husets parkeringskælder. 
Er I ikke over 10 personer, så frygt ej – ring til os, så laver vi en god pris på dette. Er I kun to eller tre personer, kan I også nøjes med at booke enkelte værelser. 

Halvpension på skiferien

Chalet Perdrix drives af vores eget, skandinaviske personale, der byder på dejlig halvpension under hele din skiferie hertil. 

Hver morgen fra klokken 7:30 til 9:00 er der en god morgenbuffet, som tanker dig op med energi til en lang dag i sneen. 

Om aftenen byder vi på en tre-retters menu, inspireret af både det franske og nordiske køkken. Vi kommer med maden og retter den an i fællesrummet. Konceptet er social dining i den forstand, at man kommer hinanden lidt mere ved end ved traditionelle hotelophold. At bo og spise her handler om fællesskab, og alle spiser samlet klokken 19:00.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på.Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.00.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Med lækker mad er I alle klar til at suse ned ad pisterne i La Rosière.

Spisning foregår i fællesskab i det store køkken-alrum i hvert af de tre chaleter. I kan altså trygt beholde hjemmeskoene og de tykke sokker på, når først I er inde i jeres eget chalet.  

Selvbetjenings-baren

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikke varer i form af øl, sodavand og vin i fællesområderne. I stedet er der en selvbetjenings-bar, hvor man kan købe kolde drikkevarer til favorable priser.  

Andre typer drikkevarer må gerne medbringes, men vin øl og vand, sælges i selvbetjenings-baren.  

Ønsker I at medbringe og nyde egen vin er det også muligt ved betaling af proppenge direkte på hotellet.

Sauna og massage 

Er I voksne trætte efter dagens strabadser på pisten, har I mulighed for at slappe af og hvile musklerne i en af de to fælles saunaer, Chalet Perdrix stiller til rådighed. Derudover tilbydes der forskellige former for massage der kan skræddersys til netop jeres behov. Dette er dog mod betaling. 
Danski glæder sig til at se jer i La Rosiere og Chalet Perdrix på årets skiferie!

GÆLDENDE FOR VINTEREN 2020:

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hotel. Vi følger vi hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og har for din og vores sikkerhed indført følgende: 
 • Guider og hotelpersonale trænes i nye rutiner og tiltag. 
 • Der er vejledninger flere steder på hotellet, så vi passer på hinanden. 
 • Vi overholder afstandskrav og afskærmning på hotellets fællesarealer herunder i restauranten. 
 • Der er håndsprit relevante steder på hotellet - også på bordene i restauranten. 
 • Vi gør oftere rent på hotellet - dørhåndtag desinficeres løbende. 
 • Hotelinfo, bar- og vinkort vil være en QR-kode. 
 • Retningsbestemte passager på hotellerne hvor det er nødvendigt.  Desuden vil vi til enhver tid følge de lokale regler og vejledninger for La Rosiere i Frankrig - så hvis de til december og resten af sæsonen har som krav, at al personale bærer mundbind eller visir - så gør vi det. Dette er ikke meldt 100% endeligt ud fra Frankrig eller La Rosiere endnu, men vi opdaterer dig naturligvis her, hvis dette bliver meldt.

  Vi har alle dage været medlem af hotel og restaurantforeningen i Frankrig (GNI). En forening, som hjælper os med at sikre, at hvert af vores hoteller efterlever de rette forhold under COVID, samt hjælper med at holde os informeret, hvis der sker ændringer i retningslinjerne fra myndighederne. 

  Under sæsonen kommer der specialister fra foreningen ud og sikrer, at vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 1200 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 350 m

Værelset

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Ja

Garage Ja

Halvpension Ja

Kæledyr Ja

Lounge Ja

Pejs Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

TV rum: Ja

WiFi i lobby: Ja

7-værelses lejlighed til 12 personer - Chalet nr. 1

Eget chalet med seks soveværelser - alle soveværelser har eget badeværelse med toilet og brusebad på nær værelse 5 og 6, som deler indgang samt bad og toilet. Værelse 2 og 3 har adgang til sydvendt terrasse, og værelse 4 har adgang til sydøstvendt terrasse. I værelse 1 er der mulighed for én ekstra opredning. Alle værelser har to enkeltsenge, der kan laves til en dobbeltseng. I chalet'et findes der desuden en stor stue med et hyggeområde med sofaer og brændeovn samt adgang til en sydvendt terrasse. I samme rum er der også et køkken med spiseplads til alle 12 personer.
Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - Bad & Toilet - TV -  WIFI (gratis) - Terrasse - Brændeovn - Parkeringskælder 

7-værelses lejlighed til 13 personer - Chalet nr. 2

Eget chalet med seks soveværelser - alle soveværelser har eget badeværelse med toilet og brusebad. Værelse 1 og 2 har en delt balkon mod sydvest, og værelse 3 og 4 har delt balkon mod sydøst. Værelse 5 har egen balkon mod sydøst, og værelse 6 har egen terrasse. Værelse 6 er desuden handicapvenligt - dog med en kant i brusekabinen. Alle værelser har to enkeltsenge, der kan laves til en dobbeltseng. Værelse 6 har mulighed for 1 opredning. I chalet'et findes der desuden en stor stue med et hyggeområde med sofaer og brændeovn samt adgang til egen balkon. I samme rum er der også et køkken med spiseplads til alle 13 personer. I dette chalet er der et ekstra toilet i fællesrummet.
Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - Bad & Toilet - TV -  WIFI (gratis) - Balkon - Brændeovn - Parkeringskælder 

7-værelses lejlighed til 15 personer - Chalet nr. 3

Eget chalet med seks soveværelser - ale soveværelser har eget badeværelse med brusebad og toilet. Værelse 5 og 6 har badekar. Værelse 2 har balkon mod sydøst, og værelse 6 har balkon mod syd. Alle værelser har to enkeltsenge, som kan laves til en dobbeltseng. Værelse 2, 3 og 5 har tre enkeltsenge - i værelse 2 er den trejde seng på et repos cirka én meter oppe. Dette chalet er i to etager, så der er skrå vægge i værelserne beliggende på øverste etage - værelse 5 og 6. I chalet'et er der desuden en stor stue med et hyggeområde med sofaer og brændeovn samt adgang til egen balkon. I samme rum er der også et køkken med spiseplads til alle. Der er et ekstra toilet i dette chalet i fællesrummet.
Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - Bad & Toilet - TV -  WIFI (gratis) - Balkon - Brændeovn - Parkeringskælder 

AccommodationTypes