Frankrig, Les Deux Alpes

Hotel

Hotel des Neiges

Halvpension

Fakta

Om Hotel des Neiges

Velkommen til Les Deux Alps og Hotel des Neiges. Her bor du kun 5 minutter fra liften Diable og Super Vénosc, så du hurtig og nemt er på ski i det fantastiske og store skiområde.

På Hotel des Neiges er der plads til afslapning, hvor hotellet har skabt rammerne for en hyggelig skiferie til hele familien. Efter dagens skiløb kan du smække fødderne op i de bløde møbler i loungen, og slappe af med en god gang brætspil, eller fortælle alle gode historier fra dagens skiløb.

Lad os være ærlige, det er ikke det nyeste hotel i gaden, men det har sin charme med den hyggelig lounge og restaurant, og hvor udsigten til bjergene ikke fejler noget.

Værelserne

Værelserne er hyggelige, pæne og simple værelser - husk at fransk standard er lidt mindre end vi er vant til. Værelserne har eget badeværelse med toilet og bad eller badekar. Hotellet har 17 værelser: et værelse med plads til 4 personer, 16 dobbeltværelser, heraf 5 med balkon. Vær opmærksom på at der ikke er daglig værelsesrengøring på hotellet. For de gæster som rejser på 1 uges ophold er der én rengøring midt på ugen.

Halvpension

I opholdet er der inkluderet halvpension, hvor du til morgenmad kan nyde en buffet serveret i hotellets hyggelige restaurant. Til aftensmaden vil der blive serveret en 3-retters menu.

Øvrige faciliteter

Hotellet er placeret lige overfor Base Camp Lodge i det charmerende Les Deux Alps, tæt på alle butikker, faciliteterne i resortet og lifterne - så der er også rig mulighed for at få shoppe lysten stillet.

Der er mulighed for at nyde godt af faciliteterne hos Base Camp lodge, hvor der er sauna, fitness og en lounge bar. Somme tider arrangerer Base Camp lodge speciel events, som live musik show eller tema fester.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig i Les Deux Alpes på skiferien!

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 50 m

Værelset

TV Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Reception Ja

WiFi i lobby Ja


Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, samt et bad og toilet. Ønskes der enkeltsenge bedes det oplyst ved booking.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

 
Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon. Ønskes der enkeltsenge bedes det oplyst ved booking.
Sengelinned – Brus eller badekar og toilet – Håndklæder - Balkon 


Familieværelse med køjeseng

Familieværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og en køjeseng. Ønskes der enkeltsenge bedes det oplyst ved booking.
Sengelinned – Brus eller badekar og toilet – Håndklæder 

AccommodationTypes