Frankrig, Les Deux Alpes

Hotel

Hotel Jam Session

Halvpension

Fakta

Om Hotel Jam Session

Italien møder Frankrig i Les Deux Alpes. Med ski-in/ski-out og et Italiensk skihotel, der oser af alpehygge, kan du ikke få andet end en fantastisk skiferie.

Det Italienske familiedrevet hotel, Hotel Jam Session, er med sine 10 meter fra pisten og få minutter på skiene fra liften, en top beliggenhed. Hotellet ligger i starten af byen i Les Deux Alpes, som er et dejligt roligt område.

Skiferie med halvpension

Når du bor her, skal du ikke tænke på at stå i køkkenet hver morgen og aften. Det gør den Italienske familie nemlig for dig og her får du en god mættende morgenmadsbuffet, du kan nyde, mens du planlægger dagen på pisten. Når dagen på pisterne går på hæld og du kommer retur til hotellet, venter der en god, simpel 3-retters aftenmenu.

Efter en dag på pisten, er der i hotellets bar en god, familiær afterski, hvor der er plads til alle. Både børn og voksne!

Hotellet

Tillad os at sige det uden omsvøb: Hotel Jam Session er et ældre hotel og værelserne er ikke de største, men det glemmer man hurtigt, når man møder det fantastiske personale og ser, hvor kort der er til pisten, som fører en ned til liften og op i det store, højbeliggende skiområde. Pladsen på værelserne kan måske synes en smule trang i forhold til dagens vaner. Værelserne er små, men sengene er gode og de er rene og hyggelige.

Der er internet på hele hotellet, også på værelserne. Det er dog vigtigt at huske, du trods alt er i Alperne, så der kan være udslag i forbindelsen.

Hvis du skal køre selv, er der parkering i hotellets parkeringskælder, men det er dog en god idé at give besked ved booking, hvis du ønsker en plads.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig på skiferien i Les Deux Alpes!

Afstande

Afstand til piste 10 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skileje 600 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Reception Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse m. 1 opredning

Dobbeltværelse til to-tre personer med en dobbeltseng, en enkeltseng, samt bad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - TV

Familieværelse

Værelse til to voksne og to børn (max 14 år) med dobbeltseng og køjeseng, samt bad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - TV

AccommodationTypes