Frankrig, Les Deux Alpes

Hotel

Hotel la Brunerie

Halvpension

inkl. transfer

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel la Brunerie

Hotel La Brunerie ligger perfekt placeret midt I det charmerende Les Deux Alpes. Hotellet har pæne værelser og en restaurant og loungebar med udsigt over bjergene. Der er et pænt wellnessområde med sauna og indendørs pool og en sol terrasse. Hotellet ligger indenfor få minutters gang til restauranter, lifter og pister. Hotellet anbefales til både familier, venner og par.

Hotellet er et simpelt ældre hotel med charmerende franske værelser, en restaurant og loungebar med fantastisk udsigt over bjergene. Der er et afslapningsområde med sauna og indendørs pool. Hotellet ligger indenfor få minutters gang til restauranter, lifter og pister. Hotellet anbefales til både familier, venner og grupper.

Perfekt beliggende

Midt i Les Deux Alpes ligger Hotel La Brunerie, som har alt hvad du har behov for efter en god dag på bjerget. Hotellet er dog ikke helt nyt, men det byder på en hyggelig bar og restaurant, begge med den bedste udsigt til bjergene, indendørs pool og sauna.

Inden for fem minutters gang finder du lifter, skiudlejning og skiskole. Om søndagen er der en gratis shuttle bus der kører alle direkte til skiskolen.

Restaurant & halvpension

Hotellets restaurant har udsigt over pisterne. Her kan du nyde både morgen- og aftensmåltiderne, fra forskellige verdenskøkkener. Til morgen byder hotellet på en fin morgen-buffet, og til aftensmad serveres der tre retter – forret, hovedret og dessert.

Afslapningsområde og bar

Hotellet har et fint afslapningsområde, hvor du kan slappe af efter en lang dag på pisterne, og blødgøre musklerne i enten saunaen eller den opvarmede, indendørs pool. Den hyggelige Snow Bar er det perfekte sted at begynde din afterski, hvor du kan nyde den gode stemning med en drink foran pejsen. Hotel La Brunerie ligger perfekt placeret midt i byen, så vil du på opdagelse er der masser af gode barer og hyggelige caféer indenfor kort afstand.

Det er en god idé at huske et håndklæde til pool og sauna, da hotellet ikke vil have at man bruger håndklæderne fra værelset i spaområdet. Der kan lånes håndklæder til pool og sauna i receptionen for et depositum på 5€. Pool og sauna er åbent fra 15:00-19:00.

Værelserne

Værelserne på hotellet bærer også præg af at hotellet ikke er nyt, men har dog fladskærms-tv og skrivebord. Nogle af de større værelser har en fantastisk udsigt over de bjergene – det bedste at slå øjnene op til, når man vågner. Resten af værelserne har udsigt ud over byen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Hotel La Brunerie.

Skilifter i nærheden

  • Alpette Ski Lift - 200 meter
  • Limacons Ski Lift - 200 meter
  • Belle Etoile – 250 meter
  • Jandri og Jandri Express – 250 meter

Afstande

Afstand til piste 175 m

Afstand til lift 175 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til skileje 175 m

Værelset

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Pejs Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Solterrasse Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

3/4 & 4 Personers værelse

Værelse med køjeseng i entreen og dobbeltseng i soveværelset. Der er eget bad og toilet, tv, wifi samt balkon.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse

Værelse med dobbeltseng, tv, eget bad og toilet samt wifi.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes