Frankrig, Les Deux Alpes

Hotel

Hotel & Spa Chalet Mounier

Halvpension

Fakta

Om Hotel & Spa Chalet Mounier

Velkommen til Les Deux Alpes og dette 4-stjernede luksushotel med spa, pool og alt, hvad hjertet ellers begærer - ud over fedt skiløb - på skiferien!

Hotel & Spa Chalet Mounier er beliggende 250 meter fra liften og pisten – og der er også kun få minutters gang til centrum af Les Deux Alpes. Beliggenheden her er altså i top!

Skiferie med halvpension

Når du bor her, skal du ikke tænke på at stå i køkkenet hver morgen og aften. Det gør hotellets dygtige kokke nemlig og serverer en solid og lækker morgenmad til dig, og dine medskiløbere, hver morgen. Når I kommer hjem fra dagens skiløb, sætter I jer blot tilrette i restauranten igen og nyder en god aftensmad – og uden at din mund skal rende mere i vand: Hotellets har en Michelin-stjerne.

Hotellet har en ekstra restaurant med en Michelin-stjerne - dette er dog ikke inklusiv i halvpensionen. I Michelin-restauranten tilbyder de tre forskellige menuer til en pris mellem 80-115€. Når du bor på hotellet fratrækkes 13€ prisen.

Når aftensmaden er nydt færdig kan I trække ind i hotellets hyggelige bar og lounge, hvor I kan nyde en drink ved pejsen.

Værelserne på Hotel & Spa Chalet Mounier

Alle værelserne har eget bad og toilet – enten med brus eller badekar, satelit TV, føntørrer og safety box på alle værelser. Der er også gratis Wi-Fi på hotellet, så du kan dele oplevelserne på pisten med vennerne og familien der hjemme. Vær dog opmærksom på, at vi er i Alperne, så internettet kan variere.

Skiferie med wellness

Som om alt dette ikke var nok, så kan du få slappet af i den ømme ski-krop i hotellets spa-afdeling. Her finder du blandt andet et tyrkisk bad, en sauna og en spa – og hvis du har mere energi, så kan du give den gas i hotellets fitnessrum.

Skal der lidt ekstra forkælelse til, at tilbyder hotellet krops- og ansigtsbehandlinger mod et tilkøb.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig på skiferien i Les Deux Alpes!

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 80 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Konferencerum Ja

Lounge Ja

Pejs Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Diablotine

Værelse på 18 m2 med dobbeltseng, tv, eget bad og toilet samt WiFi.


Dobbeltværelse Superior "Muzelle" med mulighed for 1 opredning

Værelse på 19-24m2 med dobbletseng, tv, eget bad og toilet samt WiFi. Mulighed for et barn i en opredning.

4 personers værelse duplex "Meije" mulighed for 1 opredning

Værelse i to etager med to værelser på 40-48 m2. Væreles med dobbeltseng og værelse med 2 enkelt senge. Tv, eget bad og toilet samt WiFi. Mulighed for en ekstra opredning.

2/3 personers suite delux "ecrin"

Suite på 40-45 m2 med dobbeltseng, tv eget bad og toilet samt WiFi og minibar. Mulighed for en ekstra opredning.


4/6 personers duplex suite med balkon

Suite på ca. 80 m2 bestående af to separate soveværelser et med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. 2 badeværelser samt 2 toiletter separat. Mulighed for 2 ekstra opredninger på sofaen. TV, WiFi samt minibar.

4 personers suite "Prestige"

Familiesuite på ca. 45m2 med to værelser med henholdsvis dobbeltseng samt 2 enkelt senge. Eget bad toilet, tv samt WiFi.

AccommodationTypes