Frankrig, Les Deux Alpes

Lejlighed

Residence Alpina Lodge

Fakta

Om Residence Alpina Lodge

Velkommen til Les Deux Alpes og Residence Alpia Lodge! Her bor du med liften som nabo og helt centralt i byen – med andre ord en enestående beliggenhed til årets skiferie.

Hvis du gerne vil føle dig velkommen og godt tilpas på skiferien, så er du kommet til det helt rette sted. Her er plads til familien, vennerne, kæresten og den store gruppe af venner!

Lejlighederne

Lejlighederne på Residence Alpina Lodge varierer i størrelse - alt fra 2 personer til 10 personer. I alle lejligheder er der en stue med tv, tekøkken med alt hvad du behøver for at lave god mad, og et eller to badeværelser.

Tæt på skiløbet

Residence Alpina Lodge ligger mindre end 50 meter fra liften og et par minutters gang fra centrum. Beliggenheden er i top, skiløbet er i top, lejlighederne er - måske ikke i top, men har alt, du har brug for. Så hvad venter du på?

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski ser frem til at byde jer velkommen på skiferien!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Kæledyr (på forespørgsel) 46€ /week

Skirum Ja

WiFi (mod betaling) 39€ /week

1-værelseslejlighed 4 personer

Studiolejlighed på ca. 29 m2, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa, område med køjeseng, badeværelse med kar samt separat toilet.
Kogeplader - Opvaskemaskine -Mikrobølgeovn – Køleskab - Hårtørrer - Linned - Håndklæder

2-værelseslejlighed 4 personer

2-værelseslejlighed på ca. 40 m2, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med kar samt separat toilet. Flere lejligheder med terrasse.
Kogeplader - Opvaskemaskine -Mikrobølgeovn – Køleskab - Hårtørrer - Linned - Håndklæder 

3-værelseslejlighed med kabine 8 personer

3-værelseslejlighed med kabine på ca. 70 m2, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge, område med køjeseng, 2 badeværelser. Flere lejligheder med terrasse.
Kogeplader - Opvaskemaskine -Mikrobølgeovn – Køleskab - Hårtørrer - Linned - Håndklæder 

5-værelseslejlighed 10 personer

5-værelseslejlighed på ca. 100 m2, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng i begge, to soveværelser med 2 enkeltsenge i begge, to badeværelser med separat toilet. Flere lejligheder med terrasse.
Kogeplader - Opvaskemaskine -Mikrobølgeovn – Køleskab - Hårtørrer - Linned - Håndklæder

AccommodationTypes